Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Mar. 2010 12:02

purple_rain napisal/-a:Sámo gibanje tud ne pomaga pretirano, če je prehrana preveč napačna/nezdrava

In kaj sem jaz napisala? :lol: Neveš kaj pomeni beseda vključiti? Ne se tolk obešat na moje besede kr prec vn padeš..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Mar. 2010 12:05

polly-polly napisal/-a:Samo gibanje in šport rabiš zaradi zdravja. Poznate izraz ``skinny fat´´? Suhi ljudje, ki imajo tisto najnevarnejšo maščobo, ki se nabere okoli organov in 0 mišic. Tako da ja - gibanje je nujno.

Sicer sem pa dala skoz že 1001 dieto in končo po več letih ugotovila, da vse SUX. (pa sem uspešno shujšala) Ker nas sprogramirajo tako, da pozabimo nase in izgubimo občutek za lastno telo. Itak, da more prehrana štimat, ampak jesti je treba tako, kot ti to sporoča telo: ko si lačen in prenehati, ko si lahkotno sit. Diete pa ti dobesedno predpišejo kako in kaj in odvzamejo to zmožnost (pravico) do poslušanja lastnega telesa. Včasih naše telo rabi več kot le 2 obroka dnevno, včasih jih rabi 6, včasih 3 ....včasih telo rabi hrano tudi po 10i uri zvečer, včasih je sploh ne rabi ... včasih rabi čokolado in drugič zelenjavo ... diete pa tega ne upoštevajo.

Poleg tega ti diete zelo, zelo, zelo zj**** psiho. Samo, da se večina tega ne zaveda. Bolj kot vase in v lastno telo ter um, začnejo ljudje zaupati v diete.

Zakaj nobena dieta ne vzdržuje teže doživljenjsko? Ker imamo ljudje čustva. :)

:respekt:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Mar. 2010 13:39

nanamiša napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Sámo gibanje tud ne pomaga pretirano, če je prehrana preveč napačna/nezdrava

In kaj sem jaz napisala? :lol: Neveš kaj pomeni beseda vključiti? Ne se tolk obešat na moje besede kr prec vn padeš..
Nja, vidt je blo kot da se ti diete zdijo neuporabne spljoh in da je vse samo v športanju.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 10. Mar. 2010 14:24

ja diete so itak bedne, kar sem tudi napisala.
Ampak je razlika in to zelo velika med dieto in zdravim prehranjevanjem :wink: In če se hočeš znebiti kg se jih daj na zdrav način torej telovadba + zdrava hrana. ( ravno to sem tudi napisala v prvem postu!)

Res nevem kaj ti ni jasno in kaj sem napisala tko nerazumljivo.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 10. Mar. 2010 15:13

najbolj hudo je ko ti cuker pade..in bi požrl 10 kg čokolade. :?
niti jaz ne odobravam diet, še najmanj pa to, da se čez dan nč ne je..
torej: zdrava prehrana+miganje..jiha :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 11. Mar. 2010 22:43

Ajča napisal/-a:Glede na to, da si še nisem kupila sokovnika, sem pila bio sokove: sok rdeče pese, zelenjavni sok, sok kislega zelja, hruškov, jabolčni, mangov,...

Si res ne predstavljam, da bi človke lahko živel od tega več kot 5 dni. Sokovi ti namreč ne dajo tolko energije in če si bolj aktivn človek umreš brez hrane. :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
change_person
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a change_person » 12. Mar. 2010 0:46

Sama moram jesti vsaj na 3h, tako da večinoma jem 4-5krat dnevno (kar naj bi bilo tudi edino pravilno po mnenju mnogih). Če ne jem tako pogosto, se slabo počutim ali pa enostavno ne morem funkcionirati. Poleg tega pa še trebušček začne "protestirati". Tako, da si res ne predstavljam, da bi jedla 1-2x dnevno pa še to skoraj nič - pri meni to pač ne gre, zato raje poskušam bolj zdravo jest in hrano, ki me nasiti :)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 13. Mar. 2010 18:07

Jst mam problem. Že dva tedna mi teža stoji :( Mal mi zbija motivacijo...
Gibljem se več k ponavad, jem pa isto. Ne razumem.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 13. Mar. 2010 18:10

^^ Pomoje bo pršlo vse za tabo.. Pač z zamikom. :) Mogoče je pa tudi to krivo (glede na to, da se gibaš več), da pridobivaš težo na mišicah.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 13. Mar. 2010 18:20

Upam. :) Hvala!
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 13. Mar. 2010 20:02

Tammy_De napisal/-a:Jst mam problem. Že dva tedna mi teža stoji :( Mal mi zbija motivacijo...
Gibljem se več k ponavad, jem pa isto. Ne razumem.

a to je problem? a nisi nič vesela ker narediš nekaj zase, bolj zdravo ješ, se več giblješ? če bi ti bil to cilj, nebi izgubila motivacije :)
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 13. Mar. 2010 20:18

Tammy_De ne zgubit motivacije - boš vidla, zj bo mal stalo, pol bo pa spet kr naenkrat dol padala, če boš le vztrajala ;) Jz čakam na tvoj obljubljen big update :D
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 13. Mar. 2010 20:43

punkie_ napisal/-a: a to je problem? a nisi nič vesela ker narediš nekaj zase, bolj zdravo ješ, se več giblješ? če bi ti bil to cilj, nebi izgubila motivacije :)

Ja, je problem. Ni mi cilj bit bolj zdrava, le lažja. Mam še okol 30kg za shujšat. :wink:

**Miška** napisal/-a:Tammy_De ne zgubit motivacije - boš vidla, zj bo mal stalo, pol bo pa spet kr naenkrat dol padala, če boš le vztrajala ;) Jz čakam na tvoj obljubljen big update :D

Ne bom obupala, hvala! Bo update kmau, ko bo mau več časa, obljubm :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Mar. 2010 23:53

^^kupi (ali pa potegni iz omare) ene hude hlače v željeni ciljni cifri in ko ti pade motivacija, si jih spet oglej in pomisli kok boš šele huda, ko jih boš lahko nase dala. :D
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 13. Mar. 2010 23:56

Samo 1-2x na dan sigurno ni zdravo jesti. Diete so pomoje tudi samo kratkoročna rešitev.

Jaz sem sicer suha, ampak že od kar pomnim imam okrogel trebušček. Se da tu kaj naredit, da se zmanjša?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov