Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 28. Apr. 2010 3:21

Jst sm pa dons pršla na 59.3 iz 64.5 kg :) Jeeeeeeeej :)
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Apr. 2010 10:19

V enem dnevu si se tok zredila? :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Apr. 2010 10:31

shujšala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Apr. 2010 10:43

Uu. My bad. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 28. Apr. 2010 16:25

Lol, ne. Zdj sm v enmu mescu, k sm začela telovadt tok zgubla. Vem, da ni velik, ampak ta prelomnica pod 60kg je zakon :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Apr. 2010 16:35

za en mesec je to kar veliko. pa samo s telovadbo al si prehrano tud spremenila?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Apr. 2010 16:36

^^ (skoraj) 5 kil v enem mescu je kr veliko, veš. svaka ti čast, če ti je to uspelo, kr meni se zdi, da mi kilaža ravno ob večjih aktivnostih malo narašča.. (posledica pridobivanja mišične mase?) :)

je pa tudi 60- pri meni ena taka prelomnica, ko je je fajn videt :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 28. Apr. 2010 20:12

Zdravo se prehranjujem, nič ocvrte hrane, sladkarij, velik zelenjave, pet obrokov itd... Sem pa začela hodt na aerobiko TNZ, ki mi je spremenila življenje in od takrat gre vse hitr dol :D Sam to verjetno sam na začetku, potem bo šlo pa počasi oz. sploh ne. Nadzarujem pa raven maščobe in vode in se mugotovila, da se mi samo maščoba zmanjšuje. In najlepši del tega: Na rit sm spravla Gaultierove hlače, ki jih tri leta nisem. :D Jeeeeeej!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Apr. 2010 20:14

^^ Kolk pa imaš ti namen shujšat? :D Al si tak zelo majhna? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
matejka26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka26 » 28. Apr. 2010 21:13

sama se ubadam z kar nekaj odvečnimi kilogrami:)obstaja kakšna skupina ljudi ki bi si medsebojno lahko pomagli pri tem:)motivacija, pogovori, srečanja
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 28. Apr. 2010 22:14

@*mala*: Jah, nism ravno med večjimi, okol 165cm mam. Nameravam pa pridt do 55kg oz. dokler ne bom zgledala fajn :D In ne, anoreksično zame ni fanj.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Apr. 2010 10:22

^^medve pa imava zelo podobne cifre :D S tem, da sm jz en cm manjša, pa en kg manj imam kot ti, preden si začela hujšat. In tud jz sm si zadala prvi cilj, da ne bom več tiste grde šestice gledala na prvem mestu :tot:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 29. Apr. 2010 13:18

positive vibration napisal/-a:^^medve pa imava zelo podobne cifre :D S tem, da sm jz en cm manjša, pa en kg manj imam kot ti, preden si začela hujšat. In tud jz sm si zadala prvi cilj, da ne bom več tiste grde šestice gledala na prvem mestu :tot:

Ha, morva pol skp laufat hodt :D Mah, na začetku mi je blo 60 še spremljivo, pol je šlo na 61,62,63 in na konc na 64 kg. Takrat sm se pogledala v ogledalo in sm si bla prou debela. Res pa je, da zame to ni dieta, ampak način življenja. Ne morem brez teka več, sladkarije me pa ne mikajo ( mogoče kdaj kakšn sladoled al pa ledeno mrzla kokakola :D )
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Apr. 2010 18:59

Jaz že laufam zdaj 2-3 tedne, pa se mi še nič ne pozna :? Je pa res, da laufam sam neki pol ure, to pomeni enih 5 km verjetno. Progo bi mogla podaljšat, pa bi se verjetno že poznalo.
Mah, jaz se ne vidim debelo, daleč od tega, mam kr dost močno konstrukcijo. Jaz rečem, da sem malo bolje prehranjena :D Ampak mi gre že pošteno na živce to, da nimam več pametnih cot za oblečt, novih si pa iz ponosa ne grem kupit, ker niti slučajno ne mislim nosit večje številke. Tak da mi nič drugega ne preostane, kot da oklestim višek kil, da bom lahko spet dala stare kavbojke gor :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Apr. 2010 20:41

ja ja... seveda mores podaljsat.. probaj vsaki drugi tek podaljsat za kakih 5 minut. ce hoces, da se ti pozna bos mogla vsaj eno uro tect. pa raje teci z vmesnimi prekinitvami, kot pa da teces tak malo casa. teci 10 minut pa 1 minuto hodi pa 10 minut teka pa minuta hoje.... Minuta hoje dela cudeze :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov