Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
[vanessa] napisal/-a:Sej človek oz. organizem se prej al slej navadi na to, da je sam na tekočini.
Ne se ne. Vsaj ne v pozitivnem smislu. Če telo ugotovi, da vse kar dobiva je tekočina, omeji hitrost presnove in posledično ne izgubljaš tok, ampak takoj začne vsako stvar k jo pol poješ, skladiščt. Punce, ne delat tega
Pa še neki, moja cimra je bila en mesc sam na sokovih in mogoče kakšnemu prepečencu pa je skor vsak dan skp padla. Raj mal potelovadte, kt pa da u skrajnost zmanjšujete hrano.
And I'd give up forever to touch you.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Lamia napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Sej človek oz. organizem se prej al slej navadi na to, da je sam na tekočini.
Ne se ne. Vsaj ne v pozitivnem smislu. Če telo ugotovi, da vse kar dobiva je tekočina, omeji hitrost presnove in posledično ne izgubljaš tok, ampak takoj začne vsako stvar k jo pol poješ, skladiščt. Punce, ne delat tega
Ja ja, to že, nism misnla v pozitivnem smislu (ciljala sm na to, da se ti želodec tko skrči in se navadiš na tko malo (al celo nič) hrane, da ne čutiš več potrebe po tem). Meni se zdi to zgrešeno, kr je šok za organizem. Sicer ne vem kako to deluje, ma verjamem da so kašne predpriprave in ne nehaš kr tko čez noč jest in živet sam od sokov. Podpiram prečiščevanje telesa, ma ne za več kot 2 dni.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Ja, telovadba v kombinaciji z zdravo prehrano (predvsem manj oz. zelo malo OH ter več beljakovin). Enostavna logika - porabiti je potrebno več kalorij kot smo jih zaužili. Sicer pa bi naj bilo najbolj "zdravo" shujšati do 4 kg mesečno.
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
Se strinjam z zgornjim postom treba je porabt več kot poješ Sicer, za kakšnega s hudim ritmom je mal težko si vzet čas za telovadbo, tko da prou razumem vse te diete...Zvečer naj bi bilo pa priporočljivo se izogibat sadju in kompleksnih OH, temveč it na beljakovine, zelenjavo
(usaj tko je reku nutricist )
(usaj tko je reku nutricist )
And I'd give up forever to touch you.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Evo, točno 12 tednov, pa je že 21kg dol
Še 25 pa bo kul!
Še 25 pa bo kul!
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zelo lepo! cestitke!
jaz sem pa prenehal z locevalno pa zdaj v zameno tecem vsaki dan vsaj pol ure.
jaz sem pa prenehal z locevalno pa zdaj v zameno tecem vsaki dan vsaj pol ure.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js sm se tudi odločla, da je čas da se lotim laufat. To mam namen izvajat zjutraj (se morem še psihično pripravit na jutranje ustajanje) na tešče, ker sm nekje brala (ne spomnim se več kje), da zvečer ti upočasni prebavo (js pa mam že tko od vedno težave s tem). In upam, da je res kar pravijo - da si še cel dan puhn energije.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Dioniz - Cosmo moderator
teci kdaj ti zapase... v vsakem casu dneva je fajn tect! pomembno je samo, da prej nisi jedla al pa pila kake dve uri, pa da mas dobre tekaske copate pa da en pretiravas...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa ti si čist divja.Tammy_De napisal/-a:Evo, točno 12 tednov, pa je že 21kg dol
-
Dioniz - Cosmo moderator
no, ko ste vsi bli tak proti mojemu hujsanju pa naj se spravim rekreirat... lani se mi je po tretjem teku ze ponovilo vnetje pokostnice, ki me je dve leti nazaj posteno ustavlo, ko sem se konkretno spravo zraven v laufanje, ker nekaj casa niti hodit nisem mogo tak grozno me je bolelo.... Zagotovo se pa zdaj teh 10 kg pozna, ker me nic ne boli vec. in ce ne bi prej shujsal ne bi mogo zdaj laufat!
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov