Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Amaranth napisal/-a:problem.
zdravo se prehranjujem in redno migam vsaj 1 uro dnevno intenzivno (zdaj ko je zunaj sonček še mal več) ampak mi kilogrami stojijo. prej so lepo šli dol ampak zdaj ne več. preprosto ne morem shujšat sicer nimam prekomerne teže ampak še vedno pa nimam željene teže (-3 kg) in mi nikakor ne uspe skinit teh zadnjih kg..
kaj naj naredim? naj še bolj zmanjšam vnos hrane in povečam telesno aktivnost?
Js sm shujšala 4 kg v 2 tednih tako, da sem vsak dan za :
-zajtrk pojedla dve kuhani jajci + eno polnozrnato žemljico (Julin al neki tazga se ji reče),
- za kosilo kuhana zelenjava iz vrečke (zmrznjena, mešana, z malo začimb), pride taka ful gosta juha, men je dobra
- za večerjo pa veliko skledo solate zmešano s tuno iz konzerve, brez navadnega olja, samo z olivnim oljem iz tune.
Zvečer sem vsak dan nardila 50 al pa 100 trebušnjakov (odvisno kolk se mi je dal),zjutraj pa pred zajtrkom pol ure na orbitreku.
Samo mislim, da bi shujšala tud če ne bi telovadla, ker teh 14 dni telovadbe ne igra neke vloge.
To je neka dieta, samo sem pozabla kako se ji reče, če najdem, bom napisala. Počutla sem se pa čist ok med dieto, ampak RES ne smeš nič druzga jest zraven. Js sm se edino s kavo pregrešila, vsak dan
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
kaka ideja kere vaje so najbolše za napet povešeno kožo? pa krema... kera je najbolša?
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Po maturancu sem tudi jaz vstopila v pomlad z več gibanja in bolj zdravo prehrano!
Moja šibka točka so sladkarije, ker jih pojem znatno preveč - zmažem lahko celo škatlo domačice, potem pa še tavelik smoki in itak se potem slabo počutim.
Zaenkrat se v redu držim, vsak dan sem pol ure na orbitreku in sladkarijam se večinoma izogibam. Do poletja ciljam na kakšnih 5kg manj.
Moja šibka točka so sladkarije, ker jih pojem znatno preveč - zmažem lahko celo škatlo domačice, potem pa še tavelik smoki in itak se potem slabo počutim.
Zaenkrat se v redu držim, vsak dan sem pol ure na orbitreku in sladkarijam se večinoma izogibam. Do poletja ciljam na kakšnih 5kg manj.
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
^^ Sladkarije... Čokoladaaaa... Ja, jaz se tudi trudim zmanjšati oz. omejiti vnos le-teh v moje telo Kake tri dni še zdržim, potem pa me čokolada vedno premami... Počasi bo treba malo delati na tem...
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Se pridružjem Tini in Rebeki. Sladkarije, joj joj Jst tudi ne morm brez čokolade. Tako kot Tina, kakšne 3 dni še zdržim, potem pa ne gre več. Bi si želela spravit kakšno kilo ali pa dve dol. Je že skrajni čas, ker zadnje čase mi je sploh pasalo sladko. Jutri grem še na eno kosilo, potem pa začnem. Upam da res...
-
Dioniz napisal/-a:te pa nisi ti neka miss športa al je to druga Ajda Sitar?
Haha a misliš da športnice ne jedo čokolade? Uh, jih poznam dosti dobrih, ki hodijo tudi pogosto v meka (nisem med njimi) Po tvoje naj bi imel vsak športnik prepoved vsakršnega uživanja sladkarij. No, tako preprosto pa spet ni. Sej veš, tako kot je nekomu cigareta ''droga'', je meni čokolada. Pa naj še omenim, stara sem 19 let
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni pomaga, da si pišem kaj pojem čez dan (tudi kaj pijem, razen vode ne štejem tu zraven), toliko za predstavo in da se bolj zavedaš tega kaj daš v usta. Če kak dan zamočim in pojem kaj "prepovedanega" (kar se sicer zgodi max enkrat na teden, včasih še to ne) in zvečer to berem, se malce zamislim nad tem kaj jem. Sama recimo nimam problemov z odrekanjem sladkim pregrehom, ker jim nisem podvržena, bolj me premamijo OH, ki bi jih naj jedli kar se da malo.
-
Tamala_mrha napisal/-a:Meni pomaga, da si pišem kaj pojem čez dan (tudi kaj pijem, razen vode ne štejem tu zraven), toliko za predstavo in da se bolj zavedaš tega kaj daš v usta. Če kak dan zamočim in pojem kaj "prepovedanega" (kar se sicer zgodi max enkrat na teden, včasih še to ne) in zvečer to berem, se malce zamislim nad tem kaj jem. Sama recimo nimam problemov z odrekanjem sladkim pregrehom, ker jim nisem podvržena, bolj me premamijo OH, ki bi jih naj jedli kar se da malo.
Ravno obratno. Tole s zapisaovanjem bi pa znala bit dobra ideja. Da te zvečer zapeče vest....
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ajda Sitar napisal/-a:Dioniz napisal/-a:te pa nisi ti neka miss športa al je to druga Ajda Sitar?
Haha a misliš da športnice ne jedo čokolade? Uh, jih poznam dosti dobrih, ki hodijo tudi pogosto v meka (nisem med njimi) Po tvoje naj bi imel vsak športnik prepoved vsakršnega uživanja sladkarij. No, tako preprosto pa spet ni. Sej veš, tako kot je nekomu cigareta ''droga'', je meni čokolada. Pa naj še omenim, stara sem 19 let
s tem sem ciljal na tvojo spravljanje kile al pa dve dol... kam ljubo dekle, ce si suha??
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz napisal/-a:Ajda Sitar napisal/-a:Dioniz napisal/-a:te pa nisi ti neka miss športa al je to druga Ajda Sitar?
s tem sem ciljal na tvojo spravljanje kile al pa dve dol... kam ljubo dekle, ce si suha??
haha, vem da nisem ravno overweight. Ampak morm priznat, da sem v zadnjem letu dobila dober kg gor. Kar mi ni všeč in se opazi. Pri meni gre na boke, stegna. (ko bi šlo vsaj na joške, bi bilo kul )
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Od kdaj pa je hujšanje upravičeno samo pri tistih, ki imajo prekomerno telesno težo? Tudi suhi oz. da se drugače izrazim - ljudje z normalno telesno težo imajo lahko neoblikovano postavo, in če gre le za kak kg, dva ali tri, ter preoblikovanje postave, da je potem videti bolj čvrsta - zakaj pa ne? Poleti je videti kar precej punc, ki niso debele, niti močne, a imajo mlahavo postavo (sploh na stegnih in trebuhu se to opazi), ker se ali nepravilno prehranjujejo ali pa se nič ne gibljejo. Ali pa kar oboje.
-
Jasno! Ravno mlahava nisem no, ampak vseeno čutim, da bi se počuila bolje brez kakšnega kilograma.
Drugače pa, da komentiram mlahavost. Rajše vidim punco s kakšnim kilogramom več, pa se vidi da športa in skrbi za čvrstost tetelsa, kot pa suhico, ki ji še tisto kar ima, visi.
Drugače pa, da komentiram mlahavost. Rajše vidim punco s kakšnim kilogramom več, pa se vidi da športa in skrbi za čvrstost tetelsa, kot pa suhico, ki ji še tisto kar ima, visi.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
no, potem mi pa povejte, kera bi s tako postavo sla hujsat? in tu se ti ena kila ziher ne more poznat!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Aruf! Cela druga Aloha.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov