Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
bekica_ napisal/-a:Kaj je boljše, če se že želimo vsake toliko časa posladkati, jedilna ali milka čokolada?
ne jedilna, ampak temna čokolada, ker to btw. ni isto: jedilna čokolada je namenjena kuhanju in še vedno vsebuje dost majhen procent kakavovih delcev, temna jih ima tam od 60% naprej..bolj zdrava je pa seveda temna - temnejša je, boljša je, ker vsebuje manj mlečnih maščob men je najboljša tam okrog 80%
-
bekica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2008
*zverinica* hvala za obrazložitev. Veš, da tega nisem vedela bom sedaj v prihodnje bolj pozorna na to kje jo pa ti kupiš? Katera je najboljša (od katere znamke)?
jagoda-malina drugače ni problem, da mi sama voda ni všeč in se silim z njo pit. Ampak preprosto, ko jo nimam vedno pri sebi in sem žejna, jo ne grem npr. kupit (ker se mi ne da), ampak pustim "stat" in gre mimo. In zato premalo spijem... No, ampak se bom potrudla to izboljšat, le navadit se morem na to
jagoda-malina drugače ni problem, da mi sama voda ni všeč in se silim z njo pit. Ampak preprosto, ko jo nimam vedno pri sebi in sem žejna, jo ne grem npr. kupit (ker se mi ne da), ampak pustim "stat" in gre mimo. In zato premalo spijem... No, ampak se bom potrudla to izboljšat, le navadit se morem na to
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Ne hodt kupovat vode, raj si nabavi eno "pošteno" flaško in jo polni z vodo..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Skoraj vsako podjetje čokolade ima tudi oddelek temnih čokolad (razen Milka- nisem še zasledila). Lindt ima ogromno različnih (od 70% pa tudi do 99%); Gorenjka jih ima tudi kar nekaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
jz pa temnih čokolad ne maram,da bi jih pa jedla na silo sm zato k so bolj zdrave se mi zdi pa čisti absurd,pol človk raj ne je čokolade raj poješ dva koščka al pa eno vrstico mlečne čokolade,pa si zadovoljen in še škode ne nardiš,kot pa da zmažeš polovico temne,pa mislš kako si dobro stvar zase naredu.
da me ne boste napadle tiste k mate rade temno čokolado,to je samo moje mnenje ki pač temne čokolade ne prebavljam
da me ne boste napadle tiste k mate rade temno čokolado,to je samo moje mnenje ki pač temne čokolade ne prebavljam
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
purple_rain napisal/-a:OK, mogoče fizično telo tega ne potrebuje, potrebuje pa zato to psiha.
Baa, jz sem se, odkar ne treniram več, zredila k idiot (ene +10kg) in počas (okej, upam, da čimprej!) začenjam mau hujšat. Perfect till summer pa to. Cilj se je znebit vseh pridobljenih kilc, se prav -10. Dbest bi mi blo prlezt na okol 50kg (višina 165). Plan pa: čez zimo bolj kot ne vsakodnevno laufanje v fitnesu, ko bo topleje uzuni, mogoče spomladi kšno plavanje (predpriprava na poletni surfari ). Pa maau manj jest, furat zdravo hrano (polnozrnato, ful zelenjave, brez sladkarij, čim manj kruha). Pač se navadit spet redno športat in met more or less poštimano prehrano.
Tolk me nervira, k vsi govorijo, kako se mi nič ne opazi (japa-fakin-jade!), men je pa vse premejhno ratal. Sploh ne upam več hodit đinsov kupovat, ker me zafrustrira šoping še za vsaj dva dni.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
Purple_rain, če te prav razumem si imela prej 50kg pa si se sedaj zredila na 60kg? In ponovno želiš priti na 50.. kaj pa si trenirala in v kolikem času si se zredila nazaj? a si tudi jedla drugače, a ješ isto, sam s to razliko, da nisi trenirala?
Drugače pa ja, gibanje plus zdrava hrana = najboljša pot do hujšanja.. plus tega pa ni le to dovolj - moramo 100% verjeti vase in v naš uspeh da nam bo uspelo. Tako da punce, verjemte vase in uspelo vam bo..kdo drug bo verjel v vas, če ne ve same?
Drugače pa ja, gibanje plus zdrava hrana = najboljša pot do hujšanja.. plus tega pa ni le to dovolj - moramo 100% verjeti vase in v naš uspeh da nam bo uspelo. Tako da punce, verjemte vase in uspelo vam bo..kdo drug bo verjel v vas, če ne ve same?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Pomoje si mene mislila. Redila sem se počasi, najprej za dve kilci, pol še za dve kilci ... V treh letih sem se tolk zredila - zdej mam ene 63, prej sem mela normalno težo tm nekje 53, s tem da sem vedno hotla še na mal manj spravit, ker nism mela ravnega trebuha, ma nikol nisem mela volje na polno hodit laufat še ob treningih. Kar se tiče hrane, mam pa obdobja, ko jem ful zdravo, obdobja, ko pojem vse kar mim pride ... Isto obdobja, ko ful lenarim in obdobja, ko zanem ful športat. Zdej bi rada pač prišla do tega, da skoz športam in da ne pojem vsega, kar vidim, ampak da si nekak uredim na več obrokov in zdravo.
Sej bo, sam eno brco v rit rabim pa premik v glavi (predvsem to tadrugo)
Sej bo, sam eno brco v rit rabim pa premik v glavi (predvsem to tadrugo)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok Jutri štartam z mesno-zelenjavno-sadno dieto oh v obliki kruha, testenin, testa(razne pice, pite blja blja), sladkarij črtam(razen izjeme..kar že vnaprej vem, kaj bodo..kosila pri tašči )..Oh bom jedla izključno v obliki zelenjave in sadja..Od mesa bom pa papala perutnino in ribe(ja paše/ne paše v meso, ne odpiram debate). Tam okoli 10kilc mam za izgubit upam da do polovice februarja..to pomeni približno 0.7/0.8 kg na teden, kar je realen cilj, če bom pridna. Vmes nameravam vštulit še kak vodni dan..kakšni nasveti(razen tega: " A dej no, lahko ješ vse, samo v mejhnih količinah") so dobrodošli. Mal več športa bom tud poskušala vrint notr(predvsem tko, da mal spuščam avtobuse in se sprehajam mal več heh, tud to pomaga pa kak orbitrek). Matr..sem se hujšat spravla že biljonkrat..ampak zdaj sem pa dečku obljubila(ne pod njegovo pobudo, jaz sem ga izkoristila ubistvu, da si pomagam ), da bom spravla to dol, kar moram + za nagrado dobim novo uro, par kavbojk in jopco. Bom poskušala poročat na kak teden.
Uu, to pa me zanima. Kako ste kej z dietnimi pijačami? S tem predvsem cilja na kokakolo zero/light, cockta light ipd..? Glede na to, da pač s kcal nikakor ne pripomore k pridobivanju teže ali zaustavljanju izgubljanja teže..se mi ne zdi nič napačno razen pač to, da vsebujejo sladila in da so mehurčkasta. Ampak sm ful sucker na te mehurčkaste pijače, je vredu, če jih mam za neko nadomestilo?
Uu, to pa me zanima. Kako ste kej z dietnimi pijačami? S tem predvsem cilja na kokakolo zero/light, cockta light ipd..? Glede na to, da pač s kcal nikakor ne pripomore k pridobivanju teže ali zaustavljanju izgubljanja teže..se mi ne zdi nič napačno razen pač to, da vsebujejo sladila in da so mehurčkasta. Ampak sm ful sucker na te mehurčkaste pijače, je vredu, če jih mam za neko nadomestilo?
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dobra si, da imaš voljo v tem času. Same čokolade dobivam, sladkarije Večino seveda podarim drugim, samo enim stvarem se je preprosto težko odpovedati.
Bi pa tud js morala ene 5 kilc dol spravt če bi 10, bi bla pa moja idealna teža (samo to bi bila že presuha).
Bi pa tud js morala ene 5 kilc dol spravt če bi 10, bi bla pa moja idealna teža (samo to bi bila že presuha).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja mala, nekako mi je ta čas ful všeč, ker(kokr sm že parkrat shujšala sem vedno ob takmu cajtu) nekako ne kupujem nove robe tist mesec/dva ko hujšam in pol se skrivam pod plaščem.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
eyelin....ce bos pila cc-light, zero je ok. Skoda dodatne kalorije iz pijace dobivat. samo zdravo pa ni ampak ce ti pa ze zapase pa raje to. namesto teh kalorij raje jabolko pojes pa si vsaj malo sita oz. imas vsaj delno napolnjen zelodec
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No pa sej, kcal majo te lahke pijače kao 1/100ml včasih pač zapašejo mehurčki.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Jaz tud pojem ogromno čokolade. Od temnih imam pa najrajši tole Gorenjkino s pomarančo. Res ne morem verjeti, da bi čokolada redila, ker bi bila jaz potem ogromna.
Hujšala nisem nikoli, ker ni bilo potrebno. Prepričana sem, da je največ v genih. S športom se nisem nikoli ukvarjala, tako da res mislim, da je največ v genih. Najbrž nekaterim pomaga, če se pazijo pri hrani, a verjetno le začasno.
Jaz jem vse. Je pa res, da sem vedno imela vsaj 4 obroke na dan, ali celo več. Baje je to precej pomembno. Zelo malo pa spijem trgovinskih sokov. Sploh tile multivitaminski naj bi vsebovali precej umetnih arom in sladil kateri redijo. Umetna barvila, arome in okusi naj bi pospeševali pridobivanje na teži.
Hujšala nisem nikoli, ker ni bilo potrebno. Prepričana sem, da je največ v genih. S športom se nisem nikoli ukvarjala, tako da res mislim, da je največ v genih. Najbrž nekaterim pomaga, če se pazijo pri hrani, a verjetno le začasno.
Jaz jem vse. Je pa res, da sem vedno imela vsaj 4 obroke na dan, ali celo več. Baje je to precej pomembno. Zelo malo pa spijem trgovinskih sokov. Sploh tile multivitaminski naj bi vsebovali precej umetnih arom in sladil kateri redijo. Umetna barvila, arome in okusi naj bi pospeševali pridobivanje na teži.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov