Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 06. Jan. 2010 13:06

beljakovine...
2jajcka speces v "palacinko" in das vmes skuto in zelenjavo
zrezki so tudi ok. Po beljakovinskem obroku bos dlje sita, zvecer se pa izogibajta OH (kruh definitivno crtat) :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 13:09

Kdaj pa je ta vajina večerja?

Jaz bi se držala tega, da nič hrane po 7-i uri zvečer. Če imata pozno kosilo (ob 5ih, 6ih) je dovolj kakšna malenkost ali pa kakšna solata, ali pa kar nič.

Raje imejta še več vmesnih obrokov čez dan. Med zajtrkom in kosilom 1-2 (kakšno sadje, jogurt).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 06. Jan. 2010 13:23

SWEETprinces napisal/-a:zvecer jst ne bi sadja jedla, ker je sam sladkor (OH). spploh se pa na dieti ne priporoca prevec sadja... :?

sadje naj bi se jedlo samo do dopoldneva, tudi če ne hujšaš, ker te drugače ti sladkorji preveč zapacajo..
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 06. Jan. 2010 13:40

fora je v tem, da ko sem jaz popoldne v službi, imam kosilo ob 13:30, 14h, domov pa pridem ob 21h. tako da sva prej jeda ob 21h ponavadi skupaj in to ogromno :lol: ko pa sem jutranja, pa sem okol 16h doma in imava kosilo ob 17h ponavadi(ker moj skoz dela do 6h tudi)...v ponedeljek sva začela črtat te večerje in sva jedla zvečer banano+mandarino+kiwi...ampak očitno nix gut to :D tako da bom očitno v službi mogla okol 18h kak jogurt spit, pa bo...
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka** » 06. Jan. 2010 17:18

zanimame, tiste, ki imate uro kdaj nazadnje jeste : A ste potem recimo ob 10ih, 11 zvečer kaj lačne?

recimo, jas včasih jem zvečer ob 8ih pa sem ob 12ih ze lačna - tudi odvisno kako obilen je bil obrok. Jas jem zvečer (vsaki dan nekaj) skuto z banano, črn kruh z pišč. klobaso, spečene beljake z pišč. klobaso + malo sira + črn kruh. Pa mam 69kg.

In lepo prosim, da nihče ne reče da čokolešnik ne redi! ker to je sam cuker (če še slučajno niste pogledala vsebnosti na zadnjo stran vrečke) in tudi majhna količina redi ampak ne tak kot velika. Sicer pa, kaj meni če nišče ne posluša pa če to jeste.. te še pa nehajte jamrat kak ste debele če bote take pizdarije še dalje jedle. I'm out.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 17:22

matejka** napisal/-a:zanimame, tiste, ki imate uro kdaj nazadnje jeste : A ste potem recimo ob 10ih, 11 zvečer kaj lačne?

Pij veliko- najraje voda. Pomaga, da se lažje zdrži. Čeprav te zna potem ponoči na WC zagrabt, sam vseen :D

Če je pa res nujno pojej kak prepečenec, rižev vafelj :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Jan. 2010 17:30

Prej se gre spat, pa potem človek ni lačen ob 23h. :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 06. Jan. 2010 21:57

včasih ni možno it prej spat :D jaz sem danes spila jogurt ob 18h, pa ob 21h sem pojedla par rezin lahke livade :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 22:00

Še vedno bolje to, kot pa kakšen McDonalds, al pa obilna večerja :wink:

Pomoje bi morala popoldne (ob 18ih) kaj konkretnejšega pojest oz. bolj hranilnega, da lažje zdržiš zvečer.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 06. Jan. 2010 22:00

purple_rain napisal/-a:Prej se gre spat, pa potem človek ni lačen ob 23h. :D

Ooo, jaz pa ne morem zaspati, ko sem lačna. Ob 17 ali pa 18ih pojem jogurt in sem potem do 23ih že zelo lačna. Pa spijem toplo vodo ali pa čaj in je za en čas malo mira.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Jan. 2010 22:02

V_Rose_V napisal/-a:včasih ni možno it prej spat :D
Sej vem, sam mal sem se hotela pohecat.

Sicer pa glede "problema": sama probam se zadrževat zvečer in rajš mal več vode spit, pa potem zjutraj tolk rajši jem. :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 06. Jan. 2010 22:16

ma če jaz tud ful težko zaspim če sem lačna...pol pa še študiram skoz na hrano, pakaj bi kuhala naslednji dan, pa kaj je treba kupit, pa kak recept..pa se mi kuj sline cedijo :D vode pa mi ni za žlempat, ker pol celo noč hodim lulat in mi res ni do 2x zbujanja ponoči, ker itak že malo spim...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 22:19

Počasi, pa se boš odvadila. Verjamem, da je na začetku težko. Čez čas si pa ne predstavljaš več po 7ih zvečer jest :wink:

Sej ni treba, da naenkrat čist nehaš. Po majhnih korakih :wink: Magari vsak večer 15 min prej ostaneš brez hrane (no, ni lih dobro, da se 5 min prej nabašeš kot nora :D)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Jan. 2010 22:30

Mene pa zanima kko se prepričate v to, ko ste lačne, da ne smete jest? Js zdržim tudi cel dan z juho, solato in jogurtom, sam pol zvečer me zgrabi taka lakota, da tudi če si govorim, da ni dobro jest ob tej uri, grem do hladilnika oz. omare.. Zdej sm pojedla juho (tisto z vrečke k jo sam v vročo vodo streseš), kar ni taka stvar, sam mi gre na živce, da nimam nobene (samo)discipline :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 06. Jan. 2010 22:36

jaz tud redko zdržim :D no zaj sem rekordne 3 dni zdržala, da nisem brskala zvečr po omarah pa hladilniku :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov