Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
jaz se zvečer najlažje (po 18. uri) obvladam, da ničesar ne jem, da grem nekam na pijačko al pa kaj takega, ali pa se preprosto zamotim s čim. Po novem mi sploh ni treba več nikamor it ali kaj posebnega delat, pa nisem lačna več zvečer.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js ko sm zaposlena lahko tudi za cel dan pozabim na hrano, preprosto nism lačna. Če sm doma pa že iz dolgčasa jem. Zdej k je izpitno obdobje in bolj nikamr ne hodim sm se odločla da bom malo ločevala hrano (tko ku pr 90 dnevni dieti, sam da se ne bom strogo držala tega). Bolj kot ne zarad prebave kr je zmeri slabše.
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
sem že probala, da sem si paradajz narezala..ampak je blo kmal še kj zravn, pa pol še kj druzga in se nabere..
Je pa res, tud jz vidm pr seb, ko sem se enkrat navadila, da nisem jedla zvečer, je šlo.. ko pa sem enkrat samo jedla malo več zvečer, je blo že konc in sem spet vsak večer jedla..
No, danes moram rečt, da se zaenkrat kar dobro držim:) sm odločena, da danes ne bom jedla več (ob pol 7h sem nazadnje nekaj malega).. grem raje malo potelovadit..
Težko se je vzdržat, samo je pa potem boljši občutek:)
Je pa res, tud jz vidm pr seb, ko sem se enkrat navadila, da nisem jedla zvečer, je šlo.. ko pa sem enkrat samo jedla malo več zvečer, je blo že konc in sem spet vsak večer jedla..
No, danes moram rečt, da se zaenkrat kar dobro držim:) sm odločena, da danes ne bom jedla več (ob pol 7h sem nazadnje nekaj malega).. grem raje malo potelovadit..
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
**Miška** napisal/-a:Je pa res, tud jz vidm pr seb, ko sem se enkrat navadila, da nisem jedla zvečer, je šlo.. ko pa sem enkrat samo jedla malo več zvečer, je blo že konc in sem spet vsak večer jedla..
Pri meni je identičen primer! Drugače pa zadnje čase mam red, verjetno tud zato, ker zvečer vedno grem k mojemu in tam nekak pozabim na hrano, ker delava druge stvari al pa tud če nič ne delava je kul, ko pa sem doma pa mam tud mir zadnjih par tednov. Ko se enkrat želodec (in glava) navadita na ustaljeni red, ni problema.
- dandy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2009
uuu vidim, da se vas je že kar nekaj novih lotlo hujšanja. no le tako naprej, želim vam čimveč motivacije in jeklenih živcev pa tut nekaj samodiscipline ni odveč
da še updatam svojo situacijo...shujšala sm vsega skp okol 13-15 kg v nekaj mesecih, samo se mi je zdej ful ustavlo k se ne gibam tolk k mi je ful mrzlo pa ne morem kolesart, čaprav sm učeri neki malga le zdržala, k je biu sonček in je prav pasalo, zato pa zdej komaj čakam pomlad da lahko začnem z zunanjimi aktivnostmi, do takrat pa pazim pri hrani(zdrava prehrana pa to) pa poskušam se čimveč gibat, samo zdej ko so izpiti komaj kam grem. prejšnji teden sem si kupla kavbojke ene dve številke manjše ker so stare, ki so bile praktično nove, kar visele z mene. neverjeten občutek, ko greš v trgovino in ti je prav nekaj kar si prej niti zamislit nisi mogu.
tut jst mam problem s temi večernimi prigrizki ker postanem lačna glih okoli 10 spat pa grem šele ob po polnoči, za večerjo si pa prvoščim vedno nekaj kuhanega in solata in pol včasih zravn še to pa ono pa mal piškotov in se pol nabere tega, samo ne vem kako ene samo z jogurtom za večerjo preživite ... sto ljudi sto čudi ...no velik sreče vsem!!!
da še updatam svojo situacijo...shujšala sm vsega skp okol 13-15 kg v nekaj mesecih, samo se mi je zdej ful ustavlo k se ne gibam tolk k mi je ful mrzlo pa ne morem kolesart, čaprav sm učeri neki malga le zdržala, k je biu sonček in je prav pasalo, zato pa zdej komaj čakam pomlad da lahko začnem z zunanjimi aktivnostmi, do takrat pa pazim pri hrani(zdrava prehrana pa to) pa poskušam se čimveč gibat, samo zdej ko so izpiti komaj kam grem. prejšnji teden sem si kupla kavbojke ene dve številke manjše ker so stare, ki so bile praktično nove, kar visele z mene. neverjeten občutek, ko greš v trgovino in ti je prav nekaj kar si prej niti zamislit nisi mogu.
tut jst mam problem s temi večernimi prigrizki ker postanem lačna glih okoli 10 spat pa grem šele ob po polnoči, za večerjo si pa prvoščim vedno nekaj kuhanega in solata in pol včasih zravn še to pa ono pa mal piškotov in se pol nabere tega, samo ne vem kako ene samo z jogurtom za večerjo preživite ... sto ljudi sto čudi ...no velik sreče vsem!!!
-
Miss.A - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2009
jst sm se vpisala na fitnes.. zmeri ku pridem zgubim uso voljo
usak dan si rečm zdej bom pa zares.. sploh nwem kok naj se zares spravm kej narest
lenuh
usak dan si rečm zdej bom pa zares.. sploh nwem kok naj se zares spravm kej narest
lenuh
To nije zemljotres,to nije zemljotres, moje srce pokušava da kuca! (*Partibrejkers)
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
danes imam sadni dan pri 90 dnevni dieti prvega sem komaj sfural. Upam, da bo danes bolje
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala_miška* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Dioniz napisal/-a:danes imam sadni dan pri 90 dnevni dieti prvega sem komaj sfural. Upam, da bo danes bolje
Pa da vprašam... kako gre? Res kile kr letijo dol tko kot vsi pravjo?
The man on top of the mountain didn't fall there
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sem ga glih hotla vprasat . ze 90 dan....ta je pa dolga . jst sm mojo locevalno par let nazaj zdrzala 3 dni
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
nene, sadni dan ma komaj pri tej 90 dnevni dieti... ne da je že 90 dan na dieti.
baje kile grejo dol, ampak to je dieta za vse življenje, po teh 90 dneh nebo nobenega učinka, če bo potem jedilnik enak kot pred dieto... ker bo prišlo do jojo učinka.
baje kile grejo dol, ampak to je dieta za vse življenje, po teh 90 dneh nebo nobenega učinka, če bo potem jedilnik enak kot pred dieto... ker bo prišlo do jojo učinka.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jaja to vem da ni 90 dni sadja . samo dolgo se mi zdi da se toliko casa pridno drzis
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]