Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Playgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 9. 2004
V savne se ne hodi oblečen, ker ravno v tem je fora, da se ti koža spuca.
Itak dobiš tisto rjuho, se zaviješ in itak bodo vsi okoli tebe goli oz. obizi v rjuhe.
Kar pogumno. Mogoče ne bi blo slabo, da gresta v kakšne savne, kjer bosta lahko sprobali več savn....meni so všeč tudi aroma savne, pa una k se s soljo namažeš, pa rdeča pa kaj jst vem....priporočam Olimje
Itak dobiš tisto rjuho, se zaviješ in itak bodo vsi okoli tebe goli oz. obizi v rjuhe.
Kar pogumno. Mogoče ne bi blo slabo, da gresta v kakšne savne, kjer bosta lahko sprobali več savn....meni so všeč tudi aroma savne, pa una k se s soljo namažeš, pa rdeča pa kaj jst vem....priporočam Olimje
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
obožujeva savno. še posebej nama je všeč savna v termah snovik. imajo super urejeno,ampak majno. meni najbolj ugaja turška-ker je bolj mokra, finska pa mi je presuha ne morem dihat. potem pa imajo še ledeno sobo v kateri se ohlajaš z ledom. najprej sem mislila da me bo kap zadela,ampak ko probaš je pa božansko. res je fino. sploh ko končas savnanje je dober občutek.
ni pametno pretiravat, vse v mejah normale
ni pametno pretiravat, vse v mejah normale
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
srčica* napisal/-a:v ptujskih toplicah majo ful dobre savne... meni je zakon mokra savna, maš pa še neke finske, pa ne vem.. puno vsega...
Kaj to misliš one, tam ob bazenih...Take male kabince
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mety1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2005
tud jst zlo rada hodim v savno...z mojim dragim greva kar se da dostkrat na teden..in občutki po njej so neverjetni! počutiš se za par kil lažji...očiščen...
najraje mam finsko savno in ledeno mrzlo kad po njej! :ertrink: zelo všeč pa mi je tudi infrardeča,ker se čist prešvicaš in baje najbolj kuri maščobne obloge
najraje mam finsko savno in ledeno mrzlo kad po njej! :ertrink: zelo všeč pa mi je tudi infrardeča,ker se čist prešvicaš in baje najbolj kuri maščobne obloge
-
diver - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
No, jaz tudi zelooo rad obiskujem savno.
Moj postopek je sledec:
1. Tuš in se z brisačo obrišem, tako da je telo suho preden stopim v savno.
2. Finska savna 15 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
3. Pavza in z njo ohlajam telo.
4. Finska savna 10 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
5. Pavza in z njo ohlajam telo.
6. Infra savna 10 minut in za tem hladen tus.
7. Pocasi se ohladim in grem domov.
Moj postopek je sledec:
1. Tuš in se z brisačo obrišem, tako da je telo suho preden stopim v savno.
2. Finska savna 15 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
3. Pavza in z njo ohlajam telo.
4. Finska savna 10 minut. Iz savne v hladen bazen in sem v njem dokler ne zacutim neprijetnega obcutka - mrzloto.
5. Pavza in z njo ohlajam telo.
6. Infra savna 10 minut in za tem hladen tus.
7. Pocasi se ohladim in grem domov.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Meni je najljubša infra savna. Ker v finski se sploh ne potim, ker je za moje telo to prevelik šok (prevroče je).
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Jst pa v te "količinske" savne ne maram preveč hodit, ker sem enkrat delala vnekem fitnesu, in se je tm na dan okol 30 folka notr valal in švical in kokr sm od enih slišal, ko so bli v turški savni, sploh niso švica spral dol iz ploščic na katerih so sedel,....in od takrat ne maram več hodt...
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst pa še nism bila v savni... Morm jit enkrat v prihodnosti k lih delate tok reklame za njo. Očitno je fino. In kam hodite in kakšne cene so približno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov