Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
JA, jst sm bla pa ravno prejšni teden spet; 2. v življenju. In sicer v Mega centru Kranj.. Men je blo tok zakon spet! Na začetku maš čaje in jabolčne krhlje, notri maš pa 2 finski in eno turško savno, pa še jacuzzi+ ledeno sobo...
Definitivno bom še šla, najvrjetneje celo ta tedn;).
Definitivno bom še šla, najvrjetneje celo ta tedn;).
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
je bla kera v savni v otelu (otelo)?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Betty25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
- Kraj: Ptuj
andrej_311 napisal/-a:Georgia napisal/-a: Ali pa morda vsi pobegnejo, ker vedo da bi jih takoj prijavil ...?
Razumela bi prijavo, če bi se šlo za res neko orgijo v gužvi, če pa to počne kakšen par, ko ni gužve oz. skoraj nikogar, pa pač greš v drugo savno do tačas. Ne vem, kaj bi imela od povzročanja težav nekomu v takšni situaciji, ko se nikomur ne povzroča nobena škoda. Sicer pa edina relevantna prijava je savna mojstru; policija bolj težko stori kaj, ker se gre za privatni prostor in zakon o javnem redu ne velja.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
ma sej pravim, js tega še nikol nisem vidla, če pa bi, bi pa verjetno onadva prej narazen skočila kokr bi uspela vrata zapret... Kaj pa vem, živemu človeku se vse zgodi.
No, da mal napletem spet na svoje prejšnje vprašanje - a je savnanje bad al good za astmatike?
No, da mal napletem spet na svoje prejšnje vprašanje - a je savnanje bad al good za astmatike?
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
Jst sem bla v Atlantisu samo enkrat, pa še to zato, ker sem ravno dobila bon. Savne so mi super, ker jih je veliko in so prostorne, še bolj super pa je, da si lahko zunaj, na zraku. Sem bila pa v soboto, ko je folka po moje res največ, a o kakšnem seksu ni bilo duha in sluha, mi je blo pa kr mal nerodno, ker mam osebno raje tišje savne, z malo ljudi. S fantom sva najraje v savni sama, da maš mir, ne zarad druzga. Mal sem dobila sicer vtis, da se obiskovalci radi gledajo med sabo, sam orgije in ne vem, kaj še ... To res težko verjamem, no.
V Atlantis ne grem več, ker mi je preveč nabito, grem raje nekam, kjer imajo sicer samo 3 savne, si lahko pa ob določenih dnevih sam
V Atlantis ne grem več, ker mi je preveč nabito, grem raje nekam, kjer imajo sicer samo 3 savne, si lahko pa ob določenih dnevih sam
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Satya napisal/-a:No, da mal napletem spet na svoje prejšnje vprašanje - a je savnanje bad al good za astmatike?
KLIK
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
hvala, zverinica.... mede me, ker polovico člankov promovira savno za astmo, polovica pa ne. zgleda bolj turška ja, finska ne...infrardeča nej pa neb bla problematična, sam js lih te ne maram... ah ja
ja baje ni dobr u kopalkah zarad higiene (ker se med kopalkami in tvojimi spolnimi organi ustvari okolje, zlo ugodno za bakterije ilki nešto tako).
pa še ena neumestna - a je šu že kdo s telefonom v savno? meni sicer na misel ne pride, ampak eni kolegi od tamalega se hzvalijo. a mobiteli to sploh prenesejo??
ja baje ni dobr u kopalkah zarad higiene (ker se med kopalkami in tvojimi spolnimi organi ustvari okolje, zlo ugodno za bakterije ilki nešto tako).
pa še ena neumestna - a je šu že kdo s telefonom v savno? meni sicer na misel ne pride, ampak eni kolegi od tamalega se hzvalijo. a mobiteli to sploh prenesejo??
- andrej_311
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
Georgia napisal/-a:andrej_311 napisal/-a:Georgia napisal/-a:Ok, Atlantis je pa Atlantis, to kar se tam počne itak ni normalno. Pol folka seksa (al v dvoje, troje...cele orgije), pol jih pa v savnah masturbira... Tja pa res ne bi šla, tut zastonj.
Seks, orgije? A govorimo o istem Atlantisu? A si sploh bila kdaj tam? Od kod ti tole?
Sam sem povprečno v savni vsaj 1x na teden in to sploh ni res ... ne vem, morda sem slep ...!? Ali pa morda vsi pobegnejo, ker vedo da bi jih takoj prijavil ...?
A je v soboto kaj drugače (takrat ne hodim ker moram priti k sebi od žurov )?
Res kdaj kakšen parček sedi bližje skupaj, ampak če sta dva 20cm narazen to še ni seks
Mal berte tle po forumu, ne. Ena je pisala kako sta dva seksala, pol sta pa še drugadva začela k jih je tok rajcalo, al kako že. Pa ni edina k je pisala o seksu v Atlantisu. Pa povno je takih. Druga je pisala, kako so si začel tipi drkat v savni pred njo...
O tem sem govorila, drugače pa še nism bla pa niti podrazno tut ne mislim it.
Se mi je zdelo ... razna nakladanja pa govorice pa ... najprej je v savni v resnici kaj počel samo manjši del teh, ki so to pisali, drugič pa ne pišejo da so bili v Atlantisu - večinoma so to počeli v manjših - bolj praznih - savnah (vsaj 1 v LJ ima celo ponudbo terapij za pare).
V Atlantisu imaš namreč savna mojstre pa še varnostnika za cel kompleks (ki lahko pokliče policijo, to JE javni prostor), pa tudi ljudi je vedno dovolj, da ne veš, ali se ne bo slučajno kdo pojavil.
In ne, sem bil tam vsaj 50x in še nisem naletel na kaj takega.
Glede tega, da bi koga prijavil - tu gre predvsem za to, da bi prijavil kakšnega dr. drkanja ali pa spodil ven par ki bi seksal v bazenu (higiena pač!). Če bi se kak parček lotil zadeve na skritem, na temni in odmaknjeni terasi tako da ne bi nihče videl in ne bi bilo težav s čiščenjem pa zaradi mene ...
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Na seks v savni še nisem naletela, sem že večkrat videla, kakšnega tipa z oteklim tičem, kar sploh ni nič čudnega, glede na to kako se kakšne bejbe rade razkazujejo v savni. Spomnim se ene bejbe z čist obrito češpljo, ki je ponosno razkazovala svoj piercing.
Imam občutek, da hodijo v savno samo zato, da razkazujejo svoja popolna telesa in da prav uživajo, če jih kdo gleda in požira z očmi.
Imam občutek, da hodijo v savno samo zato, da razkazujejo svoja popolna telesa in da prav uživajo, če jih kdo gleda in požira z očmi.
- Betty25
- Sramežljivka
andrej_311 napisal/-a:V Atlantisu imaš namreč savna mojstre pa še varnostnika za cel kompleks (ki lahko pokliče policijo, to JE javni prostor), pa tudi ljudi je vedno dovolj, da ne veš, ali se ne bo slučajno kdo pojavil.
Savna je po zakonu pogojni javni prostor, zaradi tega, ker določena kršitev ne more biti vidna vsem pod enakimi pogoji. V praksi pa bo nemogoče dokazati kršitev, tudi če ti prijaviš, ker je na srečo prejšnja vlada razmišljala sodobno in vnesla nekaj varovalk pred pretirano konzervativnostjo.
- Betty25
- Sramežljivka
pinanina napisal/-a:Na seks v savni še nisem naletela, sem že večkrat videla, kakšnega tipa z oteklim tičem, kar sploh ni nič čudnega, glede na to kako se kakšne bejbe rade razkazujejo v savni. Spomnim se ene bejbe z čist obrito češpljo, ki je ponosno razkazovala svoj piercing.
Meni osebno se s tem ne zdi nič narobe. Človeško telo je lepo in nič narobe, če ga kdo vidi in ceni. Saj smo se vendar vsi rodili goli. Itak pa nas ima večina čist obrito.
Zadnjič spremenil Betty25, dne 16. Dec. 2008 4:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Jaz razmišljam,da bi šla mal v turško savno, ker baje fajna za dihala.Jaz pa mam mal probleme s tem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov