Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Mi imamo doma infra savno in trudim se da jo obiskujem vsaj enkrat tedensko. Po savnanju te verjetno boli glava zato, ker v savni ležiš, potem se pa na hitro ustaneš in greš ven. Jaz obvezno enih 15 minut sedim, žele nato se ustanem in grem ven. Koža res postane lepa , počutje je pa enkratno. V savni naj bi se pila le voda ( navadna brez okusa ) ali pa vsaj po savni je priporočljivo da se spije veliko vode, ker je telo zdehidrirano. Savnanja v javnih prostorih me pa ne mikajo kaj preveč , razen takrat ko se grem kopat. Ta švic od vseh, eni še brisač ne uporabljajo, eni se sploh ne stuširajo.... Tam kjer majo samo savne je verjetno to bolje pošlihtano, ampak na javnih kopališčih je pa katastrofa.
- Black Kitty
Savna je raj zame , škoda da moj dragi ne prenese kakršnekoli vročine (js takrat šele oživim).
Že dolgo nisem bila, mislim da je skrajni čas da grem spet..
Že dolgo nisem bila, mislim da je skrajni čas da grem spet..
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Jst sm bla do zdaj samo enkrat v savni pa se mi zdi, da sem takoj opazla pozitivne učinke savne na koži. Res je bla taka mehka...tud kasneje ni blo več tok mozoljev. Sm bla pa takrat vsa panična; me je blo strah, kako bom zdržala tisto vročino, kaj če skp padem... Ampak ni blo tok hudo, k sm bla v infrardeči.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Cherry24 napisal/-a:Savne so tud men super,sam ne vem zakaj vsakič k pridem iz savne domov me neznosno boli glava...
Mene tudi . Sem danes bila pozorna na to, da sem dovolj pila, sicer največkrat ležim v savni, ampak predno grem ven, tudi nekaj minut sedim, ampak vedno se glavoboli pričnejo že na začetku savnanja potem se pa samo še stopnjujejo .
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
Snow flake napisal/-a:Cherry24 napisal/-a:Savne so tud men super,sam ne vem zakaj vsakič k pridem iz savne domov me neznosno boli glava...
Mene tudi . Sem danes bila pozorna na to, da sem dovolj pila, sicer največkrat ležim v savni, ampak predno grem ven, tudi nekaj minut sedim, ampak vedno se glavoboli pričnejo že na začetku savnanja potem se pa samo še stopnjujejo .
če kadiš ali piješ alkohol prej pol je mogoče zard tega. čene pa probaj zmanjšat minute v savni
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Kadila še nikdar nisem, alkohola pa tako malo popijem, sploh pa pred savnanjem sem pozorna na to, da ga ne.love.<3 napisal/-a:če kadiš ali piješ alkohol prej pol je mogoče zard tega. čene pa probaj zmanjšat minute v savni
V savni nisem dolgo, največ 10 minut, ampak redko toliko časa zdržim, največkrat sem približno 5-7 minut. Se mi pa velikokrat tudi zgodi, da se mi srčni utrip ful poviša, ko da bi mi razbijalo srce in to že po parih minutah, pa to v savnah, ki nimajo tako visoke temperature in takrat grem čimprej ven.
Ne vem, kje je vzrok za take težave z glavoboli ob savnanju in po njem. sicer imam pogoste glavobole, ampah so ob savnanju že skor redno prisotni .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov