Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Talita napisal/-a:Jajčno dieto si lahko ogledaš tu: http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/
Dieta je praktična, ker ni veliko dela s pripravo hrane. Učinek diete pa je zelo dober.
stradanje.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
o fuj, ne predstavljam si življenja z nekom, ki vsak dan žre jajca
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
OMB, a še bolj nezdravo se da shujšat kot na zgornji način opisan na linku? Se da komot par kil izgubit, če vsaj 2x premisliš KAJ in KOLIKO poješ, predvsem pa se držiš tega, da se je 5x na dan in to v majhnih količinah. En (vmesen) obrok, torej dopoldanska in popoldanska malica je lahko tudi sadež ali dva. Ne pa non stop na jajcih živet. Če še malo pomigaš zraven z ritjo pa tudi ne bo odveč.
Aja, to je tako nasplošno napisano, ni namenjeno komu konkretno.
Aja, to je tako nasplošno napisano, ni namenjeno komu konkretno.
-
Talita - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2007
Saj jajčna dieta nima vključenih jajc vsak dan. Sicer pa je treba biti na tej dieti samo tri tedne. Čez vikende se jé normalno, da se napravi premor. Dieta je samo od ponedeljka do petka.
Moram reči, da je bila to meni ena od boljših diet. Shujšala sem 29 kg, s tem, da sem bila tudi na 90-dnevni ločevalni dieti. Nameravam izgubiti še 2kg, potem pa je hujšanje pri kraju. Počutim se odlično.
Moram reči, da je bila to meni ena od boljših diet. Shujšala sem 29 kg, s tem, da sem bila tudi na 90-dnevni ločevalni dieti. Nameravam izgubiti še 2kg, potem pa je hujšanje pri kraju. Počutim se odlično.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz sem poskusla z to jajčno dieto in sem prvi dan prenehala. To je res stradanje. Ne jem veliko, a sem bila lačna. In z lakoto se ne hujša. Raje ostanem pri izbrani hrani in gibanju. Sem tako shujšala že 15kg in nisem še nič dobila nazaj, čeprav sem sedaj prenehala s telovadbo.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
Talita - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2007
Jaz sem z ločevalno dieto prvi mesec izgubila 7,2 kg, drugi mesec samo 300 g, ker sem 9 dni kršila dieto in jedla normalno (nisem se pa prenažirala), tretji mesec pa sem shujšala 5,5 kg.
Tri mesece sem torej marljivo kuhala ločevalno, po treh mesecih pa sem se naveličala tega ločevanja in sem za pol leta prenehala s hujšanjem. Po preteku tega časa sem se lotila jajčne diete. Po končani jajčni dieti pa sem imela neko svojo dieto, ki jo imam še sedaj in gre teža tudi dol, sicer počasi, a gre.
Tri mesece sem torej marljivo kuhala ločevalno, po treh mesecih pa sem se naveličala tega ločevanja in sem za pol leta prenehala s hujšanjem. Po preteku tega časa sem se lotila jajčne diete. Po končani jajčni dieti pa sem imela neko svojo dieto, ki jo imam še sedaj in gre teža tudi dol, sicer počasi, a gre.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Sama občasno skujšam 2-3 kg (nehote). Te kilogrami se mi obvezno poznajo na obrazu, mogoče katera ve zakaj? Moti me, ker me potem vsi sprašujejo, če hujšam, pozna se mi pa samo na licih.
Ko bi se vsaj na nogah oz. stegnih poznalo.
Ko bi se vsaj na nogah oz. stegnih poznalo.
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
^ heh tudi meni, ko sem shujšala se je najbolj poznalo na obrazu... Kot da bi mi vse skup skočilo, moj obraz ni bil več tako okrogel in lica so bolj suha... v glavnem, finta je v tem, da na obrazu imamo pod kožo tudi maščobo ki je je manj. zato recimo ima nekdo, ki je širši in obilnejši bolj okrogla lička kot pa ena suha ženska. Se pa najprej na ličkih pozna ja.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^In zato bolj okrogli ljudje zgledajo mladostnejši, z bolj napeto kožo.
- suzika020
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2009
enostavna in ucinkovita dieta:
zjutraj malo kosmicev, cez dan pa brez OH (ogljikovih hidratov - razn navadne solate, zaradi vlaknin), in vecinoma B (beljakovine - meso, ribe, jajca, tuna, skuta, jogurt) in zdrave (!) mascobe (orescki, olivno olje, omega3), pred spanjem pa kak probioticni jogurt.
migat je pa itak vedno treba!
zjutraj malo kosmicev, cez dan pa brez OH (ogljikovih hidratov - razn navadne solate, zaradi vlaknin), in vecinoma B (beljakovine - meso, ribe, jajca, tuna, skuta, jogurt) in zdrave (!) mascobe (orescki, olivno olje, omega3), pred spanjem pa kak probioticni jogurt.
migat je pa itak vedno treba!
- misa.masa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Pozdravljene,
Sem se odločila, da se vam bom tudi jaz pridružila k skupnemu hujšanju.
Jaz sm si pri sebi predusem tako organizirala da jem 4xna dan zajtrk sadje, malica ali kosmiči ali polnozrnati kruhek z malo sira,kosilo normalno v majših količinah z več zelenjave, in ker je kosilo bol kasno spustim drugo malico,za večerjo pa spet sadje. Vmes veliko vode ali zelenega čaja,ker sem že na sploh vanena spiti več kot 1,5l vode. To kar se tiče hrane. Po branju mnogih postov pa sem se za telovadbo odločla da bi vsak dan namesto teka (ker nism najbloša v tem) skakala 2x po 30 minut kolebnico ki mi je zelo pri srcu, zato da porazgubim maščobe na bokih in zgornjem delu stegn.In na dan 2x po 100 trebušnjakov, da se mi napne koža na trebuščku.Seveda so umes tudi sprehodi.
Me pa zanima vaše mnenje če bi šlo na tak način?
Sem se odločila, da se vam bom tudi jaz pridružila k skupnemu hujšanju.
Jaz sm si pri sebi predusem tako organizirala da jem 4xna dan zajtrk sadje, malica ali kosmiči ali polnozrnati kruhek z malo sira,kosilo normalno v majših količinah z več zelenjave, in ker je kosilo bol kasno spustim drugo malico,za večerjo pa spet sadje. Vmes veliko vode ali zelenega čaja,ker sem že na sploh vanena spiti več kot 1,5l vode. To kar se tiče hrane. Po branju mnogih postov pa sem se za telovadbo odločla da bi vsak dan namesto teka (ker nism najbloša v tem) skakala 2x po 30 minut kolebnico ki mi je zelo pri srcu, zato da porazgubim maščobe na bokih in zgornjem delu stegn.In na dan 2x po 100 trebušnjakov, da se mi napne koža na trebuščku.Seveda so umes tudi sprehodi.
Me pa zanima vaše mnenje če bi šlo na tak način?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
po 30 min skakanja s kolebnico? jst se po 10ih skokih čist zadiham..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov