Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Dec. 2009 21:37

nivea9 napisal/-a:Res ne morem verjeti, da bi čokolada redila, ker bi bila jaz potem ogromna.

Čokolado u usak slovenski dom (in na usako slovensko rit :twisted: ).

Jst mam doma vedno ta male Lindt-ove temne čokoladke s pomarančo, vedno si pa pršparam še kšno polovičko kinder jajca, če mi res cukr pade.

In tiste, k bi rade potrebo po cukru nadomestile s čim mnj pregrešnim, dvomm, da vam bo to uspel s temno (80%) čokolado, glede na to, da zadeva pač ni baš sladka.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 07. Dec. 2009 7:17

bekica_ napisal/-a:*zverinica* hvala za obrazložitev. Veš, da tega nisem vedela :oops: bom sedaj v prihodnje bolj pozorna na to ;) kje jo pa ti kupiš? Katera je najboljša (od katere znamke)?

jaz sem na Lindtu :D jem vse, od 60-85%, najbolše so mi sicer tiste z dodatkom pomaranče, višnje, čilija...ma ni da ni, samo da je temna pa Lindt pa sem srečna :P
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 07. Dec. 2009 22:28

^^bom šla že jutri v tole trgovino, ki je tukaj blizu mene preverit ponudbo :D
purple_rain: saj doma imamo filter za vodo pa potem kar domačo filtrirano vodo pijem. Med tednom, ko študiram, mi pa drugega ne preostane kot, da si jo kupujem.
lia7bibi sej jst se z npr. jedilno čokolado ne silim, ker mi je čist dobra, ampak sm rekla, da bom poskusla še temno. Vem, da marsikomu ni niti najmanj, ampak meni je odlična, tako da se ne silim z njo, ker naj bi bla bolj zdrava itd itd. Te pa razumem, da nima smisla se z nečem silit, če tega ne prebavljaš ;)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 08. Dec. 2009 15:25

Jaz bi se mogla znebit odvečne maščobe okrog pasu. Ponavadi sem mela res lepo, brez maščobe, zdaj sm pa suhica z maščobo okrog trebuha in zgleda tok grdo da joj. Sicer mi moj pravi da je kul, sam men ni.. Pa me zanima, tiste ki ste imele probleme s tem.. kako ste se znebile? Mi je rekla kolegica, da ona zgubila maščobo s sobnim kolesom. Morm poskust.. Če se spravm to delat, je 3x na teden po 15 minut dost? Nimam cilja do kdaj se morm tega znebit, samo rada bi pa čimprej :)
Uporabniški avatar
Talita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Talita » 08. Dec. 2009 15:33

Maščoba se po celem telesu kuri enakomerno, zato ni nobenega načina, da bi jo izgubila SAMO okrog trebuha... Je pa res, da se tam, kjer je je največ, tudi najhitreje pozna. S krepitvijo trebušnih mišic lahko učvrstiš trebuh in zato oblika postave izgleda lepša. Tako pravi en trener fitnesa. Verjetno bo res tako.
Slika
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 09. Dec. 2009 11:31

zdravo punce, mogoče mi katera od vas zna pomagat ... http://www.fsp.uni-lj.si/vadba/bazen_25_m/cenik/ jaz sem gledala, da bi tukaj šla občasno plavat in me zanima, če je katera že bila na DIFU in bi mi vedela povedat, kje je tam tale bazen in kje lagajna?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Dec. 2009 12:02

All we`ve ever wanted was to look good naked, hope that someone could take iit.. :D Jz bi tud šla plavat, ampak s kako "debeluško"(podobno meni :D), ne suhico, ki se hoče znebit 1kg. :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 09. Dec. 2009 12:08

sam glede cokolade...100g ima priblizno 500kcal...to ni mal :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Dec. 2009 15:54

Jap čokolada pa te sladke stvari so groza, en tipo k se ukvarja s tem fitnesom, prehrano pa tem že vrsto let mi je rekel, da naj raj grem na cheeseburger kokr na čokolado. :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 09. Dec. 2009 16:01

sej ti ni treba požret 100g čokolade na dan

lahko ma več kalorij kot mcshit, je pa definitivno bolj zdrava (oz. samo zdrava, ker đankfud pač ni)

http://www.webmd.com/diet/news/20030827 ... -chocolate
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 09. Dec. 2009 16:09

Jaz tudi mislim, da je manj škodljiva čokolada kot hitra hrana.
Kar pa jaz vem se s trebušnjaki ne izgubi maščobe, prej s sobnim kolesom.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Dec. 2009 16:11

Temna čokolada je bolj zdrava ja, mlečne pa niso.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 09. Dec. 2009 16:13

Shimmie_ napisal/-a:Jaz bi se mogla znebit odvečne maščobe okrog pasu. Ponavadi sem mela res lepo, brez maščobe, zdaj sm pa suhica z maščobo okrog trebuha in zgleda tok grdo da joj. Sicer mi moj pravi da je kul, sam men ni.. Pa me zanima, tiste ki ste imele probleme s tem.. kako ste se znebile? Mi je rekla kolegica, da ona zgubila maščobo s sobnim kolesom. Morm poskust.. Če se spravm to delat, je 3x na teden po 15 minut dost? Nimam cilja do kdaj se morm tega znebit, samo rada bi pa čimprej :)

15 minut kolesarjenja...emm....probej vsaj 1h zdržat no ;) drugač ti pa bl kot sobno kolo priporočam zunanjega (ok, vem da pozimi ni ravn za kolesarjenje, zdej se sicer še da), še bolj pa tek - tu boš pa tako čutla trebušne mišice kot še nikol ;)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 09. Dec. 2009 17:09

za začetk je že 15 minut preveč :lol: Sm šla učer po dolgem času, sm bla po 10 minutah tko zjebana :S počas bom povečvala pa bo.
Sj bi šla vn kolesart, sam to res ni zame, lažje se na sobnga spravm.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Dec. 2009 17:32

Hm, ja sam na sobnem potem nehaš ko se ti več ne da, če greš pa ven kolesarit pa do nekam prideš, si prisiljen priti tudi nazaj. :wink: 15 min tudi za začetek ni dovolj, ker začne telo kuriti maščobe šele po pol ure kolesarjenja. Jaz sem začela najprej z 45 min kolesarjenja, zdaj pa kolesarim po uro in pol, zraven še kombiniram kakšen dan tek (ne nujno na isti dan), en dan pavze, da se mišice opomorejo, obvezno pa zmeraj prej in po vadbi še raztezanje (razgibalne vaje, počepi, 10 - 20 sklec) in pa občasno tudi trebušnjaki. Zdaj sicer več ne tečem toliko, že kar nekaj časa nisem, ampak doma namesto tega grem na trenažer, kjer pa se telo že po 15 min v primerjavi s kolesarjenjem isto časa, zelo utrudi, se pa po določenem času vztrajanja (kakšen mesec) že poznajo rezultati. :wink: Nič ni iz danes na jutri, ker se tudi kg niso nabrali iz včeraj na danes, ne?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]