Skupno hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
*zverinica* napisal/-a:Shimmie_ napisal/-a:Jaz bi se mogla znebit odvečne maščobe okrog pasu. Ponavadi sem mela res lepo, brez maščobe, zdaj sm pa suhica z maščobo okrog trebuha in zgleda tok grdo da joj. Sicer mi moj pravi da je kul, sam men ni.. Pa me zanima, tiste ki ste imele probleme s tem.. kako ste se znebile? Mi je rekla kolegica, da ona zgubila maščobo s sobnim kolesom. Morm poskust.. Če se spravm to delat, je 3x na teden po 15 minut dost? Nimam cilja do kdaj se morm tega znebit, samo rada bi pa čimprej
15 minut kolesarjenja...emm....probej vsaj 1h zdržat no drugač ti pa bl kot sobno kolo priporočam zunanjega (ok, vem da pozimi ni ravn za kolesarjenje, zdej se sicer še da), še bolj pa tek - tu boš pa tako čutla trebušne mišice kot še nikol
1 uro? Pa to se ne da. Jaz sem po 10 minut vsak drug dan pa sem shujšala.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Od teh 10min zagotovo nisi shujšala. Verjetno je bolj prehrana delovala. In itak da se da, zlahka gre ena urca na kolesu, samo zaposlit se moraš in mine takoj.
It was forever..but it didnt last long..
-
TOXIC - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2009
Tamala_mrha napisal/-a:Hm, ja sam na sobnem potem nehaš ko se ti več ne da, če greš pa ven kolesarit pa do nekam prideš, si prisiljen priti tudi nazaj. 15 min tudi za začetek ni dovolj, ker začne telo kuriti maščobe šele po pol ure kolesarjenja. Jaz sem začela najprej z 45 min kolesarjenja, zdaj pa kolesarim po uro in pol, zraven še kombiniram kakšen dan tek (ne nujno na isti dan), en dan pavze, da se mišice opomorejo, obvezno pa zmeraj prej in po vadbi še raztezanje (razgibalne vaje, počepi, 10 - 20 sklec) in pa občasno tudi trebušnjaki. Zdaj sicer več ne tečem toliko, že kar nekaj časa nisem, ampak doma namesto tega grem na trenažer, kjer pa se telo že po 15 min v primerjavi s kolesarjenjem isto časa, zelo utrudi, se pa po določenem času vztrajanja (kakšen mesec) že poznajo rezultati. Nič ni iz danes na jutri, ker se tudi kg niso nabrali iz včeraj na danes, ne?
pravilno
-
TOXIC - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:Jap čokolada pa te sladke stvari so groza, en tipo k se ukvarja s tem fitnesom, prehrano pa tem že vrsto let mi je rekel, da naj raj grem na cheeseburger kokr na čokolado.
v mislih je imel, da bos od tega cheesa bolj sita kot od tiste cokolade...pa pr cokoladi je sam cukr in mascoba, pr cheesu pa so tud beljakovine, in tud GI je nizji, itd..
najslabs kar zenske delate: pijete vode z okusi (in razni sokovi) - same prazne kalorije....mal preracunajte kok kalorij se tko nabere v enem mescu al pa letu in kok je treba migat, da se to porabi...
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:Od teh 10min zagotovo nisi shujšala. Verjetno je bolj prehrana delovala. In itak da se da, zlahka gre ena urca na kolesu, samo zaposlit se moraš in mine takoj.
Ja pač ne, ker prehrane nisem spreminjala. Na kolesu ne gre ena ura, ker me že po 10 minutah zelo mišice bolijo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
TOXIC napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Jap čokolada pa te sladke stvari so groza, en tipo k se ukvarja s tem fitnesom, prehrano pa tem že vrsto let mi je rekel, da naj raj grem na cheeseburger kokr na čokolado.
v mislih je imel, da bos od tega cheesa bolj sita kot od tiste cokolade...pa pr cokoladi je sam cukr in mascoba, pr cheesu pa so tud beljakovine, in tud GI je nizji, itd..
najslabs kar zenske delate: pijete vode z okusi (in razni sokovi) - same prazne kalorije....mal preracunajte kok kalorij se tko nabere v enem mescu al pa letu in kok je treba migat, da se to porabi...
voda z okusom ma na dl okoli 17kcal max. Torej, če spijemo en liter dnevno je to 170kcal.. kar ni veliko, glede na to da s sokom vneseš v telo 170kcal z manj kot 4dl..tko da vode z okusom so še vseeno boljša alternativa kot sokovi, če že kdo ne mara same vode pit..
mateja79 napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Od teh 10min zagotovo nisi shujšala. Verjetno je bolj prehrana delovala. In itak da se da, zlahka gre ena urca na kolesu, samo zaposlit se moraš in mine takoj.
Ja pač ne, ker prehrane nisem spreminjala. Na kolesu ne gre ena ura, ker me že po 10 minutah zelo mišice bolijo.
Pol si pa res zakrnela, oprosti izrazu.
It was forever..but it didnt last long..
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
mateja79 napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Od teh 10min zagotovo nisi shujšala. Verjetno je bolj prehrana delovala. In itak da se da, zlahka gre ena urca na kolesu, samo zaposlit se moraš in mine takoj.
ojej no, a je tist pr tvojmu nicku starost? sm misnla da je letnica rojstva no sej, če ne zmoreš, pač ne zmoreš, sam za 10 minut se ti tud ne splača preoblečt pa usest na kolo, vsaj men ne...na sobno za 1 uro, na kolesarjenje po hribih in dolinah pa za ene 4 ure vsaj
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
z 10 minut ponavadi previdno začnejo osebe z res zdravju škodljivo težo..
mogoče pa maš nastavljeno previsoko stopnjo? jaz pri sebi tudi vem, da sem po kakih 15, 20 minutah na najvišji stopnji že tudi pošteno zdelana pa vse me boli, zato pa si lahko nastaviš na nižjo tam pa ti ena urca nebi smela uit, razen če si invalid, imaš 70+ let ali pa več kot 120kil (in ti je zaradi preveč maščobe ovirano gibanje).
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- super freak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2009
ce clovek ne telovadi neki casa, je cist normalno, da si brez kondicije in ti je tut teh deset minut muka.
ne vem zakaj bi se morala zdej forsirat, ce ne more.
punca dela cist pravilno, ker je treba zacet pocasi in potem stopnjevat, ce se bo pa zdej neki forsirala, bo pa vse kar bo dosegla to, da se ji bo vse skup zamerl in bo odnehala!
ne vem zakaj bi se morala zdej forsirat, ce ne more.
punca dela cist pravilno, ker je treba zacet pocasi in potem stopnjevat, ce se bo pa zdej neki forsirala, bo pa vse kar bo dosegla to, da se ji bo vse skup zamerl in bo odnehala!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz pa hujšam s "hitrostjo" 0,5 kg/mesec - čez 20 let bom na željeni kilaži.
Ja, mal bo treba pospešit tole, sam zdej čez praznike res ne gre (pa smo spet pri izgovorih, hehe)..
Ja, mal bo treba pospešit tole, sam zdej čez praznike res ne gre (pa smo spet pri izgovorih, hehe)..
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
purple_rain napisal/-a:Jz pa hujšam s "hitrostjo" 0,5 kg/mesec - čez 20 let bom na željeni kilaži.
Tudi počasi se daleč pride:)
Tud jaz mam probleme s prazniki in povečano kilažo v tem času. Se je pač težko vzdržat vseh jedi na številnih obiskih in zabavah. Pa hrana je itak bolj taka močna...pa celoten stil prehranjevanja se mi podre v tem času, tak da si pravzaprav ne delam utvar o ohranitvi teže (glede na to, da se mi pozna prav vse, kar pojem), kaj šele o izgubi kilaže....
Mam pa akcijski načrt za obdobje po Novem letu. Želim startati enako kot sem lani, s tem, da z 2010 začenjam z nižje teže (več kot 10kg manj kot lani ob tem času), moj cilj je pa izguba dobrih 5 kg v tem letu in pa seveda obdržati jih.
Tako da vabim vse forumašice/forumaše, ki si želijo spremembe načina prehranjevanja in uvajanja gibanja v vsakdan ter posledično seveda izgube teže in boljšega zdravja ter počutja, da se mi pridružijo na tej poti. Skupaj je lažje, kar smo punce dokazovale že lani v začetku leta, ko smo štartale. Lahko se spodbujamo, delimo praktične nasvete, kako se upreti skušnjavam, se tolažimo, ko nam ne gre....
Torej začnimo!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Mene pa zanima, kaj naredite, ko se vam zalušta kaj sladkega?
Sama imam namreč ta problem, da ne maram čokolade pretirano, imam pa rada kekse ali pa kakšno tortico. In ko se mi zalušta jo pojem, potem pa ne znam nehati in si mislim, samo danes .....potem pa začnem jesti še ostale stvari in tako se nabašem.
Kakšen nasvet?
Sama imam namreč ta problem, da ne maram čokolade pretirano, imam pa rada kekse ali pa kakšno tortico. In ko se mi zalušta jo pojem, potem pa ne znam nehati in si mislim, samo danes .....potem pa začnem jesti še ostale stvari in tako se nabašem.
Kakšen nasvet?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Talita napisal/-a:Kakšen nasvet? Nič kupovati sladkarij. Če so te doma, se jim je težko upreti, četudi so v hladilniku.
Jaz pričnem z nadaljevanjem hujšanja 4. januarja. Enih 6 kg moram dol sklatiti. Imela bom jajčno dieto.
Se kar strinjam ja. Doma se je težje upreti sladkarijam, kot pa v trgovini. Tak da, Shiva, sladkarij preprosto ne kupuj oz. v zelo majhnih količinah.
No, super Talita. Torej tudi ti pričneš z januarjem. Jaz bom tud začela po novoletnih praznikih. Držim pesti za obe!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Talita napisal/-a:Kakšen nasvet? Nič kupovati sladkarij. Če so te doma, se jim je težko upreti, četudi so v hladilniku.
Saj jih ne! I tako zdržim 14 dni brez sladkarij, potem pa grem nekega dne v trgovino po nujne stvari in mi cuker tako pade, da si kupim npr.eno malo Mars čokoladico .... in ne znam nehat potem (potem pride kruh, pa še cimro prosim za kakšne kekse)
I walk these roads with grace
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov