Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 26. Jan. 2010 12:16

pa čez dan se je treba vseeno dovolj najest, tudi če ste na dieti...
Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 26. Jan. 2010 14:58

jaz se zvečer najlažje (po 18. uri) obvladam, da ničesar ne jem, da grem nekam na pijačko al pa kaj takega, ali pa se preprosto zamotim s čim. Po novem mi sploh ni treba več nikamor it ali kaj posebnega delat, pa nisem lačna več zvečer. :wink:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 27. Jan. 2010 14:15

Js ko sm zaposlena lahko tudi za cel dan pozabim na hrano, preprosto nism lačna. Če sm doma pa že iz dolgčasa jem. :D Zdej k je izpitno obdobje in bolj nikamr ne hodim sm se odločla da bom malo ločevala hrano (tko ku pr 90 dnevni dieti, sam da se ne bom strogo držala tega). Bolj kot ne zarad prebave kr je zmeri slabše. :roll:
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 27. Jan. 2010 20:27

sem že probala, da sem si paradajz narezala..ampak je blo kmal še kj zravn, pa pol še kj druzga in se nabere..
Je pa res, tud jz vidm pr seb, ko sem se enkrat navadila, da nisem jedla zvečer, je šlo.. ko pa sem enkrat samo jedla malo več zvečer, je blo že konc in sem spet vsak večer jedla..
No, danes moram rečt, da se zaenkrat kar dobro držim:) sm odločena, da danes ne bom jedla več (ob pol 7h sem nazadnje nekaj malega).. grem raje malo potelovadit..
Težko se je vzdržat, samo je pa potem boljši občutek:)
Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 28. Jan. 2010 16:05

**Miška** napisal/-a:Je pa res, tud jz vidm pr seb, ko sem se enkrat navadila, da nisem jedla zvečer, je šlo.. ko pa sem enkrat samo jedla malo več zvečer, je blo že konc in sem spet vsak večer jedla..
No, danes moram rečt, da se zaenkrat kar dobro držim:) sm odločena, da danes ne bom jedla več (ob pol 7h sem nazadnje nekaj malega).. grem raje malo potelovadit..
Težko se je vzdržat, samo je pa potem boljši občutek:)

Pri meni je identičen primer! :D Drugače pa zadnje čase mam red, verjetno tud zato, ker zvečer vedno grem k mojemu in tam nekak pozabim na hrano, ker delava druge stvari al pa tud če nič ne delava je kul, ko pa sem doma pa mam tud mir zadnjih par tednov. Ko se enkrat želodec (in glava) navadita na ustaljeni red, ni problema.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dandy » 28. Jan. 2010 23:12

uuu vidim, da se vas je že kar nekaj novih lotlo hujšanja. no le tako naprej, želim vam čimveč motivacije in jeklenih živcev pa tut nekaj samodiscipline ni odveč :D
da še updatam svojo situacijo...shujšala sm vsega skp okol 13-15 kg v nekaj mesecih, samo se mi je zdej ful ustavlo k se ne gibam tolk k mi je ful mrzlo pa ne morem kolesart, čaprav sm učeri neki malga le zdržala, k je biu sonček in je prav pasalo, zato pa zdej komaj čakam pomlad da lahko začnem z zunanjimi aktivnostmi, do takrat pa pazim pri hrani(zdrava prehrana pa to) pa poskušam se čimveč gibat, samo zdej ko so izpiti komaj kam grem. prejšnji teden sem si kupla kavbojke ene dve številke manjše ker so stare, ki so bile praktično nove, kar visele z mene. neverjeten občutek, ko greš v trgovino in ti je prav nekaj kar si prej niti zamislit nisi mogu.
tut jst mam problem s temi večernimi prigrizki ker postanem lačna glih okoli 10 spat pa grem šele ob po polnoči, za večerjo si pa prvoščim vedno nekaj kuhanega in solata in pol včasih zravn še to pa ono pa mal piškotov in se pol nabere tega, samo ne vem kako ene samo z jogurtom za večerjo preživite ... sto ljudi sto čudi :D ...no velik sreče vsem!!!
Uporabniški avatar
Miss.A
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss.A » 30. Jan. 2010 20:04

jst sm se vpisala na fitnes.. zmeri ku pridem zgubim uso voljo :(
usak dan si rečm zdej bom pa zares.. sploh nwem kok naj se zares spravm kej narest :D
lenuh :buhu:
To nije zemljotres,to nije zemljotres, moje srce pokušava da kuca! (*Partibrejkers)
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 31. Jan. 2010 9:51

vedeti morate, da je začetek težak....ko pa imate enkrat v krvi, potem ste pa tako žalsotni, ko ne morete iti, zaradi shihta npr.
na rekreacijo je treba it z veseljem.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 31. Jan. 2010 10:29

jst sm začela s tem, da grem enkrat na teden na TNZ (včasih dvakrat). Rada bi se navadla malo manj jesti, ampak to je pa zame ena najtežjih stvari.
Don't worry, be happy!!
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 31. Jan. 2010 11:09

jaz moram le pogruntat, ko imam pms, kak naj malo manj jem...saj pojem vse, kar vidim :evil: in pms. :evil:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 31. Jan. 2010 12:43

danes imam sadni dan pri 90 dnevni dieti :? prvega sem komaj sfural. Upam, da bo danes bolje :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
*mala_miška*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala_miška* » 01. Feb. 2010 14:37

Dioniz napisal/-a:danes imam sadni dan pri 90 dnevni dieti :? prvega sem komaj sfural. Upam, da bo danes bolje :)

Pa da vprašam... kako gre? Res kile kr letijo dol tko kot vsi pravjo? :razz:
The man on top of the mountain didn't fall there
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 01. Feb. 2010 15:23

sem ga glih hotla vprasat :D . ze 90 dan....ta je pa dolga :? . jst sm mojo locevalno par let nazaj zdrzala 3 dni :D
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 01. Feb. 2010 15:26

nene, sadni dan ma komaj pri tej 90 dnevni dieti... ne da je že 90 dan na dieti.
baje kile grejo dol, ampak to je dieta za vse življenje, po teh 90 dneh nebo nobenega učinka, če bo potem jedilnik enak kot pred dieto... ker bo prišlo do jojo učinka. :)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 01. Feb. 2010 15:32

jaja to vem da ni 90 dni sadja :D . samo dolgo se mi zdi da se toliko casa pridno drzis :razz:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]