Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
beljakovine...
2jajcka speces v "palacinko" in das vmes skuto in zelenjavo
zrezki so tudi ok. Po beljakovinskem obroku bos dlje sita, zvecer se pa izogibajta OH (kruh definitivno crtat)
2jajcka speces v "palacinko" in das vmes skuto in zelenjavo
zrezki so tudi ok. Po beljakovinskem obroku bos dlje sita, zvecer se pa izogibajta OH (kruh definitivno crtat)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kdaj pa je ta vajina večerja?
Jaz bi se držala tega, da nič hrane po 7-i uri zvečer. Če imata pozno kosilo (ob 5ih, 6ih) je dovolj kakšna malenkost ali pa kakšna solata, ali pa kar nič.
Raje imejta še več vmesnih obrokov čez dan. Med zajtrkom in kosilom 1-2 (kakšno sadje, jogurt).
Jaz bi se držala tega, da nič hrane po 7-i uri zvečer. Če imata pozno kosilo (ob 5ih, 6ih) je dovolj kakšna malenkost ali pa kakšna solata, ali pa kar nič.
Raje imejta še več vmesnih obrokov čez dan. Med zajtrkom in kosilom 1-2 (kakšno sadje, jogurt).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
SWEETprinces napisal/-a:zvecer jst ne bi sadja jedla, ker je sam sladkor (OH). spploh se pa na dieti ne priporoca prevec sadja...
sadje naj bi se jedlo samo do dopoldneva, tudi če ne hujšaš, ker te drugače ti sladkorji preveč zapacajo..
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
fora je v tem, da ko sem jaz popoldne v službi, imam kosilo ob 13:30, 14h, domov pa pridem ob 21h. tako da sva prej jeda ob 21h ponavadi skupaj in to ogromno ko pa sem jutranja, pa sem okol 16h doma in imava kosilo ob 17h ponavadi(ker moj skoz dela do 6h tudi)...v ponedeljek sva začela črtat te večerje in sva jedla zvečer banano+mandarino+kiwi...ampak očitno nix gut to tako da bom očitno v službi mogla okol 18h kak jogurt spit, pa bo...
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
zanimame, tiste, ki imate uro kdaj nazadnje jeste : A ste potem recimo ob 10ih, 11 zvečer kaj lačne?
recimo, jas včasih jem zvečer ob 8ih pa sem ob 12ih ze lačna - tudi odvisno kako obilen je bil obrok. Jas jem zvečer (vsaki dan nekaj) skuto z banano, črn kruh z pišč. klobaso, spečene beljake z pišč. klobaso + malo sira + črn kruh. Pa mam 69kg.
In lepo prosim, da nihče ne reče da čokolešnik ne redi! ker to je sam cuker (če še slučajno niste pogledala vsebnosti na zadnjo stran vrečke) in tudi majhna količina redi ampak ne tak kot velika. Sicer pa, kaj meni če nišče ne posluša pa če to jeste.. te še pa nehajte jamrat kak ste debele če bote take pizdarije še dalje jedle. I'm out.
recimo, jas včasih jem zvečer ob 8ih pa sem ob 12ih ze lačna - tudi odvisno kako obilen je bil obrok. Jas jem zvečer (vsaki dan nekaj) skuto z banano, črn kruh z pišč. klobaso, spečene beljake z pišč. klobaso + malo sira + črn kruh. Pa mam 69kg.
In lepo prosim, da nihče ne reče da čokolešnik ne redi! ker to je sam cuker (če še slučajno niste pogledala vsebnosti na zadnjo stran vrečke) in tudi majhna količina redi ampak ne tak kot velika. Sicer pa, kaj meni če nišče ne posluša pa če to jeste.. te še pa nehajte jamrat kak ste debele če bote take pizdarije še dalje jedle. I'm out.
-
*mala* - Cosmopsiho
matejka** napisal/-a:zanimame, tiste, ki imate uro kdaj nazadnje jeste : A ste potem recimo ob 10ih, 11 zvečer kaj lačne?
Pij veliko- najraje voda. Pomaga, da se lažje zdrži. Čeprav te zna potem ponoči na WC zagrabt, sam vseen
Če je pa res nujno pojej kak prepečenec, rižev vafelj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Prej se gre spat, pa potem človek ni lačen ob 23h.
-
*mala* - Cosmopsiho
Še vedno bolje to, kot pa kakšen McDonalds, al pa obilna večerja
Pomoje bi morala popoldne (ob 18ih) kaj konkretnejšega pojest oz. bolj hranilnega, da lažje zdržiš zvečer.
Pomoje bi morala popoldne (ob 18ih) kaj konkretnejšega pojest oz. bolj hranilnega, da lažje zdržiš zvečer.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:Prej se gre spat, pa potem človek ni lačen ob 23h.
Ooo, jaz pa ne morem zaspati, ko sem lačna. Ob 17 ali pa 18ih pojem jogurt in sem potem do 23ih že zelo lačna. Pa spijem toplo vodo ali pa čaj in je za en čas malo mira.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej vem, sam mal sem se hotela pohecat.V_Rose_V napisal/-a:včasih ni možno it prej spat
Sicer pa glede "problema": sama probam se zadrževat zvečer in rajš mal več vode spit, pa potem zjutraj tolk rajši jem.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
ma če jaz tud ful težko zaspim če sem lačna...pol pa še študiram skoz na hrano, pakaj bi kuhala naslednji dan, pa kaj je treba kupit, pa kak recept..pa se mi kuj sline cedijo vode pa mi ni za žlempat, ker pol celo noč hodim lulat in mi res ni do 2x zbujanja ponoči, ker itak že malo spim...
-
*mala* - Cosmopsiho
Počasi, pa se boš odvadila. Verjamem, da je na začetku težko. Čez čas si pa ne predstavljaš več po 7ih zvečer jest
Sej ni treba, da naenkrat čist nehaš. Po majhnih korakih Magari vsak večer 15 min prej ostaneš brez hrane (no, ni lih dobro, da se 5 min prej nabašeš kot nora )
Sej ni treba, da naenkrat čist nehaš. Po majhnih korakih Magari vsak večer 15 min prej ostaneš brez hrane (no, ni lih dobro, da se 5 min prej nabašeš kot nora )
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Mene pa zanima kko se prepričate v to, ko ste lačne, da ne smete jest? Js zdržim tudi cel dan z juho, solato in jogurtom, sam pol zvečer me zgrabi taka lakota, da tudi če si govorim, da ni dobro jest ob tej uri, grem do hladilnika oz. omare.. Zdej sm pojedla juho (tisto z vrečke k jo sam v vročo vodo streseš), kar ni taka stvar, sam mi gre na živce, da nimam nobene (samo)discipline
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov