Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Georgia napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Jaz bi že šla v savno, ko pa ne bi bilo tam polovica folka samo zaradi tega, da buljijo v druge.
Hehe Ne bi rekla, da hod folk v savno, da bi gledal kaj majo drugi tam spodaj! Js hodim že veliko let v savno, pa mam mal drugačne izkušnje. Vsak pride zase, za svojo dušo, da se odklopi od sveta in se mal sprosti. Sicer si pa lahk skos zavita v rjuho, če se ti res zdi da te vsi gledajo!
Nisem milila tebe. Ampak na splošno imam jaz takšen občutek.
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
V Grand hotelu Primus na Ptuju majo fajn za pare.Lahko si rezervirata VIP savne,kjer sta samo vidva noter,mislim da 4 ure al tak nekak(pa še penina pa sadje pa voda je na voljo)-to je v tistem predelu ko so tudi druge savne.
Lahko pa si rezervirata suito(orientalska ali japonska) za 2 uri,kjer imata pripravljeno še kopel,šampanjec vaju čaka,sadje in čaj ter turška in finska savna sta noter.To je res fajn...Je pa na voljo tudi paket Amor wellness,kjer je poleg vsega zgoraj naštetega v ta paket še vključena tao masaža(masaža z vročimi kamni)....cena pa mislim da je 110€(če niso kaj spremenli) za oba oz. kolikor jih pač misli it
Če je še kako vprašanje al kaj nejasnega kar vprašajte...
Lahko pa si rezervirata suito(orientalska ali japonska) za 2 uri,kjer imata pripravljeno še kopel,šampanjec vaju čaka,sadje in čaj ter turška in finska savna sta noter.To je res fajn...Je pa na voljo tudi paket Amor wellness,kjer je poleg vsega zgoraj naštetega v ta paket še vključena tao masaža(masaža z vročimi kamni)....cena pa mislim da je 110€(če niso kaj spremenli) za oba oz. kolikor jih pač misli it
Če je še kako vprašanje al kaj nejasnega kar vprašajte...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
v mariboru ima ugodno savno za dve(eno, tri, ...) osebe hotel kačar. točne cene ne vem, ampak sem slišala da je lepo in ugodno.
- *mlajša*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2007
Hey!mid2 s fantom pozimi tut redno hodma v savno in sicer v terme olimia-podčetrtek,na nočno savno.tam majo res enkratno,pa full savn,pa zvečer ni gužve.majo pa v čatežkih toplicah tut en dan rezerviran sam za ženske,to se mi zdi ful fajn.enkrat sm šla na uvajanje tam,d bi delala,pa sm zvedla full vsega kaj strički delajo v savnah pa to...fuj:(
Pa še ena neprijetn izkušnja:)...s fantom sva šla v savno,pa je biu vlki pondelk in je bla full gužva in ko sva pršla vn,ni blo več moje rjuhe !pol je pa fant dau svojo meni,on jo je pa pač enmu revežu vzeu,kr sma bla v zgornjem nadstropju in bi mogu it skos dol:))!
Pa še ena neprijetn izkušnja:)...s fantom sva šla v savno,pa je biu vlki pondelk in je bla full gužva in ko sva pršla vn,ni blo več moje rjuhe !pol je pa fant dau svojo meni,on jo je pa pač enmu revežu vzeu,kr sma bla v zgornjem nadstropju in bi mogu it skos dol:))!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
hvala za odg., bom šla mal raziskovat... :bussi:
v sob. sem bla v snoviku, kopanje+savna za 2 uri 30€/2 osebi, (od 20h do 22h, nočno kopanje). blo je fajn, gužve ni, v savni tud ne, sam je moril, k je sam en čist mjčkn đakuzi (verjetn za ohladit se) in sta bla notr 2 tipa in se sploh nista spravla ven... dejansko se mi2 nisva mogla drugač ohladit kot pod tušem...
v sob. sem bla v snoviku, kopanje+savna za 2 uri 30€/2 osebi, (od 20h do 22h, nočno kopanje). blo je fajn, gužve ni, v savni tud ne, sam je moril, k je sam en čist mjčkn đakuzi (verjetn za ohladit se) in sta bla notr 2 tipa in se sploh nista spravla ven... dejansko se mi2 nisva mogla drugač ohladit kot pod tušem...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Midva ful rada hodva v Lukovico, v RCU, Žuža 100% ve kje to je, je že njihove kalamare hvalila...
Drugač je pa ful pocen, mogoče je 10€na osebo, pa mislm da je manj. Sta pa lahko sama notr, majo pa samo finsko savno! men je zakon.
Drugač je pa ful pocen, mogoče je 10€na osebo, pa mislm da je manj. Sta pa lahko sama notr, majo pa samo finsko savno! men je zakon.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ le@ a to je savna? je kšn link?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
110 eur plačaš za obe osebi? Za koliko časa in kaj vse ti je nudeno?
Hvala ti za odgovore!
110€ je najem suite,zaj če grejo štirje al pa dva,cena je ista.Najameš pa to za 2 uri,mislim da lahko tudi za več(tudi nekaj več pol plačaš),maš pa pol noter pripravljeno kopel,šampanjec te čaka,v mini baru sta dve vodi in dva soka,en manjši kavč,dve savni(turška in finska),sadje maš tudi pa še čaj ja.
Je pa tak....meni osebno je dosti bolj všeč orientalska suita.Pa saj mislim da so nekje na netu slike,pa malo pobrskajte
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
lakeesha napisal/-a:^^ le@ a to je savna? je kšn link?
lakeesha, to je en rekreativni center v Lukovici (RCU), majo tud teniška igrišča, pol majo un balon postavljen, k notr hokej igrajo, tud picerija je, na vrhu majo pa savno, men je tam res luštn. Midva sva ponavad vsak teden hodila, ker je itak ful pocen... Če rabiš telefonsko pa povej!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]