Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Ej _nana_,ti si spraševala,kam hodimo mariborčanke v savno.
V Habakuku imajo kar pester izbor savn,pa sevedaFfontana,pa Ptuj-no to se že moreš malo vozit.Drugače pa midva najraje greva k Lešniku,imajo whirlpool,ki ga najameš za dve uri 5000 sit-(ne vem koliko bo sedaj v evrih,greva za valentinovo,pa bom poročala ),zraven imajo še finsko savno,tuš,pa fitnes-nekaj naprav.Nama je všeč,ker sva lahko sama,pa si naročiva kaj za spit,...in uživava.
V Habakuku imajo kar pester izbor savn,pa sevedaFfontana,pa Ptuj-no to se že moreš malo vozit.Drugače pa midva najraje greva k Lešniku,imajo whirlpool,ki ga najameš za dve uri 5000 sit-(ne vem koliko bo sedaj v evrih,greva za valentinovo,pa bom poročala ),zraven imajo še finsko savno,tuš,pa fitnes-nekaj naprav.Nama je všeč,ker sva lahko sama,pa si naročiva kaj za spit,...in uživava.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Sm bla lih danes na relaxaciji v Šmarjeških toplicah. Sm šla vse po reglcih, 3x notr, ohlajanje zuni v hladnem bazenu, tistem vrtičku za relaxacijo... in se počutim super
Drgač mam pa rada vse, razn finske. Me peče v nosu in mi je mučenje bit not. Najraj mam pa kšne eterične in turško.
Drgač mam pa rada vse, razn finske. Me peče v nosu in mi je mučenje bit not. Najraj mam pa kšne eterične in turško.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ženska napisal/-a:Jaz se že več kot eno leto odpravljam v savno.
Hihi me2. S best frendicama bi morale lani za moj rd v savno pa ni blo nič s tega. Ja, še malo pa bo leto naokoli, mogoče pa bomo sedaj celo šle kam... (izpit)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Bila sem v Sunny studiu v Ljubljani in imela sem se čudovito. Imajo več vrst savn in sicer ledeno savno, turško aroma savno, solno savno, finsko savno, barvno savno (temperatura se giblje okoli 50 stopinj in so štiri žarnice-modra, rdeča, rumena in zelena ki se izmenjujejo ena za drugo), blatno savno.
Omembe vredna sta 2 jakuzzi-ja, tuši, ki imajo dodna gumbka in sicer odišaljena vodica in tropical rain (voda začne pršiti in počutiš se kot da si sredi nekega viharja nekje v toplih krajih) ter ogrevalni ležalniki. Osebje je zelo prijazno vse ti razkažejo, razložijo. Poleg vsega tega imaš na voljo brezplačno sadje (jabolka, pomaranče) ter vodo z limono in vodo s svežo kumarico.
Omembe vredna sta 2 jakuzzi-ja, tuši, ki imajo dodna gumbka in sicer odišaljena vodica in tropical rain (voda začne pršiti in počutiš se kot da si sredi nekega viharja nekje v toplih krajih) ter ogrevalni ležalniki. Osebje je zelo prijazno vse ti razkažejo, razložijo. Poleg vsega tega imaš na voljo brezplačno sadje (jabolka, pomaranče) ter vodo z limono in vodo s svežo kumarico.
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Da ne bom po nepotrebnem odpirala nove teme, bom vprašala kar tukaj; ali obisk savne kaj pripomore k izboljšanju stanja kože (po celem telesu in obrazu, še posebej pa na hrbtu)? Kožo imam namreč čisto normalno, le na hrbtu zgoraj imam nečisto kožo, kjer se mi pojavljajo mozolji. Jih savna (ob večkratnem obisku) vsaj delno odpravi? Slišala sem, da je koristna za kožo nasploh.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja jaz sem tudi slišala da čisti kožo ker tm se znojiš in gredo vse nečistoče vem iz tebe...je pa odvisno od samega telesa...poskusi ampak večkrat pojdi...škodilo ti nebo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
FANČI savna na rudniku je enkratna.
Bistveno mi je, da je higiena na mestu, kar tu vsekakor je, saj imajo res poskrbljeno, da je vse max čisto, higiensko. Ambient je prijeten, sproščujoč in res ena mojih najljubših destinacij, kjer se povsem odklopim.
Bistveno mi je, da je higiena na mestu, kar tu vsekakor je, saj imajo res poskrbljeno, da je vse max čisto, higiensko. Ambient je prijeten, sproščujoč in res ena mojih najljubših destinacij, kjer se povsem odklopim.
*Diamonds are forever*
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
jst sm bla zdj v termah olimia in sm valda dva dni tud u savnah čepela in sm čist navdušena jst se u savni prow dobr počutim pa še kožo mam pol k bebika
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
g00fy_qa napisal/-a:ženska napisal/-a:Jaz se že več kot eno leto odpravljam v savno.
Hihi me2. S best frendicama bi morale lani za moj rd v savno pa ni blo nič s tega. Ja, še malo pa bo leto naokoli, mogoče pa bomo sedaj celo šle kam... (izpit)
da, draga moja, zdaj bi pa že res čas bil. :bussi:
in ja, komaj že čakam!!
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a mi lahko en pove, kaj ej za storiti če se folk v savnah ne drži pravil??
misli ogabno od ogabnosti da se vsi prešvicani vržejo v tamal bazenček in veselo plavajo..kaj pa tuš?a je že kdo slišal?
al pa da tiste prešvicane riti in noge naslanjajo na sedišča v savni a ni tko, da tega ne smeš in da morš sedet in noge met izključno na brisači?misl jst sm nazadnje skor kozlala
A če sporočim kakšnemu tam okoli ki skrbi za savne bi tole lahko rešil??
in zakaj v nekaterih savnah ne razumejo, da imaš spodnji del kopalk na sebi zato ker imaš tampon??pa kaj naj hodim s tisto nitko visečo naokoli?
misli ogabno od ogabnosti da se vsi prešvicani vržejo v tamal bazenček in veselo plavajo..kaj pa tuš?a je že kdo slišal?
al pa da tiste prešvicane riti in noge naslanjajo na sedišča v savni a ni tko, da tega ne smeš in da morš sedet in noge met izključno na brisači?misl jst sm nazadnje skor kozlala
A če sporočim kakšnemu tam okoli ki skrbi za savne bi tole lahko rešil??
in zakaj v nekaterih savnah ne razumejo, da imaš spodnji del kopalk na sebi zato ker imaš tampon??pa kaj naj hodim s tisto nitko visečo naokoli?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov