Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Nimam te "sreče" da bi to opazila
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
saarah - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
- Kraj: ljubljana
Ja, jz lah potrdim za dlake, so mi po savni pogledale vn, čeprav sm bla šele 1 tedn po depilaciji, pa ful m je tud koža srbela po nogah zarad tega.
Hujšanje: Kile pa kalorije res zgubiš, kile zarad tega ker zgubiš vodo, sam jih dobiš nazaj ko pač popiješ dovolj tekočine. Kalorije pa ne zgubiš.
Pa glede tega je najbolj učinkovita infra savna.
Hujšanje: Kile pa kalorije res zgubiš, kile zarad tega ker zgubiš vodo, sam jih dobiš nazaj ko pač popiješ dovolj tekočine. Kalorije pa ne zgubiš.
Pa glede tega je najbolj učinkovita infra savna.
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
*lilica* napisal/-a:Jest še nisem bila, pa me zanima kako to zgleda, samo se bojim, da ne bi mogla zdržat v taki vročini
super je, glede na to da jo imamo doma, grem (kadar sem sama, ali s fantom) gola notri. če bi šla v kakšno javno savno bi šla v brisači, absolutno ne gola!!
v savni se poskušaš kolikor se da sprostit. po kakšnih 15min, greš pod tuš (najprej začneš z mlačno vodo potem pa čedalje bolj hladno-kakor ti paše, to je dobro za cirkulacijo) potem greš lahko nazaj, in postopek ponoviš.
jz grem včasih direktno iz savne malo ven, kar zelo dobro dane, potem pa pod tuš...
obilo užitkov!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Savna me rahlo ne zanima. Pa še ni dobra za moje zdravje.
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene pa zanimata dve stvari:
1. če ima kdo doma infrardečo savno me zanima koliko stane, da jo kupiš
2. ima kdo total sauno to kar oglašujejo po televiziji?
1. če ima kdo doma infrardečo savno me zanima koliko stane, da jo kupiš
2. ima kdo total sauno to kar oglašujejo po televiziji?
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
si probala turško? meni recimo fiska ful ne paše, kr mi je presuh zrak, v turški pa je jacuzzi pa pare pa aromatiča olja pa to... prav fino, pa še "sosedov" skoraj ne vidišjemina napisal/-a:Jz pa sploh ne zdržim v savni, ker sem čiz občutljiva na vročino.
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Meni je savnanje super oblika sproščanja, uživanja in lenarjenja.
Privoščim si jo enkrat na mesec. Sem pa zelo navdušena na termami Zreče, kjer imajo savne res super urejene...
Tiste, ki hodite v savno s kopalkami...a se vam ne zdi, da to še bolj pozornost pritegne kot pa da ste gole...
Nikol še nisem doživela, da bi kdo v koga bulil...prej buliš v tistega oz. tisto, ki ima oblečene kopalke. Meni je v bistvu full smešno, če vidim koga, ki izstopa na tak način!
Privoščim si jo enkrat na mesec. Sem pa zelo navdušena na termami Zreče, kjer imajo savne res super urejene...
Tiste, ki hodite v savno s kopalkami...a se vam ne zdi, da to še bolj pozornost pritegne kot pa da ste gole...
Nikol še nisem doživela, da bi kdo v koga bulil...prej buliš v tistega oz. tisto, ki ima oblečene kopalke. Meni je v bistvu full smešno, če vidim koga, ki izstopa na tak način!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
razmazena_maca napisal/-a:si probala turško? meni recimo fiska ful ne paše, kr mi je presuh zrak, v turški pa je jacuzzi pa pare pa aromatiča olja pa to... prav fino, pa še "sosedov" skoraj ne vidišjemina napisal/-a:Jz pa sploh ne zdržim v savni, ker sem čiz občutljiva na vročino.
Tole bi blo pa mogoče dobro probat. Predvsem mi je všeč uno, da sosedov ne vidiš
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]