Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zelo sicer ni blo krize, da ne bi zdržal, ker je prevelika motivacija ampak lakota je bla kr huda. Ampak se danes tolko boljše počutim.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Čestitke še od mene, sploh za tako močno voljo, kot praviš, da jo premoreš.
-
Dioniz - Cosmo moderator
večno se borim s temi odvečnimi kilogrami. In zdaj po tej dieti mi končno uspeva pa niti ni tak težka razen kak sadni ali pa vodni dan. Drugače je super. In, ko vidiš na tehtnici cifro, ki se ne začne na 9 ali pa celo 10 po vsaj 5 letih ti pa že nekaj pomeni
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
seveda sem se tu pa tam tudi pregrešil, ampak to so bli bol mali grehi... mogoce kak mali kos mesa tu pa tam, ko ga ne bi smel, ali pa prevlka kolicina hrane zvecer, pa zadnjic sem pojedel pet krofov za sladico na OH dan, pa enkrat sem spil malo alkohola. se mi zdi, da ni to ni kriticnega kar je tehtnica tud pokazala..
hvala za vzpodbudne besede.
pa na facebooku sem ustvaril skupino, kjer lahko malo delimo izkušnje v zvezi z dieto. Vabljeni.
http://www.facebook.com/pages/90-DNEVNA ... os&ref=ts#
hvala za vzpodbudne besede.
pa na facebooku sem ustvaril skupino, kjer lahko malo delimo izkušnje v zvezi z dieto. Vabljeni.
http://www.facebook.com/pages/90-DNEVNA ... os&ref=ts#
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dioniz, sploh ne veš kok sm prepričana v to da nama bo ratal!
Danes sem se stehtala in sam da pomislim, da sem začela z 107,5kg in da sem dons prebrala 91kg na tehtnici.... nasmešek od ušesa do ušesa
Danes sem se stehtala in sam da pomislim, da sem začela z 107,5kg in da sem dons prebrala 91kg na tehtnici.... nasmešek od ušesa do ušesa
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Dioniz - Cosmo moderator
Tammy_De napisal/-a:Dioniz, sploh ne veš kok sm prepričana v to da nama bo ratal!
itak. Sam sploh ne dvomim glede na to, da z lahkoto furam dieto kar mi omogocajo te mini pregrehe, ki jih v bistvu vsem priporocam glede na to, da meni ne skodijo kar se tice kilogramov, mi pa zelo pomagajo, da se konkretno ne pregresim.
tammy vso najvecje spostovanje za izgubljeno tezo!
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ooo, obema, res! Za voljo in vztrajnost.. jz se nikakor ne morm spravt zraven..ehh ..je pa res fino brat, da nekaterim tko dobro uspeva.
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Čestitke vsem, ki se uspešno bojujete s kilogrami Sama imam namreč kakšnih 8 kilogramov viška, četudi kar redno tečem( pozimi bolj manj ), moja težava je pa hrana...Ali se ločevalna splača za toliko kilogramov oz. kaj priporočate? Najlepša hvala
And I'd give up forever to touch you.
-
Dioniz - Cosmo moderator
Lamia ne morem ti bol priporocit locevalne diete! Sam sem imel dobrih 15 kilogramov prevec in sem v prvem mesecu zgubil 8 kg. Ne vem.. dieta zgleda hudo komplicirana (tud meni je) pa zdelo se mi je, da samo zaradi nekega locevanja ne mores shujsat, a kompilacija vseh navodil, ki ti jih da dieta pripelje do tega, da dejansko mocno shujsas zaradi nje. V prvi vrsti je to pitje nesladkanih pijac, potem sadni dnevi, in locevanje beljakovin in ogljikovih hidratov, ki so strupena kombinacija za kilograme a tega najvec pojemo. Potem je kljucna prednost diete prav OH dan, ko lahko jemo kaj se nam zahoce (seveda v zmernih kolicinah) in na ta dan nam celo priporocajo gresenje, ker po njem sledi preciscevalni sadni dan in je lazje zdrzat zaradi OH dneva. Bolj idealno dieta ne more bit nastavljena in v bistvu to kar se vam zdi, da se ne morete spravit zravn vam lahko samo to priporocim kar sem jaz naredo. Postavite se pred ogledalo, poglejte kaj vam ne pase na teleso, katerih oblog je obcutno prevec in se odlocite, da do poletja jih ne bo vec. Zacnite JUTRI z dieto. Ne cez en teden, mesec - JUTRI! Na internetu je na tone informacij o njej in še vec receptov zato izgovorov, da ne veste kako in kaj ne sme bit. Jutri torej naj bo vas prvi dan! JUTRI!
Evo ena moja slika pred dieto, ko sem sicer veliko kolesaril a se na kilogramih ni poznalo - kvecjemu so sli gor . Seveda bom prilimal sliko tud AFTER za primerjavo kak bo po dieti
Evo ena moja slika pred dieto, ko sem sicer veliko kolesaril a se na kilogramih ni poznalo - kvecjemu so sli gor . Seveda bom prilimal sliko tud AFTER za primerjavo kak bo po dieti
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
Lamia napisal/-a:Hvala za odgovor Zanima pa me, katero sladico lahko ješ za OH, samo sladoled ali pecivo?
OH dan je dan, ko lahko oz. moraš pojest neko sladico za vecerjo, ker tud to telo rabi. Jaz obicajno pojem kako pecivo, torto al pa sladoled pa zdaj za pusta sem krofe itd. Cez dan pa pico, testenine a vse brez mesa ali sira, ker to so beljakovine! Komot se pa pred vodnim dnevom lahko tud pregrešiš pa poješ konkretno pico s sirom in mesom.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov