Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chikita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2007
- Kraj: celje
SunFlower hvala za odgovor. Sva bila vsakič maksimalno 10 min notri in je bilo ravno prav. Mi bila finska res fejst všeč, bo pa še potrebno probati kakšno drugo da vidimo :-). Nisem pričakovala da mi bo savnanje tako všeč, pa še taka fajna koža je danes :-)
- katja_t_1980
- Debatorica
- Na forumu od: 16. 12. 2009
Jaz imam v vsakem primeru v finski in infra okrog pač tisti ženski kilt (tanka brisača, ki ima na vrhu 'ježka', da ne zdrsne dol, in pokrije prsi in mednožje). V parno pa ne hodim.
Sicer pa me zanima nekaj drugega: očala. Do zdaj sem hodila brez očal notri, sem jih pustila zunaj v žepu kopalnega plašča. Ampak sta dva problema:
1. lahko bi mi jih zunaj kdo odnesel in še pomembneje
2. ko moram notri in ven iz savne, nič ne vidim, se spotikam ob ljudi, klopi ipd.
Kaj vi naredite v tem primeru? Optik mi je rekel, da zaradi premaza na steklih itak ne morem imeti očal v savni, ker bi se uničil. Ampak mogoče bi jih imela vsaj ob vstopu in izstopu...kaj pa naj z njimi notri...?
Sicer pa me zanima nekaj drugega: očala. Do zdaj sem hodila brez očal notri, sem jih pustila zunaj v žepu kopalnega plašča. Ampak sta dva problema:
2. ko moram notri in ven iz savne, nič ne vidim, se spotikam ob ljudi, klopi ipd.
Kaj vi naredite v tem primeru? Optik mi je rekel, da zaradi premaza na steklih itak ne morem imeti očal v savni, ker bi se uničil. Ampak mogoče bi jih imela vsaj ob vstopu in izstopu...kaj pa naj z njimi notri...?
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Očal ni pametno met gor že zaradi tega, ker bi se znale zelo zagret in ti povzročit tud kake opekline. Vem, ker sem mela enkrat špango za lase gor in je bla tam, ko je kovinska sponka, vrela!
Hmmm, kaj pa, če partnerja opozoriš na to in ga prosiš, da te naj pač vodi? ali pa greš z očali not in ti jih on odnese ven, pa potem spet nazaj prinese?
Hmmm, kaj pa, če partnerja opozoriš na to in ga prosiš, da te naj pač vodi? ali pa greš z očali not in ti jih on odnese ven, pa potem spet nazaj prinese?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- katja_t_1980
- Debatorica
positive vibration napisal/-a:Očal ni pametno met gor že zaradi tega, ker bi se znale zelo zagret in ti povzročit tud kake opekline. Vem, ker sem mela enkrat špango za lase gor in je bla tam, ko je kovinska sponka, vrela!
Žal ne pride v poštev, ker sem največkrat sama v savni. Sem enkrat prosila eno žensko, če pomaga in mi je rekla, da se ona pride v savno sproščat. Sej štekam, da je savna za to. Treba bo najti kakšno drugo rešitev.
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
^^ Bog pomagaj takim ljudem!
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
katja_t_1980 napisal/-a:Jaz imam v vsakem primeru v finski in infra okrog pač tisti ženski kilt (tanka brisača, ki ima na vrhu 'ježka', da ne zdrsne dol, in pokrije prsi in mednožje). V parno pa ne hodim.
za očala imaš pred savno posebne predalčke zraven obešalnikov za brisače.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^ja, ampak ona tolk slabo vidi brez očal, da ne more potem not v savno it, oziroma gre s težavo. That's the problem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
katja, kaj pa leče? npr. enodnevne, da jih imaš samo za v savno in kakšne športne aktivnosti? drugače te pa razumem - jaz imam dioptrijo -5 in če bi morala it kamorkoli brez leč/očal, bi bila dejansko slepa. še posebej po savnah, ko je vse zatemnjeno, ne bi nič videla. je pa tudi res, da se ne moreš obešat po drugih ljudeh, ki pridejo tja švicat
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
šla gledat na medover.net:
Zdravo, ne vem ali je že bil kakšen post na to temo... Torej zanima me ali se s kontaktnimi lečami sme v savno (finsko, turško, infra)? Sem nov uporabnik.
Hvala
Brez problema, samo zvečer jih morate dati ven in vse narediti tako kot so vam naročili.
mag. Kristina Mikek, dr.med.
spec. oftalmologije
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- katja_t_1980
- Debatorica
Že poskusila z lečami, sem jih nosila za vsakodnevne aktivnosti, vendar jih moje oči niso prenašale (kot bi imela skoz trepalnice v očesu). Dioptrije pa imam okrog -7, različno na levem in na desnem.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Hm jaz sem bila zadnje čase precej prehlajena. Mi priporočate, da začnem hodit v savno? Baje, da pomaga. S katero savno bi bilo priporočljivo začeti? A kdo hodi v savno s kopalkami? Jaz mislim, da je vredu, če se ogrnem z večjo brisačo.
Nivea
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov