Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
krfjolca napisal/-a:to je kul, pol verjamem, da porabiš manj časa - ampak finančno je pa verjetno bolj zalogaj ...
Kaj? Če hodiš v savno al če jo maš doma? Smo preračunal, pa pride cenej če hodm v toplice, k preden se savna segreje, pokur kr velik energije, ki pa niti ni tko pocen. Pa k je treba še vse kupt,...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- ula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2004
savna je zakon, sploh pozimi, ko je zunaj ful mrzlo in je zlo mal sonca, dobr se spotiš in si čist nov ko prideš ven
jst pozimi hodim s fantom v savno vsaj 2 krat na mesec, si morš vzet tut dost časa, da se res umiriš in sprostiš, men je res ql
ma pa naša ljuba SLO kr dost dobrih savn, recimo Zreče, Laško, Olimje... odličen ambient, vse porihtano, FINO
jst pozimi hodim s fantom v savno vsaj 2 krat na mesec, si morš vzet tut dost časa, da se res umiriš in sprostiš, men je res ql
ma pa naša ljuba SLO kr dost dobrih savn, recimo Zreče, Laško, Olimje... odličen ambient, vse porihtano, FINO
-
*CaTh* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: nad oblaki
majchy napisal/-a:krfjolca napisal/-a:to je kul, pol verjamem, da porabiš manj časa - ampak finančno je pa verjetno bolj zalogaj ...
Kaj? Če hodiš v savno al če jo maš doma? Smo preračunal, pa pride cenej če hodm v toplice, k preden se savna segreje, pokur kr velik energije, ki pa niti ni tko pocen. Pa k je treba še vse kupt,...
res da savna ful pokur, če jo maš doma...jo mamo pri nas...tko da jo enkrat na teden, tkole pozimi obvezno ''obiscm'' .... drgac pa hodim tudi v druge savne...odvisno...kolk je casa :time:
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ja savnanje mi je zakon, pozimi.
Se pregreješ, sprostiš, res si vzameš čas zase.
Mene pa zanima, kje vam je najbolj všeč?
Ker rada hodim okoli, ne vedno na isto mesto.
Se pregreješ, sprostiš, res si vzameš čas zase.
Mene pa zanima, kje vam je najbolj všeč?
Ker rada hodim okoli, ne vedno na isto mesto.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
zamišljena - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
No, kako pa kaj gredo skupaj kapilare na nogah in savna? Mene je predvsem zaradi tega strah iti v savno, ker sem slišala, da ni ravno najbolje. Sploh bi rada šla v infra savno, saj baje v 40 min pokuriš kar 900 kcal - saj veste, združit prijetno s koristnim.
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
-
p!a - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
uf glede kapilar ti pa ne bi znala povedat... res je da se ti zile v savni razsirijo, ampak da bi pa to tolk vplival pa re ne vem... moja mami ma tud kapilare na nogah pa do zdej ni mela nobenih problemov... aja ej a v finski savni tud tolk kalorij pokurs a samo v infra??
Živi za biti, ne za izgledati!
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz sem bla v savni s kolegico v drugem letniku in blo je popolnoma drugace kot pricakovano, medtem ko sve s kolegico cel cajt bile oviti in zakriti, so vsi ostali bili brez vsega. Seveda so bili vsi nad 50..sment!
Mi2 pa sve se smejali cel cajt, sploh nisve vedeli kam naj gledavi..
definitivno prevec golote za naju!
Mi2 pa sve se smejali cel cajt, sploh nisve vedeli kam naj gledavi..
definitivno prevec golote za naju!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov