Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Aaaa z dragim sva se učeri zmenla, da KONČNO greva u savno Še sploh nism bla Nisva se še točno odločila, mava pa 3opcije: Terme Olimia, Terme Zreče, Zdravilišče Laško.
Mava vse blizu (dobro, mogoče so Terme Olimia malo oddaljene), ampak majo pa zlo podobno ponudbo savn. Ampak naju zdej malo matra, ker bi jst rada šla v infrardečo in turško NUJNO Ampak je tko- v Laškem recimo so vse razen infrardeče, v Zrečah pa vse razen te Turške, ki je v Laškem. Zdej bomo vidl ktera bo padla. Al pa kr vse
Cene so pa tut zlo podobne. Nihanja so recimo za kakšnega tisočaka.
Odločla sva se pa, da bova kr paket uzela savna+kopanje+večerja. Mmmmm
Mava vse blizu (dobro, mogoče so Terme Olimia malo oddaljene), ampak majo pa zlo podobno ponudbo savn. Ampak naju zdej malo matra, ker bi jst rada šla v infrardečo in turško NUJNO Ampak je tko- v Laškem recimo so vse razen infrardeče, v Zrečah pa vse razen te Turške, ki je v Laškem. Zdej bomo vidl ktera bo padla. Al pa kr vse
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
ledena jama (kristali ledu na stenah in posebna svetloba dajejo osvežujoč in stimulativen občutek in pozitivno vplivajo na krvni obtok; 5°C).
Se pravi greš najprej v finsko, parno...in namesto pod tuš greš v ledeno savno. Je prijeten ambient, ker imaš eno steno zmrznjeno, na drugi strani se stalno kruši led in pada dol, pa na sredini je bilo nekaj iz ledu.
Se pravi greš najprej v finsko, parno...in namesto pod tuš greš v ledeno savno. Je prijeten ambient, ker imaš eno steno zmrznjeno, na drugi strani se stalno kruši led in pada dol, pa na sredini je bilo nekaj iz ledu.
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
renatka_ napisal/-a:Aaaa z dragim sva se učeri zmenla, da KONČNO greva u savno Še sploh nism bla Nisva se še točno odločila, mava pa 3opcije: Terme Olimia, Terme Zreče, Zdravilišče Laško.
ej jst ti priporočam olimie...jst sm bla ful zadovoljna! na izbiro maš 10 savn, tko, da se kr dobr "nasavnaš" ne wem no....men je blo ful fain!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
Absolutno Terme Olimia... daleč najboljša ponudba od teh treh!
...if it hurts, it's probably worth it...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz se nikoli nisem bila v savni, me pa zadnji mesec ful matra... Zanima me, kaksno savno mi kot zacetnici priporocate, kako dolgo, itd.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Peščene ure, ki so nameščene v savnah so ponavadi 15 minutne, tko da to naj bil bilo najdlje kar je priporočljivo, da so notri, potem greš ven vsaj za 15 minut in ponoviš.
Katera savna? Hmmm, težko ti je tukaj svetovati, pa sama nisem ravno nek strokovnjak. Meni najbolj ustrezajo parna, turška...finska še najmanj oz. grem po nekaj minutah ven
Katera savna? Hmmm, težko ti je tukaj svetovati, pa sama nisem ravno nek strokovnjak. Meni najbolj ustrezajo parna, turška...finska še najmanj oz. grem po nekaj minutah ven
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz tudi še nisem bla, niti me ne vleče. Mogoče naslednjim, ko grem na kakšno kopališče.||MuCkAa napisal/-a:Jaz se nikoli nisem bila v savni, me pa zadnji mesec ful matra... Zanima me, kaksno savno mi kot zacetnici priporocate, kako dolgo, itd.
I laugh at gilded butterflies.
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
men je bo do zdej najbols v Wellness centru Sense najras mam pa ksno zeliscno al pa tursko savno jih bo treba spet kej obiskat
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov