Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dioniz, ta ženska na sliki pa res nima mlahave postave in nima v kaj shujšat. Govora je bilo o izoblikovanju postave.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ta punca na sliki je ta Ajda Sitar iz foruma in samo podkrepi moje pisanje, da res ne razumem zakaj razmislja o bilokakem hujsanju, ce pa grama mascobe nima na sebi.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Kakšne punce pač morjo hujšat oz. vsaj govoriti, da morajo, ker je to pač moderno. Tudi če jim v resnici prav nič ne fali.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Okej, to pa nisem vedela, da gre za taisto osebo. V tem primeru je hujšanje res nepotrebno. Pa saj vsi poznamo take fore, da je pred poletjem treba shujšat, od takih, ki se lahko še par kilc zredijo, pa jim še vedno ne bo treba hujšat.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
No, Ajda, tebi res ni treba hujšat in se po mojem po nepotrebnem obremenjuješ.
No, jaz vseeno pijem veliko vode, ker se mi potem ni treba bati za celulit, ki sem mu precej podvržena. Sicer imam rada čokolado, nisem pa tako podvržena, da ne bi mogla brez nje. Edino karme muči je nezdrava prehrana, saj veske kako je v šoli...hrana iz menze, če ne ješ toplega obroka imaš na voljo pico, hamburger, sendvič s šunko, čokoladni rogljiček...res ni ene stvari, da bi lahko rekel da je zdrava. Nevem, koko to nihče ne kontrolira.
No, jaz vseeno pijem veliko vode, ker se mi potem ni treba bati za celulit, ki sem mu precej podvržena. Sicer imam rada čokolado, nisem pa tako podvržena, da ne bi mogla brez nje. Edino karme muči je nezdrava prehrana, saj veske kako je v šoli...hrana iz menze, če ne ješ toplega obroka imaš na voljo pico, hamburger, sendvič s šunko, čokoladni rogljiček...res ni ene stvari, da bi lahko rekel da je zdrava. Nevem, koko to nihče ne kontrolira.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Evo, točno tri mesce diete se je zaključilo in shujšala sem čez 20kg. Včeraj sem si častila eno otroško margarito (25cm) in kinder jajček
Danes je vodni dan in spet jovo na novo naslednje tri mesce, za katere upam, da bo približno isto kil šlo dol. (do 4. julija)
Od 4.7 pa do 4.8. bom pa probala brez te ločevalne diete še par zadnjih kilogramov zbit (z zdravo pametjo) in potem od avgusta pa do konca življenja oddrževat težo in gledat kaj jem
Kar se tiče (intenzivne) telovadbe, bom tudi do avgusta oddrževala 4x tedensko organizirano vadbo (body fit- spin+tnz), potem pa zmanjšala na 2xtedensko.
Danes je vodni dan in spet jovo na novo naslednje tri mesce, za katere upam, da bo približno isto kil šlo dol. (do 4. julija)
Od 4.7 pa do 4.8. bom pa probala brez te ločevalne diete še par zadnjih kilogramov zbit (z zdravo pametjo) in potem od avgusta pa do konca življenja oddrževat težo in gledat kaj jem
Kar se tiče (intenzivne) telovadbe, bom tudi do avgusta oddrževala 4x tedensko organizirano vadbo (body fit- spin+tnz), potem pa zmanjšala na 2xtedensko.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
Bravo Tammy_De:)
Cestitam! Locevalna je super, ce imas prevec kg.Sama sem z njo shujsala 27 kg v pol leta,preostale 3 pa sem izgubila z zdravo prehrano. Sicer sem zaradi zime in negibanja in dobrot dobila nazaj 4 kg.Sem jih poskusila sklestiti z locevalno in to veckrat, pa ni in ni slo.Najbrz sem se jo preveckrat lotila in zato nima nobenega efekta vec Sedaj sem na 70 kg in bi rada do poletja dala dol nekje 5 kg.To bi bil zame ze res lep uspeh, sploh ker se sedaj res ne pocutim dobro v svoji kozi.
Samo res ne vem kako naj se lotim hujsanja.Ze tako pojem bolj malo kruha in krompirja, mesa ne jem in tudi pazim na prehrano.Ne najedam se s cipsom, pa tortami in slakarijami.V bistvu je moja hrana precej zdrava, zal pa mi ne gre in ne gre.Najbrz bi rabila dieto s tocno dolocenimi jedilniki, da bi bilo kaj rezultatov.Ker po svojem nacinu prehranjevanja, mi ne gre nic dol.
Smem vprasati koliko kg si imela in koliko jih imas sedaj?
Cestitam! Locevalna je super, ce imas prevec kg.Sama sem z njo shujsala 27 kg v pol leta,preostale 3 pa sem izgubila z zdravo prehrano. Sicer sem zaradi zime in negibanja in dobrot dobila nazaj 4 kg.Sem jih poskusila sklestiti z locevalno in to veckrat, pa ni in ni slo.Najbrz sem se jo preveckrat lotila in zato nima nobenega efekta vec Sedaj sem na 70 kg in bi rada do poletja dala dol nekje 5 kg.To bi bil zame ze res lep uspeh, sploh ker se sedaj res ne pocutim dobro v svoji kozi.
Samo res ne vem kako naj se lotim hujsanja.Ze tako pojem bolj malo kruha in krompirja, mesa ne jem in tudi pazim na prehrano.Ne najedam se s cipsom, pa tortami in slakarijami.V bistvu je moja hrana precej zdrava, zal pa mi ne gre in ne gre.Najbrz bi rabila dieto s tocno dolocenimi jedilniki, da bi bilo kaj rezultatov.Ker po svojem nacinu prehranjevanja, mi ne gre nic dol.
Smem vprasati koliko kg si imela in koliko jih imas sedaj?
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
Tammy_De - Cosmofrik
Imela 107,5; zdaj 86,5; cilj 62 (visoka 174).
Ne glede na to ločevalno, gledam tudi kalorije same po sebi, pa sm si zloudala (linka do torrenta ne smem dat tuki, pogugli) ful dobr programček VidaOne (slikca: http://2.bp.blogspot.com/_cKoQY_o72qY/S ... valida.JPG )
Mogoč ti bo še to kej pomagal, ker najbolj osnovna formula pri hujšanju je, da porabš več kot poješ.
Ne glede na to ločevalno, gledam tudi kalorije same po sebi, pa sm si zloudala (linka do torrenta ne smem dat tuki, pogugli) ful dobr programček VidaOne (slikca: http://2.bp.blogspot.com/_cKoQY_o72qY/S ... valida.JPG )
Mogoč ti bo še to kej pomagal, ker najbolj osnovna formula pri hujšanju je, da porabš več kot poješ.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
Tammy, vse čestitke.
Meni je nekoč že uspelo spravit dol 25 kg, zdaj sem jih kakih 7 dobila nazaj in bo treba nazaj v akcijo. Sicer hodim že od novembra na fitnes, ampak opažam, da si preveč popuščam, ker se potem tolažim s tem, da bom itak ven skurla ... Pa mi vedno ne uspe. Tako da ... baj baj, špeh
Meni je nekoč že uspelo spravit dol 25 kg, zdaj sem jih kakih 7 dobila nazaj in bo treba nazaj v akcijo. Sicer hodim že od novembra na fitnes, ampak opažam, da si preveč popuščam, ker se potem tolažim s tem, da bom itak ven skurla ... Pa mi vedno ne uspe. Tako da ... baj baj, špeh
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Jaz sem želela poizkusiti s to 90 dnevno dieto, pa sem hitro imela probleme z oslabelostjo, sladkor mi je padel.. Odkar se redno ukvarjam s športom, sem ugotovila da na dneve ko imam trening (spinning) enostavno moram jesti meso, da lahko delam s polno paro.. Zato sem na Montignacovi metodi. Kile gredo pa dol počasi.. je pa res da maščobo nadomešča mišična masa, na kar sem veliko bolj ponosna Sladkarije (+bele kave, itd.) pa adijo, sem zelo zmanjšala vnos le teh, včasih se malce pregrešim, ampak bo tudi to treba ukiniti.. Zdravo življenje brez nepotrebnega sladkorja.
Tudi jaz se pridružujem čestitkam Tammy, zelo si pridna! Le tako naprej!
Tudi jaz se pridružujem čestitkam Tammy, zelo si pridna! Le tako naprej!
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Takrat te pa potem jz povabim na eno hudo dobro, mastno kosilo, pač kot čestitke za uspeh.Tammy_De napisal/-a:(do 4. julija)
(moj RD)
Ne, resno, občudujem tvojo voljo pri spopadanju s kilami.
-
Tammy_De - Cosmofrik
^^ hehe, hvala Da nauš misnla da te ne bom držala za besedo
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
jaz mam pa hud probleem ker po nekaj dneh izgubim motivacijo in voljo...rada bi zgubila kakšne 5 kg, ker se zdaj v svojem telesu res ne počutim dobro, ni mi fain ko komaj dobim gor kavbojke in ko se pogledam v ogledalo...moja šibka točka so sladkarije-sploh čokolada, ne morem se ji upreti in tudi ko se odločim da se bom bolj gibala, telovadla in manj jedla, nekaj dni še gre, potem pa se spet vrnem na staro pot, bojim se da bo šlo še samo bolj navzdol in bom pridobivala kg-je, zato je zdaj zadnjič čas da se lotim hujšanja, čeprav ne verjamem da mi bo uspelo-ker sem že velikokrat "se lotila hujšanja":/ ma kera kaki nasvet kak see naj lotim tega, kako se naj vzdržim da manj pojem, da se uprem sladkarijam in čimveč telovadim...v kakšnem času bi prib. lahko shujšala 5 kg, če bi se redno držala tega??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov