Skupno hujšanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 10. Jan. 2010 17:46

jap :ja:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 10. Jan. 2010 18:41

SWEETprinces napisal/-a:te elektronske so vcasih cudne... :?

Meni kaže točno in sem zadovoljna z njo.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 10. Jan. 2010 18:52

Sestra in mama sta lepo shujšali s to ločevalno dieto, s tem da je sestra pač pridobila nazaj kg, k je navalila na hrano in se ni držala tiste fore, da moreš še 3 mesce po dieti jest zjutrej bolj malo/zmerno oz. predvsem zdravo (črn kruh, jabolko,..). In tudi one 2 se niso niti približno tko strogo držale diete (nekatere stvari so črtale, drugih se niso držale - primeri: dodale so margarino h testninam, k je baje ne smeš rabit)
Js te diete ne bi bla nikoli sposobna izvest, kr mi gre na živce da mam točno določeno kaj smem in kaj ne smem jest. In če bi se mu slučajno en dan zahotelo pojest neki kar ne smem, bi bla itak še cel tedn živčna zarad tega.. Tko da se diet ne držim, sam pač manj jem in predvsem bolj zdravo.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 10. Jan. 2010 20:49

[vanessa] napisal/-a:Sestra in mama sta lepo shujšali s to ločevalno dieto, s tem da je sestra pač pridobila nazaj kg, k je navalila na hrano in se ni držala tiste fore, da moreš še 3 mesce po dieti jest zjutrej bolj malo/zmerno oz. predvsem zdravo (črn kruh, jabolko,..). In tudi one 2 se niso niti približno tko strogo držale diete (nekatere stvari so črtale, drugih se niso držale - primeri: dodale so margarino h testninam, k je baje ne smeš rabit)
Js te diete ne bi bla nikoli sposobna izvest, kr mi gre na živce da mam točno določeno kaj smem in kaj ne smem jest. In če bi se mu slučajno en dan zahotelo pojest neki kar ne smem, bi bla itak še cel tedn živčna zarad tega.. Tko da se diet ne držim, sam pač manj jem in predvsem bolj zdravo.

Se podpišem pod to.Tud meni ne bi odgovarjalo, da bi mi nekdo drug določal, kaj točno smem ta dan pojesti. Mi je veliko ljubše, da se poskusim prehranjevati zdravo in sama razmišljam, kaj bom jedla v naslednjem obroku. pa tudi neko zadoščenje čutim ob tem, pač v smislu, da mam vajeti v rokah...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Jan. 2010 22:43

..Evelyn.. napisal/-a:Super :) sj edina negativna, ki naj bi bila(jo vsi pač omenjajo) da se nekateri zredijo nazaj po dieti. Ampak to je pomoje nesmiselno, ker itak cilj diete je, da ti shujšaš, nato pa se pač počasi, počasi vračaš na "normalno" prehranjevanje in ne pretiravaš. Jasno je treba spremenit mal življenjski slog in prehranjevanje, če hočeš obdržat težo.

Moja sestra se ni nič nazaj zredila. Valda, da pa se boš zredil, če se boš šel takoj po dieti v mcdonalds s hamburgerji nažirat :D :lol: Moja sestra zdej je kar ji paše, ne pretirava s hrano, pravi da jo tudi želodec boli, če recimo poje preveč... Je pa rekla, da bo pol ponovila dieto, ko mine to vmesno obdobje.
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 11. Jan. 2010 10:23

Evelyn, kje si pa dobila jedilnike?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Jan. 2010 17:53

Na mojblink so torrenti z to dieto :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 11. Jan. 2010 20:55

A ne bi bilo kul, da bi se odprla ena tema (ali pa da se sem piše) kaj je katera pojedla in se lahko to komentira - npr. da si med sabo svetujemo in vzpodbujamo, damo ideje?

No jaz sem danes pojedla:
Z:musliji z malo mleka
K: 2 tortiliji z pišč. mesom in zeljem, solato in papriko
V: sadni jogurt
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 11. Jan. 2010 21:55

^^Pod sklopom 'kuhinja' je tema 'kaj ste danes jedli'.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 11. Jan. 2010 22:55

haley napisal/-a:^^Pod sklopom 'kuhinja' je tema 'kaj ste danes jedli'.

Ja sem vidla. Ampak je bolj splošno. Tu bi pa pač imele temo samo tiste, ki hujšamo in bi se komentiralo.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 12. Jan. 2010 11:58

A je možno, da po celem tednu solate (jedla sm samo solato, zato kr mi drugo ni pašalo, k sm bla ceu tedn slaba, ne zato da bi na hitro shujšala) in miganja (4x po 1 uro na sobnem kolesu), mam še vedno isto št kg???? :?
Little*Fever
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Little*Fever » 12. Jan. 2010 13:18

[vanessa] napisal/-a:A je možno, da po celem tednu solate (jedla sm samo solato, zato kr mi drugo ni pašalo, k sm bla ceu tedn slaba, ne zato da bi na hitro shujšala) in miganja (4x po 1 uro na sobnem kolesu), mam še vedno isto št kg???? :?

men so kilogrami začeli kopneti po mesecu dni, ko sem že skoraj obupala.. tk da je čist odvisno od vsakega posameznika. čeprav bi lahk mela kako kilogram dva manj, na račun vode...
Me, Myself and I <3
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 12. Jan. 2010 13:50

[vanessa] napisal/-a:A je možno, da po celem tednu solate (jedla sm samo solato, zato kr mi drugo ni pašalo, k sm bla ceu tedn slaba, ne zato da bi na hitro shujšala) in miganja (4x po 1 uro na sobnem kolesu), mam še vedno isto št kg???? :?

možno je da si nora da si jedla samo to in da si si upočasnila metabolizem (telo se brani) in da se bos zredila 4kg v enem tednu takoj ko bos zacela normalno jest. samo zanima me...kako si se lahko cel teden tako slabo pocutila, da si jedla samo solato ampak si bila veeno na sobnem kolesu? ne deli neumnosti in pravilno jej!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Jan. 2010 15:11

Ne. Metabolizma nemoreš upočastnit v enem tednu.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 12. Jan. 2010 15:41

Moj metaboilzm/prebava je že od rojstva u ku*cu..
In zame sobno kolo res ni naprezanje k dejansko samo sediš.. Orbitrek je že druga zgodba. :D Sej sm še kašno juho pojedla, sam to ma itak še manj kalorij ku solata, zato nism omenla tega.
Mogoče bom res zgubila te kg čez kašn mesec.. Ta tedn pa začnem zdravo in manj (več kot prejšnji tedn) jest. Upam da bojo rezultati, k hitro obupam. :roll:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov