Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Uh, jst pa v savni ful švicam po obrazu, drugje niti ne, ampak po obrazu pa res noro...
Saj tudi ponavadi se jst najprej spotim v faco in mi je to ful grozno...
Nekak se ne morem opredelit, katera vrsta savne mi bolj ustreza, al suha ali parna, kakšen dan mi bolj paše mirno, erotično pregrevanje v finski, so mi pa tud fajn nekatere aromatične parne, ki ti res fino spucajo dihalne poti...
Po občutku pač...
Saj tudi ponavadi se jst najprej spotim v faco in mi je to ful grozno...
Nekak se ne morem opredelit, katera vrsta savne mi bolj ustreza, al suha ali parna, kakšen dan mi bolj paše mirno, erotično pregrevanje v finski, so mi pa tud fajn nekatere aromatične parne, ki ti res fino spucajo dihalne poti...
Po občutku pač...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mimi_M napisal/-a: so mi pa tud fajn nekatere aromatične parne, ki ti res fino spucajo dihalne poti...
Po občutku pač...
men jih bolj zažgejo tko da potem še enih petnajst minut ne upam normalno dihat
drgač pa men sedejo bolj take švoh variante.sej grem tud v tiste tamočne (nevemtočno ktera je ktera), ampak hitr zbežim ven. In jst pa najprej začnem švicat pod joškam in ful traja da sploh kej prešvicam.razen če un čajček spijem, takrat pa ornk švicam ja
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kje so še take savne d si sam not al pa parček... vip kukr? v kranju... še kje? d se gremo mal razvajat...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
*hox* kje pa to?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
mi pa mamo savno kar doma. malo, za dva, samo nekaj pa je. je pa infrardeča.
v savno pa grem približno 1-2 na teden.
v savno pa grem približno 1-2 na teden.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
lakeesha - Kofetarica
*hox* thanks
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
ja mi mamo doma uno total savno..čista bedarija...js sm šla ene parkrat v njo pa ne grem več...zdj nam pa doma stoji, k noče noben več v njo...pa še tiste cevke, ko se spušča para v savno so se kr zamašile in ful malo pare gre v savno...tak da me je celo zeblo, ko sm šla noter ne vem no, men ni nč posebnga...
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
*purple* napisal/-a:še bolj ogabno mi ej pa to da sva ekrat v savni v čateških naletela na en par ki je sexal.sicer sta hit narazen skočila, ampak vseeen, fuj no sm se takoj vn pobrala.
Jaz sem že večkrat opazila, da kakšnemu moškemu v savni tič stoji, kar je po moje čist normalno ob pogledu na gola in vlažna telesa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov