Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 07. Feb. 2010 10:15

orhideja1 napisal/-a:
Ja razen, če nimaš čisto lahen tempo. Drugače pa 10 minut sobnega kolesa še zdaleč ni izguba časa. Moja kolegica je fino shujšala z 10 minutami sobnega kolesa na dan.

Ne vem kakšen ima ona tempo, jaz vadim tako, da sem že po 10 min prepotena :D, vadim pa eno uro do eno uro in pol (kakor kdaj). Vendar ne vsak dan, ker nimam v stanovanju sobnega kolesa, pač pa doma. Itak se baje za mišice ni priporočljivo čisto vsak dan naprezat (pa naj bo to tek, kolesarjenje ali kaj drugega, kar zahteva od nas večji napor), saj morajo vsaj en dan v tednu mišice počivati. Sem pa brala že precej časa nazaj, da začne telo kuriti maščobne zaloge po pol ure kolesarjenja, prej naj bi bilo "samo" ogrevanje, niti si ne predstavljam, da bi se z 10 min kolesarjenja na dan dalo shujšati (razen v zelo dolgem časovnem obdobju). :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Feb. 2010 17:29

Tammy_De napisal/-a:Moj update: 13kg so far :D
Vau, čist huda!
Pa :respekt: za rezultate, res!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 07. Feb. 2010 21:01

danes sem se prvič tehtal po začetku pred 14 dnevi. 5 kg je šlo dol. :) čist happy :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 08. Feb. 2010 21:54

Tammy_De vesela zate :wink:
V kolkem času ti je to uspelo?
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 08. Feb. 2010 22:00

Čestitke obema. :flehan: Jaz samo še utrjujem postavo, da stegna in rit ne bodo mlahava. :D Nisem pa shujšala dosti (ni bilo potrebno), tako da nisem dosegla nič posebnega, le tistih par kg sem spravila dol, ki sem jih držala vse od začetka srednje šole. Za piko na i morem še malce bolj utrditi štel, da bom poleti sproščeno skakala okrog v kopalkah. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Feb. 2010 22:00

Včeraj je bil njen 35 dan diete :wink: Njen blog: KLIK (mal reklamo delam :D).

TammyDe: Sem pa presenečena nad tem kako sorazmerno postavo imaš glede na število kilogramov. Ti res nikoli jih nebi toliko pripisala!
Pa srečno hujšanje še naprej!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 08. Feb. 2010 22:04

^^ Js ji tudi ne bi nikoli dala tolko kg. Na sliki pa sploh zgleda ku da bi mela sam neki kg odveč. :)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 09. Feb. 2010 15:33

Hvala *mala* :bussi:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 09. Feb. 2010 18:13

Bravo Tammy, odlično izgledaš. Kakšen je cilj?

Dioniz, bravo, se ti čisto držiš ločevalne?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Feb. 2010 18:49

Spet js namest Tammy_De :D: cilj je "100 pounds in 8 months"
(100 pounds=okoli 45 kg)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 09. Feb. 2010 18:52

jao, to pa je dosti... vso srečo, ne obupat! :)

p.s. - ne da se mi cele teme nazaj brat in iskat... na kateri dieti je/ oz. si? ločevalna, al kaka druga? :)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 09. Feb. 2010 19:55

Dioniz, super! Čestitke! (ratal nam bo!)

Še en :bussi: za *malo* (midve sva skor bff na forumu, a?) :)

Hvala Sunshine pa ostalim!!!

Ja, jst sm tudi na ločevalni (samo malo bolj strogi - ne večerjam).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 09. Feb. 2010 20:05

Sunshine` napisal/-a:Bravo Tammy, odlično izgledaš. Kakšen je cilj?

Dioniz, bravo, se ti čisto držiš ločevalne?

ne v popolnosti. recimo, da 95 odstotkov. Včasih kaki grižljaj česa, ko ne bi smel tu pa tam ampak zelo zelo redko, ker se ful slabo počutim po tem. Danes mam beljakovinski dan pa sem jedel meso v zelenjavni omaki pa se vseeno počutim zelo zelo slabo, ker sem zaradi obveznosti mogo totalno preskočit kosilo oz. sem jedel sadje za kosilo, tak, da sem zdaj pojedel za večerjo malo več. V bistvu mi vest ne dopušča, da bi preveč grešil :) Drugače pa vedno pijem vodo pa sladko jem res le na OH dan zvečer.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 09. Feb. 2010 20:20

Svaka vama čast! :gut: No pr men pa kile ne grejo tko drastično dol, v treh tednih sta šli 2, ampak men je to čist ok, ker je moj cilj zgubit zgolj 4 do 6kg. Če bo pa kšna več, pa tud ne bo nič narobe :D Res pa je, da sem jo zaradi zdravstvenih razlogov rahlo priredila.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 09. Feb. 2010 20:24

dioniz, kolk kg pa maš pribl. namen hujšat? :)

aja, pa, kolk sem čula, naj bi se po tej dieti tudi potem nekak pribl. držali teh navodil... boš?:) drugače pa itak! vso srečo ej. :D jaz sem pred kakim letom gledala malo to dieto in sem bla ful navdušena, ker sem prvi dan začela z ( mislim vsaj, da ) oh dnevom... in sem bla ful presenečena, kak lahko jem kruh, pico, testelnine, krompir itd. :D potem pa ko sem naslednje dni pogledla, pa mi je blo vse jasno, da ni vse tak na izi... :)
kateri dan je najtežje zdržat? predvidevam, da vodni... čeprav mi je tudi ena prijateljica rekla, da sadni ni glih ful izi. :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov