Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Satya napisal/-a:kaj pa astma in savna, ma katera izkušnje s tem?
Moj ma astmo in mu full paše savnanje. Njegova mami k je zdravnica tud vedno sam pozitivno komentira najine savna izletke, tko da je fajn.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
orhideja1 napisal/-a:Jaz bi že šla v savno, ko pa ne bi bilo tam polovica folka samo zaradi tega, da buljijo v druge.
Hehe Ne bi rekla, da hod folk v savno, da bi gledal kaj majo drugi tam spodaj! Js hodim že veliko let v savno, pa mam mal drugačne izkušnje. Vsak pride zase, za svojo dušo, da se odklopi od sveta in se mal sprosti. Sicer si pa lahk skos zavita v rjuho, če se ti res zdi da te vsi gledajo!
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ok, Atlantis je pa Atlantis, to kar se tam počne itak ni normalno. Pol folka seksa (al v dvoje, troje...cele orgije), pol jih pa v savnah masturbira... Tja pa res ne bi šla, tut zastonj.
Pejt v ene toplice, kjer ni prov za mlade (npr. Dolenjske...). Tam je stvar čist drugačna. Nobenga ne zanima kdo je tam, pa kakšen je, ampak je dejansko tam vsak zase.
Pejt v ene toplice, kjer ni prov za mlade (npr. Dolenjske...). Tam je stvar čist drugačna. Nobenga ne zanima kdo je tam, pa kakšen je, ampak je dejansko tam vsak zase.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Georgia napisal/-a:Ok, Atlantis je pa Atlantis, to kar se tam počne itak ni normalno. Pol folka seksa (al v dvoje, troje...cele orgije), pol jih pa v savnah masturbira... Tja pa res ne bi šla, tut zastonj.
O majjj gadddd . A to resno počnejo al kaj? JSt še nikol nism nobenga vidla, najbrž zato ker se vedno zadržujeva samo v svetu doživetij .
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
enkrat sm že v enti temi spraševala, pa nism dobila nobenga odg. pa bom zdj znova poskusila:
kera ve za vip savne? torej savna v kateri si lahko sam oz. v paru? lokacija ni važna, pa tud cena me zanima...
kera ve za vip savne? torej savna v kateri si lahko sam oz. v paru? lokacija ni važna, pa tud cena me zanima...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]