Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^je že vse povedala.
Tle se hujša; važiči, ki se morte redit pejte v tisto temo.
Tle se hujša; važiči, ki se morte redit pejte v tisto temo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja kje se bo pa človek najboljš zredil, če ne v kuhinji ali pa vsaj s pomočjo le-te?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^haha, hvala! Ne bom presuha, mislim da mi bo 62-64kg idealno. Še vedno sem na ločevalni, poletje zravn dodatno pomaga, ker od vročine nimam apetita. Drgač pa sm na 77 že! Čez 2 kili bom že mela telesni indeks v mejah normale...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Evo, pa še jaz.. Se mi zdi da bo lažje če pride kdaj pojamrat, zbirat motivacijo v to temo
Cilj: izgubiti 15 kg, s 75 na 60 kg.
Visoka sem 170 cm.
Preizkusila sem par diet, zdj sm na poti da se 100 % držim prehranja v smislu 5h manjših uravnoteženih obrokov in telovadbe..
Cilj: izgubiti 15 kg, s 75 na 60 kg.
Visoka sem 170 cm.
Preizkusila sem par diet, zdj sm na poti da se 100 % držim prehranja v smislu 5h manjših uravnoteženih obrokov in telovadbe..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
meni je šlo 10 kg dol samo na račun sladkarij in OHjev. ko sem bla še doma, je bil skos pouhn hladilnik, zdaj pa mi je škoda zapravljati še za to, in sem shujšala brez da bi planirala. in nikol nisem tok shujšala, pa sem hodila v fitnes, aerobiko, tekla... zdaj pa ne delam čist nič pa je šlo dol. dokaz, da je večina hujšanja v prehrani.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
hulahop je nova hit telovadba v ameriki. Ma sej je eno miganje. Sam, da švicaš. Ampak jaz ne bi delala samo tega. Je treba mal tut prehrano popazit in dodat še kakšn drug šport.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
mislim, da je za trebušne to kr fajna vaja ampak morš res delat tak dolgo, da te že boli oz. da čutiš. Je pa najboljše v kombinaciji s kakim tekom ali čem podobnim pa prehrana, ki je pa itak 80 % vsakega hujšanja.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
Jz sem tud tole hotela probat tko, za zraven, za popestritev, ampak sem hitr obupala, ker mi NIKAKOR ne gre , ampak OK, sem vmes mal "natrenirala" trebušne mišice pa s smejanjem ob neuspehih.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Mahagonij napisal/-a:]Jst mam ravno obraten problem. Imam konstanten deficit ranga 1000 kalorij in tako je bolj nic z mojimi nacrti pridet do 95-100 kg. Fak no...jst ne morem pozret za 3500 kalorij normalne hrane vsak dan.
Jaz bi ti priporočila oreške in semena. v 100g je cca 600 do 700 kalorij (semena mislim da so bolj kalorična kot oreški), priporočljivi so tudi kot hrana med glavnimi obroki za tiste, ki skušajo dobiti mišično maso. Evo, dve malici + pred spanjem 50g oreškov, pa je. Jaz bi ta deficit nadoknadila Z LAHKOTO. (Pa še ene 100g temne čokolade/ dan bi dodala. )
Pa v prehrano lahko začneš dodajati več maščobe (nenasičene alla olivno olje, ...), pa se bo poznalo pri kalorijah.
Če ti je pa to ogabno, pa obstajajo ene energijske ploščice (pozabila ime) za kolesarje, ki so res energijska bomba. Dobi pa se jih v specializiranih prodajalnah; niso to tiste klasične energijske tablica "alla Frutabela".
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Mahagonij napisal/-a:Jst mam ravno obraten problem. Imam konstanten deficit ranga 1000 kalorij in tako je bolj nic z mojimi nacrti pridet do 95-100 kg. Fak no...jst ne morem pozret za 3500 kalorij normalne hrane vsak dan.
w00t, zakaj bi pa hotel met tok kil?
A ni to pri 187cm, al kok si že nekje napisal, vseen nekam velik
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov