Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Meni pa savna res sede. Ampak sem notri čist po občutku, kdaj mi ne paše več kot 10 min noter bit. Predvsem turška je fajn, ker je taka vlažna in ful lažje diham zaradi tega. Mam dost probleme zaradi suhega zraka in je to super zadevščina. Samo ne hodim velikokrat, je kar drag špas. Takrat ko grem je pa res lepo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Men tud paše, ampak zmerno, ne pretiravam, če začutim, da mi je tumač, grem ven magari po 5 minutah, ker nima smisla, da se neki siliš sam zato, da izpadeš kao kul in obvladaš
Zdejle sva bila z mojim 4 dni v hotelu Primus na Ptuu, kjer imajo res v nulo urejene savne, mislim cel kompleks s savnami, s počivališči, džakuzijem itd...
res si lahk vzameš ful na izi in uživaš tudi če nisi v savni. , ampak počivaš na ogrevanem počivališču, se namakaš v džakuziju, vmes pa se greš malo pogret recimo v finsko savno, ki men bolj paše od pare turške, kjer mi sicer ful dišijo razne arome, ampak mi vlaga ne dene ravno dobro, lažje se sprostim v suhi, finski savni.
Zdejle sva bila z mojim 4 dni v hotelu Primus na Ptuu, kjer imajo res v nulo urejene savne, mislim cel kompleks s savnami, s počivališči, džakuzijem itd...
res si lahk vzameš ful na izi in uživaš tudi če nisi v savni. , ampak počivaš na ogrevanem počivališču, se namakaš v džakuziju, vmes pa se greš malo pogret recimo v finsko savno, ki men bolj paše od pare turške, kjer mi sicer ful dišijo razne arome, ampak mi vlaga ne dene ravno dobro, lažje se sprostim v suhi, finski savni.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
ja savne so dbest drgač med menstruacijo pa ni najbl pametno pomoje hodit, k ni ravno bacteria-free pa takrat smo ful bolj občutljive.
drgač pa za fiziološko raztopino doma je najbolš, če daš pol litra vode pa eno odrezano čajno žličko soli, zavreš, ohladiš in si zliješ v nos. čez eno nosnico not, čez drugo spihaš ven in pol ponoviš obratno. res pomaga!
drgač pa za fiziološko raztopino doma je najbolš, če daš pol litra vode pa eno odrezano čajno žličko soli, zavreš, ohladiš in si zliješ v nos. čez eno nosnico not, čez drugo spihaš ven in pol ponoviš obratno. res pomaga!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, nekateri se obnašajo mal čudno, če mene vprašaš, sploh v turških parnih savnah, kjer so lepo ob vhodu namontirane pipe oz. je šlauf, s katerim lepo usmeriš curek vode tja, kjer misliš sedet, da si pač splakneš mesto, midva tonarediva še, ko greva ven,zdej nazadnje sm pa vidla, da se folk kar usede nekam, si prej nič ne splakne in tud potem ne, ko gre ven...
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
o fuj fuj fuj. js vedno splaknem, prej in pol.... pa še pol mi ni čist navadno se na tist vsest, k ipak spiraš s hladno vodo. ampak dobr, sej se tok folka prošeta čez savne, da verjetno res ni take panike
a fanči je katera že sprobala?
a fanči je katera že sprobala?
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Jaz z bakterijami nisem imela še nikoli težav. Je pa res, da večinoma popucam pred mano in potem ko grem ven. Sem pa bila ta teden v savni v Kranjski Gori in je bilo toliko ljudi, da sploh ni bilo več frej ležalnikov in je bila zunaj kar gužva. So se pa lepo razporedili v savnah in notr ni bilo gužve.
Pri savnah mi je tudi všeč stranski učinek; danes imam lepšo in gladkejšo kožo.
Pri savnah mi je tudi všeč stranski učinek; danes imam lepšo in gladkejšo kožo.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
zanima me, če kera hodi v welness Kranj? kako je tam? majo neko vip savno...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
men je tud savna kul privoščim si jo ko mi paše. (čeprou vseen bl poredko kot pogosto) mam pa savno doma. (sicer je bol mejhna). mi je pa ful uredu način k sm ga že sprobala doma. iz savne v bazen al pa iz savne v sneg se vržt . supr mi je to. pa tko se fajn počutšš (vsaj jest). nism bla pa še v nobenih welness centrih za1x
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mene bi lih kap, če bi se po savni vrgla v bazen ali pa celo v sneg drugače pa itak ne uporabljam savne, ker mi ne paše.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
^^^Glih sm to hotla napisat..bistvo vsega je, da telo šokiramo in prisilimo, da se bolj utrdi - zato smo pa non-stop bolni, ker smo se čist razvadl in se ob vsakem malo daljšem potepanju po mrazu hitr prehladimo. Za Fince savnanje brez knajpanja, ni savnanje. Je sam sedenje v svojem švicu brez učinka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov