Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- andrej_311
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
Georgia napisal/-a:Ok, Atlantis je pa Atlantis, to kar se tam počne itak ni normalno. Pol folka seksa (al v dvoje, troje...cele orgije), pol jih pa v savnah masturbira... Tja pa res ne bi šla, tut zastonj.
Seks, orgije? A govorimo o istem Atlantisu? A si sploh bila kdaj tam? Od kod ti tole?
Sam sem povprečno v savni vsaj 1x na teden in to sploh ni res ... ne vem, morda sem slep ...!? Ali pa morda vsi pobegnejo, ker vedo da bi jih takoj prijavil ...?
A je v soboto kaj drugače (takrat ne hodim ker moram priti k sebi od žurov )?
Res kdaj kakšen parček sedi bližje skupaj, ampak če sta dva 20cm narazen to še ni seks
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
kakšne orgije no, js sm vsak vikend tam, pa še nikdar nisem na nič naletela. ne na seks, ne na šlatanje, ne na nič podobnega. parkrat so se kšni parčki lupčkal v jacuzziju, to je pa tut vse. al pa ne hodm ob tapravih dneh, hahahahaha.
drugač tut tega, da bi folk bulou v koga, nisem opazla...ne vem no, a o iostem atlantisu govorimo
drugač tut tega, da bi folk bulou v koga, nisem opazla...ne vem no, a o iostem atlantisu govorimo
- andrej_311
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
Satya napisal/-a:kakšne orgije no, js sm vsak vikend tam, pa še nikdar nisem na nič naletela. ne na seks, ne na šlatanje, ne na nič podobnega. parkrat so se kšni parčki lupčkal v jacuzziju, to je pa tut vse. al pa ne hodm ob tapravih dneh, hahahahaha.
Točno tako. Jaz sem bil v Atlantisu že več kot 50krat (med tednom) in še nisem naletel na nič takšnega. Še več, enkrat je savna mojster celo opozoril mlad parček ki se je v bazenu poljubljal, da naj se bolj zadržita
Tako da je preverjeno varno... in meni je všeč, pa še populacija je mlajša kot npr. v Tivoliju (ki se mu vidi da živi od upokojencev).
Ne vem kje je Georgia to videla (če sploh je ... takšne govorice ponavadi širijo ljudje, ki tam še niso bili ... ali pa gre za mokre sanje kakšnih še ne polnoletnih mulcev, ki potem širijo govorice )
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni se zdi butasto, da si par, ki hoče seksat v savni, enostavno ne najame privat savne. to namreč ponuja ogromno hotelov!
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Saaaauneeeee..od kar sem na finski jih obožujem sproščujoooooče, faajn Imamo jih v študentu, imamo jih na fitnesu pr faksu...tko, da grem kr velikrat...
Sam...seksat v sauni? hmmm... Mogoče, sam ne čist gor kjer je ful vroče... Imamo okol 90C v sauni...in ko se še vode dolije... ma čist gor bi ga vrjetno počla okol uh, če bi karkol probau
Sam...seksat v sauni? hmmm... Mogoče, sam ne čist gor kjer je ful vroče... Imamo okol 90C v sauni...in ko se še vode dolije... ma čist gor bi ga vrjetno počla okol uh, če bi karkol probau
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Toplo priporočam savne v Termah Olimija. Zakon so! Imajo 4 parne savne, 4 finske, tapidarium pa še eno zadevo s čudnim imenom . Je pa res, da je čez vikend OGROMNO folka tam, za moje pojme čist preveč. Za Japonsko savno, smo čakale več kot 1h da smo prišle na vrsto sicer pa je zelo lepo. Priporočam
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
andrej_311 napisal/-a:Georgia napisal/-a:Ok, Atlantis je pa Atlantis, to kar se tam počne itak ni normalno. Pol folka seksa (al v dvoje, troje...cele orgije), pol jih pa v savnah masturbira... Tja pa res ne bi šla, tut zastonj.
Seks, orgije? A govorimo o istem Atlantisu? A si sploh bila kdaj tam? Od kod ti tole?
Sam sem povprečno v savni vsaj 1x na teden in to sploh ni res ... ne vem, morda sem slep ...!? Ali pa morda vsi pobegnejo, ker vedo da bi jih takoj prijavil ...?
A je v soboto kaj drugače (takrat ne hodim ker moram priti k sebi od žurov )?
Res kdaj kakšen parček sedi bližje skupaj, ampak če sta dva 20cm narazen to še ni seks
Mal berte tle po forumu, ne. Ena je pisala kako sta dva seksala, pol sta pa še drugadva začela k jih je tok rajcalo, al kako že. Pa ni edina k je pisala o seksu v Atlantisu. Pa povno je takih. Druga je pisala, kako so si začel tipi drkat v savni pred njo...
O tem sem govorila, drugače pa še nism bla pa niti podrazno tut ne mislim it.
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Jaz pozimi redno obiskujem savno, hodim 1× do največ 2× na teden v Terme Čatež, kjer imajo odlične savne:
*Ekstremna savna (90-110°C)
*Finska savna (70-90°C)
*Solna savna (70-80°C)
*Kristalna savna (70-80°C)
*Indijanska savna (60-75°C)
*Aquaviva savna (50-90°C)
*Infrardeča savna (50-60°)
*Parna savna (40-50°C),
Notri sta še dva relaksacijska in dva ohlajevalna bazena, dva solarija in pa nudistična terasa..
Jaz sem v savni kar gola, s sabo imam brisačo, na kateri sedim..Po savni grem v ohlajevalni bazen, ki ima 7-10°C ali pa se razhladim v snegu na nudistični terasi..
Kar se tiče seksa v savni..Kaj takega še nisem videla, sem pa doživela, ko sem ležala v savni, da so se 'fantje' zraven mene malce čudno vedli.
*Ekstremna savna (90-110°C)
*Finska savna (70-90°C)
*Solna savna (70-80°C)
*Kristalna savna (70-80°C)
*Indijanska savna (60-75°C)
*Aquaviva savna (50-90°C)
*Infrardeča savna (50-60°)
*Parna savna (40-50°C),
Notri sta še dva relaksacijska in dva ohlajevalna bazena, dva solarija in pa nudistična terasa..
Jaz sem v savni kar gola, s sabo imam brisačo, na kateri sedim..Po savni grem v ohlajevalni bazen, ki ima 7-10°C ali pa se razhladim v snegu na nudistični terasi..
Kar se tiče seksa v savni..Kaj takega še nisem videla, sem pa doživela, ko sem ležala v savni, da so se 'fantje' zraven mene malce čudno vedli.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Meni je savnanje super , moj je bil tudi čist navdušen, ko sva šla prvič skupaj v savno; komaj čakam december, ko greva za nekaj dni v toplice in si bova lahko res privoščila maksimalno savnanja.
Ko sva bila v termah Olimia, sva itak več časa preživela v svetu savn kot pa v bazenih, ker tam je res tolk lepo, poleg samih savn imaš na voljo počivališča, pa notranji & zunanji jacuzzi, zunanjo teraso...Ful dobro, v glavnem.
Mene sicer ful vleče v savne, tako da pomoje bova kakšne dan med prihajajočimi vikendi izkoristila za kopanje & savne.
Ko sva bila v termah Olimia, sva itak več časa preživela v svetu savn kot pa v bazenih, ker tam je res tolk lepo, poleg samih savn imaš na voljo počivališča, pa notranji & zunanji jacuzzi, zunanjo teraso...Ful dobro, v glavnem.
Mene sicer ful vleče v savne, tako da pomoje bova kakšne dan med prihajajočimi vikendi izkoristila za kopanje & savne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov