Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
jagoda-malina napisal/-a:Jaz se pa strinjam s Claire. Jaz sem tud v bazenu staknila glivice.
In na jetra mi gre folk, ki dobesedno bulji vate. Ne reč, da se to ne dogaja. Jaz vem, da se ne mislim folku nastavljat popolnoma gola.
V življenju nisem staknila glivic in hodim v savno, v nudistični kamp in (sicer bol poredko) v bazen. Folk dobesedno bulji vate, če daš mini kiklco gor in ne v savni ali nudističnem kampu, kjer je to prej izjema kot pravilo (razen, če maš sindrom I'm so special in samo gledaš kdo te gleda in te posledično gledajo potem)
Savnanje mi je pravi užitek, ker mi zelo pašejo visoke temperature. Ko se vsedeš, zbereš, sprostiš in osredotočiš na svoje dihanje, zginejo vsi problemi
A goal without a plan is just a wish.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ne, claire, ne bom ti odgovarjala na tvoja vprašanja, že pri prvem postu sem jih namerno spregledala. debate s tabo so brezplodne, been there, done that, znaš samo neki bevskat in se mi ne da.
ko mi boš pokazala, kje govorim o ne/spoštovanju telesa, kje komu kaj prepovedujem in kje sem komu svetovala naj se z nago ritjo usede na prešvicano klop, potem pa mogoče.
primerjava savne in skretne školjke pa...tvoj nivo, itak.
ko mi boš pokazala, kje govorim o ne/spoštovanju telesa, kje komu kaj prepovedujem in kje sem komu svetovala naj se z nago ritjo usede na prešvicano klop, potem pa mogoče.
primerjava savne in skretne školjke pa...tvoj nivo, itak.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Ajča napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Jaz se pa strinjam s Claire. Jaz sem tud v bazenu staknila glivice.
In na jetra mi gre folk, ki dobesedno bulji vate. Ne reč, da se to ne dogaja. Jaz vem, da se ne mislim folku nastavljat popolnoma gola.
V življenju nisem staknila glivic in hodim v savno, v nudistični kamp in (sicer bol poredko) v bazen. Folk dobesedno bulji vate, če daš mini kiklco gor in ne v savni ali nudističnem kampu, kjer je to prej izjema kot pravilo (razen, če maš sindrom I'm so special in samo gledaš kdo te gleda in te posledično gledajo potem)
Savnanje mi je pravi užitek, ker mi zelo pašejo visoke temperature. Ko se vsedeš, zbereš, sprostiš in osredotočiš na svoje dihanje, zginejo vsi problemi
Se čist strinjam s teboj
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Ajča napisal/-a: V življenju nisem staknila glivic in hodim v savno, v nudistični kamp in (sicer bol poredko) v bazen.
potem pa potrkaj na les. če bi bila na robu kroničnih vnetij, bi pa bogame pomislila naslednjič, ko bi šla naga sedet v aroma savno. in ne vem, zakaj bi mi- ker sem pač bolj občutljive sorte- moral biti odvzet užitek savnanja, samo zato, ker tega vedno ne počnem gola.
kopat v morje se grem lahko tudi na nedustične plaže. savne se pa ne delijo na "oblečene" in "nage". razumem, da nisi v kopalkah, ker brisača vse prekrije, da bi pa moral biti nag tam noter pa ne razumem. saj je meni v škodo. toda kaplja polti manj vs. kronično vnetje, ni primerjave. če bi imela enkrat vnetje, vi vedela o čem govorim.
na živce mi gre samo to staromodno- "naj bo doma", "kaj ima edina joške?" in "sramuje se svojega telesa" nebuloze.
(sploh rinca je ponavadi skulirana, ne vem kaj ji dogaja).
tu rinca citiram: "če se misliš zavijat v brisačo je brezveze hodit v savno. če vas je tok sram lastnega telesa..."
kje je mene sram mojega telesa? in zakaj ti ne ostaneš doma?
in še- kako drugače kot z nago ritjo se pa lahko vsedeš v npr. solno savno brez brisače? to je isto, kot da se vsedeš na školjko. zakaj ti je pa to odvratno? saj je isto. savna je še huje- ker gor folk švica- fuj, fuj.
ajča- ja saj. brisačo pod rit. kaj pa? pa tudi če je potem mokra, kaj me briga. in tisto, kar splakneš o nim šlaufekom tam... to je čiost za silo, ni pa to antibakterijsko očiščeno. ne moreš tam pol z golo ritjo sedet no. ogabno.
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Feb. 2011 13:20, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
V nekaterih savnah si daš brisačo spodaj za sedet, nekje pa splakneš z vodo površino na kateri boš sedel preden se vsedeš in ko greš tudi. Moja sorodnica ima savno doma in je pomotoma pozabila brisačo notr in se je zapalila . Kakor vem so tudi savne v katerih si lahko oblečen, ali pa najameš savno za dve osebi in je problem rešen.
A goal without a plan is just a wish.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sam Claire, jaz te pa sploh ne razumem - ti želiš imeti brisačo, da se ne bi dotikala klopi ipd. Ja pa kako se sploh lahko dotikaš klopi z golo kožo meni ni jasno.
Jaz se vedno savnam gola, pa se še nikoli nisem dotikala površin z golo kožo, saj zato pa imaš brisačo, da jo daš pod rit, ali pa se nanjo uležeš.
Al te pa narobe razumem, ne vem...
Jaz se vedno savnam gola, pa se še nikoli nisem dotikala površin z golo kožo, saj zato pa imaš brisačo, da jo daš pod rit, ali pa se nanjo uležeš.
Al te pa narobe razumem, ne vem...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ok, claire - brezveze hodit v savno...la la la... je bil moj nasvet nivei, ki še ni bila v savni v smislu učinka, pregrevanja - ne dosežeš pravega namena.
"sram lastnega telesa" pa za vse tiste, ki vidijo v savni samo ogabne dece, ki jih buljijo v joške. pa ne hodit v atlantis, a ne (spet samo nasvet, nobena prepoved).
glede tebe - v katero savno pa hodiš? turška je edina, v kateri se usedeš z nago ritjo, ker je preprosto preveč vlažna. umiješ klop in se usedeš. če imaš probleme z vnetji, na tvojem mestu tja ne bi šla ne naga, ne v kopalkah, ne z brisačo - na toplem in vlažnem se glivice ful množijo (tud če sediš na brisači).
v finski se ti zaradi higiene tudi ni treba zavijat, tja greš z brisačo in se nanjo usedeš. v tisti temi tudi ne vem kdo vidi tvojo pi, sej komaj da jo ti, a ne.
če še kej ni jasno, pa najbolje da prebereš post od monique, ki je prilepila pravila savnanja.
"sram lastnega telesa" pa za vse tiste, ki vidijo v savni samo ogabne dece, ki jih buljijo v joške. pa ne hodit v atlantis, a ne (spet samo nasvet, nobena prepoved).
glede tebe - v katero savno pa hodiš? turška je edina, v kateri se usedeš z nago ritjo, ker je preprosto preveč vlažna. umiješ klop in se usedeš. če imaš probleme z vnetji, na tvojem mestu tja ne bi šla ne naga, ne v kopalkah, ne z brisačo - na toplem in vlažnem se glivice ful množijo (tud če sediš na brisači).
v finski se ti zaradi higiene tudi ni treba zavijat, tja greš z brisačo in se nanjo usedeš. v tisti temi tudi ne vem kdo vidi tvojo pi, sej komaj da jo ti, a ne.
če še kej ni jasno, pa najbolje da prebereš post od monique, ki je prilepila pravila savnanja.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
claire - Cosmopsiho
UG saj to jaz govorim. jaz imam vedno s sabo brisačo. če si z njo prekrivam joške in pizdo, je odvisno od mojega razpoloženja. ne grem se pa for, kot so pisale, da v določenih savnah ne smeš met brisače. ja kam se pa usedeš madonca no? ker je mokra. ja pa kaj?
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
^^ se strinjam.
Sama ko sem začela hodit v savno sem se ovijala z brisačo, potem pa sem videla da dejansko noben ne buli vate in sem se lahko super sprostila in tudi zdi se mi da je boljši učinek če nisem zavita. Bo se treba it spet mal pogret
Sama ko sem začela hodit v savno sem se ovijala z brisačo, potem pa sem videla da dejansko noben ne buli vate in sem se lahko super sprostila in tudi zdi se mi da je boljši učinek če nisem zavita. Bo se treba it spet mal pogret
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
claire napisal/-a:UG saj to jaz govorim. jaz imam vedno s sabo brisačo. če si z njo prekrivam joške in pizdo, je odvisno od mojega razpoloženja. ne grem se pa for, kot so pisale, da v določenih savnah ne smeš met brisače. ja kam se pa usedeš madonca no? ker je mokra. ja pa kaj?
Jaz ne vidim, kaj naj bi bilo s tem narobe kar si napisala. Še vedno boljše, kot pa nekatere ko vidiš v kopalkah noter...
-
claire - Cosmopsiho
pinanina napisal/-a:A vam je kaj nerodno ko vas kolegice vidijo gole v savni?
mene ravno to ni. kdaj smo se še tuširale skupaj. bi me pa bilo pred moškimi prijateji. zato tudi na morju pred prijatelji nisem nikoli kazala jošk.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Shimmie_ napisal/-a:jagoda-malina: Jaz grem v Kranju v Mega center in mi je dost dobr. Grem pa skoz dopoldan, okrog pol 10 ure ko je še res minimalno folka.
A popoldan ga je velik? Sem dopoldan v službi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]