Savna

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 30. Apr. 2006 12:05

Sploh še nism bla u savni, pa se že nevem kolk dovg spravlam..
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Apr. 2006 12:08

jst ful rada hodm v savno, atlantis savne so mi najbl všeč, folk tm notr pa...včeraj sta v finsko savno uletela dva mulota v kopalkah in brez brisače, sm skor popizdila. jst hodm s tipom in je fajn, če gresta pa dve ženske same, pa lahko tud žvižgajo za tabo, ocenjujejo postavo, kar je fuuuul nadležno.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 30. Apr. 2006 12:18

Savna je kul. Jest hodim v Kranj v Mega center in nikol ni drena. Zmeri nas je tok, da se lepo sporazumemo in tko hodmo v savno notr, da sta zmer samo dva (par) notr.
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Apr. 2006 20:40

varnostniki so samo notr, se mi zdi. al pa se zaradi dežja ni dal nobenmu ven čekirat. pa očitno je pol uporabnic tega foruma že seksal v tem atlantisu, tko da ne vem kolk me še mika :evil:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Maj. 2006 1:35

sam ne razumem pa ljudi ki sexajo v savni......jest notr še dihat ne morm :roll:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 01. Maj. 2006 9:30

sej ne v savnah, ampak po bazenčkih in v tisti "jami" s toplim bazenčkom. sploh se ne hodim več tja namakat, da ne bi mimo mene kej priplaval...fuj! jst ne vem, a ljudje niti za sekundo ne pomislijo, da bo ta bazenček uporabljal še kdo drug in da se ljudje ponavad ne maramo v tuji spermi kopat? kolegica pozna tudi enga varnostnika in je povedu da mora vsaj petkrat na dan metat parčke iz tam ven.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Maj. 2006 10:39

sam sei tist bazenček je zmeri poln ljudi....vsak ko sva bla midva nisva bla nikoli sama notr....men je tud to nagravžn da spuščajo spermo v vodo....

pa tud pravil savne recimo noben ne upošteva....... :roll:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 01. Maj. 2006 12:38

odvisno ob kateri uri greš. midva greva včasih bolj zgodaj popoldan in skoraj nobenga ni.
ja men so tud hecne kakšne ženske, k sedijo v savni zavite v brisačo, da ja ne bo kdo njenih jošk vidu. mislm, če je kdo tok sramežljiv, nej raje ne hodi v savno, ker zavit v brisačo manj švicaš, ker si delaš izolacijo, to pa ni ravno point savne. najbl nagravžno pa je, če prideš v finsko savno, polno flekov od švica. halo, brisača!?
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a e » 26. Okt. 2006 15:27

mene pa zanima ce ni nic narobe da gres recimo v roku treh ur v vec razlicnih savn?men se zdi mal huda..v sunny studiu je tko da je v cenik vstetih vec savn in pa vmesne razne mrzle kopeli itd za sprostitev..pa razmislam da bi vzela za naju s tipom..?kaj mislte..
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Okt. 2006 21:36

e napisal/-a:mene pa zanima ce ni nic narobe da gres recimo v roku treh ur v vec razlicnih savn?men se zdi mal huda..v sunny studiu je tko da je v cenik vstetih vec savn in pa vmesne razne mrzle kopeli itd za sprostitev..pa razmislam da bi vzela za naju s tipom..?kaj mislte..

kje si pa to pobrala?
itak da se gre v savno večkrat, v roku treh ur greš lahko trikrat al pa štirikrat po 10-15 minut. po vsakem savnanju moraš počivat od 30 do 45 minut da se ti telo ohladi. če bi šla samo enkrat v savno v teh treh urah niti ni fore da greš.
srugač pa očitno v savni še nisi bla, tko da ti svetujem da prebereš kakšen pravilnik savnanja, al pa vprašaš zaposlene v savni kako se obnašat pa to.
ravno danes sem bla spet v atlantisu in zavohala kolonjsko od enga albančka, pri 80 stopinjah ti kr mal slabo rata. :roll:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 31. Okt. 2006 19:11

Jz te savne tolk nemaram. Mam kr filing da se bom zadušla al pa da bom umrla od vročine :roll: to res ni zame
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 31. Okt. 2006 19:19

jemina napisal/-a:Jz te savne tolk nemaram. Mam kr filing da se bom zadušla al pa da bom umrla od vročine :roll: to res ni zame

Enako, jaz tega tud ne maram.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 12. Nov. 2006 16:42

mene pa zanima če bi mi mogoče kera lahko svetovala kšno savno, ki ima bolj ugodne cene... tako da bi si lahko prvoščla enkrat na teden par urc savne.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 12. Nov. 2006 18:04

buffy-ann napisal/-a:
jemina napisal/-a:Jz te savne tolk nemaram. Mam kr filing da se bom zadušla al pa da bom umrla od vročine :roll: to res ni zame

Enako, jaz tega tud ne maram.

Ja no, men se tut ne da mučt, sm bla v atlantisu 30 sekund, pol je blo pa dost :) Prov ni mi všeč, k komi žvim tm not
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 12. Nov. 2006 18:48

Jst pa hodm kr v atlantisa. Mi je všeč ko imajo toliko različnih. Poleti je pa tok fajn, k je zuni bazenček in se sončš (nag seveda).

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov