Savna

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 06. Mar. 2009 11:52

Savne so tud men super,sam ne vem zakaj vsakič k pridem iz savne domov me neznosno boli glava...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Mar. 2009 11:55

A dovolj tekočine spiješ?
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 06. Mar. 2009 12:54

Mene tut vedno boli glava in to fuuuuul. :( Pa dost pijem vmes. No vsaj zdi se mi.
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a zala123 » 06. Mar. 2009 14:43

U bo treba it. V savni pa nisem bila še čist nikoli.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 10. Mar. 2009 19:28

Pri meni je savna na urniku vsaj enkrat na teden, kožo imam res zelo lepo po savnanju pa še fino se počutim in malo razvajam svoje telo :)
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 11. Mar. 2009 10:14

Mi imamo doma infra savno in trudim se da jo obiskujem vsaj enkrat tedensko. Po savnanju te verjetno boli glava zato, ker v savni ležiš, potem se pa na hitro ustaneš in greš ven. Jaz obvezno enih 15 minut sedim, žele nato se ustanem in grem ven. Koža res postane lepa , počutje je pa enkratno. V savni naj bi se pila le voda ( navadna brez okusa ) ali pa vsaj po savni je priporočljivo da se spije veliko vode, ker je telo zdehidrirano. Savnanja v javnih prostorih me pa ne mikajo kaj preveč , razen takrat ko se grem kopat. Ta švic od vseh, eni še brisač ne uporabljajo, eni se sploh ne stuširajo.... Tam kjer majo samo savne je verjetno to bolje pošlihtano, ampak na javnih kopališčih je pa katastrofa.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 12. Mar. 2009 21:51

Savna je raj zame :D , škoda da moj dragi ne prenese kakršnekoli vročine (js takrat šele oživim).
Že dolgo nisem bila, mislim da je skrajni čas da grem spet..
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 12. Mar. 2009 21:56

Jst sm bla do zdaj samo enkrat v savni pa se mi zdi, da sem takoj opazla pozitivne učinke savne na koži. Res je bla taka mehka...tud kasneje ni blo več tok mozoljev. Sm bla pa takrat vsa panična; me je blo strah, kako bom zdržala tisto vročino, kaj če skp padem... :D Ampak ni blo tok hudo, k sm bla v infrardeči.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 13. Mar. 2009 20:30

Jst pa nisem šla že triljon let. Se spravljam in spravljam, pa se ne spravim. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Pauline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pauline » 14. Mar. 2009 11:32

pol se pa že sprav :D :lol: jst se morm tut
savne so neki najboljšgaaa
kam pa hodte? sunny, sense, atlantis?
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 03. Maj. 2009 18:09

Cherry24 napisal/-a:Savne so tud men super,sam ne vem zakaj vsakič k pridem iz savne domov me neznosno boli glava...

Mene tudi :( . Sem danes bila pozorna na to, da sem dovolj pila, sicer največkrat ležim v savni, ampak predno grem ven, tudi nekaj minut sedim, ampak vedno se glavoboli pričnejo že na začetku savnanja potem se pa samo še stopnjujejo :( .
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a love.<3 » 03. Maj. 2009 18:59

Snow flake napisal/-a:
Cherry24 napisal/-a:Savne so tud men super,sam ne vem zakaj vsakič k pridem iz savne domov me neznosno boli glava...

Mene tudi :( . Sem danes bila pozorna na to, da sem dovolj pila, sicer največkrat ležim v savni, ampak predno grem ven, tudi nekaj minut sedim, ampak vedno se glavoboli pričnejo že na začetku savnanja potem se pa samo še stopnjujejo :( .

če kadiš ali piješ alkohol prej pol je mogoče zard tega. čene pa probaj zmanjšat minute v savni
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 04. Maj. 2009 7:34

love.<3 napisal/-a:če kadiš ali piješ alkohol prej pol je mogoče zard tega. čene pa probaj zmanjšat minute v savni
Kadila še nikdar nisem, alkohola pa tako malo popijem, sploh pa pred savnanjem sem pozorna na to, da ga ne.
V savni nisem dolgo, največ 10 minut, ampak redko toliko časa zdržim, največkrat sem približno 5-7 minut. Se mi pa velikokrat tudi zgodi, da se mi srčni utrip ful poviša, ko da bi mi razbijalo srce in to že po parih minutah, pa to v savnah, ki nimajo tako visoke temperature in takrat grem čimprej ven.
Ne vem, kje je vzrok za take težave z glavoboli ob savnanju in po njem. sicer imam pogoste glavobole, ampah so ob savnanju že skor redno prisotni :( .
Uporabniški avatar
PennyBell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PennyBell » 21. Maj. 2009 13:03

Redna obiskovalka savne. Najprej smo hodili v Zreče, Laško..
Sedaj jo imamo doma in je še najbolje. Se res lahko sprostiš, prepustiš.. pa še svojo glasbo dam gor.

super zadeva!
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 24. Maj. 2009 6:17

jaz tudi razmišljam da bi si savno kupila. meni najbolj prija infrardeča savna sam me mal skrbi kolk elektrike taka zadeva kaj pokuri?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov