Savna

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 20. Sep. 2008 18:07

Georgia napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:Jaz bi že šla v savno, ko pa ne bi bilo tam polovica folka samo zaradi tega, da buljijo v druge.

Hehe :lol: Ne bi rekla, da hod folk v savno, da bi gledal kaj majo drugi tam spodaj! Js hodim že veliko let v savno, pa mam mal drugačne izkušnje. Vsak pride zase, za svojo dušo, da se odklopi od sveta in se mal sprosti. Sicer si pa lahk skos zavita v rjuho, če se ti res zdi da te vsi gledajo! :wink:

Nisem milila tebe. Ampak na splošno imam jaz takšen občutek.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Sep. 2008 18:14

Mene tudi zanima kje so takšne savne kjer si sam s partnerjem notri?
In pa, če je katera že bila v savni v Logatcu-kako tam zgleda. Na žalost najbrž nimajo samo za dva.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 20. Sep. 2008 18:32

V Domžalah v Ložarju lahko rezerviraš za dva. Potem malo več plačaš, zato ker je samo za vaju.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 21. Sep. 2008 16:41

V Grand hotelu Primus na Ptuju majo fajn za pare.Lahko si rezervirata VIP savne,kjer sta samo vidva noter,mislim da 4 ure al tak nekak(pa še penina pa sadje pa voda je na voljo)-to je v tistem predelu ko so tudi druge savne.

Lahko pa si rezervirata suito(orientalska ali japonska) za 2 uri,kjer imata pripravljeno še kopel,šampanjec vaju čaka,sadje in čaj ter turška in finska savna sta noter.To je res fajn...Je pa na voljo tudi paket Amor wellness,kjer je poleg vsega zgoraj naštetega v ta paket še vključena tao masaža(masaža z vročimi kamni)....cena pa mislim da je 110€(če niso kaj spremenli) za oba oz. kolikor jih pač misli it :)

Če je še kako vprašanje al kaj nejasnega kar vprašajte... :wink:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 21. Sep. 2008 16:59

Koliko pa stane samo savna brez masaže, če mogoče veš?
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 21. Sep. 2008 17:05

Emm...brez masaže je glih 110€,z masažo pa je 190€.Se mi je zdelo da sem nekaj zamešala,ups :oops:
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 21. Sep. 2008 17:54

v mariboru ima ugodno savno za dve(eno, tri, ...) osebe hotel kačar. točne cene ne vem, ampak sem slišala da je lepo in ugodno.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Sep. 2008 19:09

Pr kolegici majo sauno doma, tko, da sm prou vip. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 22. Sep. 2008 13:09

ma|ick4 napisal/-a:Emm...brez masaže je glih 110€,z masažo pa je 190€.Se mi je zdelo da sem nekaj zamešala,ups :oops:

110 eur plačaš za obe osebi? Za koliko časa in kaj vse ti je nudeno?
Hvala ti za odgovore!
*mlajša*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *mlajša* » 22. Sep. 2008 13:30

Hey!mid2 s fantom pozimi tut redno hodma v savno in sicer v terme olimia-podčetrtek,na nočno savno.tam majo res enkratno,pa full savn,pa zvečer ni gužve.majo pa v čatežkih toplicah tut en dan rezerviran sam za ženske,to se mi zdi ful fajn.enkrat sm šla na uvajanje tam,d bi delala,pa sm zvedla full vsega kaj strički delajo v savnah pa to...fuj:(
Pa še ena neprijetn izkušnja:)...s fantom sva šla v savno,pa je biu vlki pondelk in je bla full gužva in ko sva pršla vn,ni blo več moje rjuhe :oops: !pol je pa fant dau svojo meni,on jo je pa pač enmu revežu vzeu,kr sma bla v zgornjem nadstropju in bi mogu it skos dol:))!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 22. Sep. 2008 14:24

hvala za odg., bom šla mal raziskovat... :bussi:
v sob. sem bla v snoviku, kopanje+savna za 2 uri 30€/2 osebi, (od 20h do 22h, nočno kopanje). blo je fajn, gužve ni, v savni tud ne, sam je moril, k je sam en čist mjčkn đakuzi (verjetn za ohladit se) in sta bla notr 2 tipa in se sploh nista spravla ven... dejansko se mi2 nisva mogla drugač ohladit kot pod tušem... :roll:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 22. Sep. 2008 18:22

Midva ful rada hodva v Lukovico, v RCU, Žuža 100% ve kje to je, je že njihove kalamare hvalila... :D
Drugač je pa ful pocen, mogoče je 10€na osebo, pa mislm da je manj. Sta pa lahko sama notr, majo pa samo finsko savno! men je zakon. :wink:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 22. Sep. 2008 18:55

^^ le@ a to je savna? je kšn link?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 23. Sep. 2008 20:35

110 eur plačaš za obe osebi? Za koliko časa in kaj vse ti je nudeno?
Hvala ti za odgovore!

110€ je najem suite,zaj če grejo štirje al pa dva,cena je ista.Najameš pa to za 2 uri,mislim da lahko tudi za več(tudi nekaj več pol plačaš),maš pa pol noter pripravljeno kopel,šampanjec te čaka,v mini baru sta dve vodi in dva soka,en manjši kavč,dve savni(turška in finska),sadje maš tudi pa še čaj ja.

Je pa tak....meni osebno je dosti bolj všeč orientalska suita.Pa saj mislim da so nekje na netu slike,pa malo pobrskajte :)
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 24. Sep. 2008 6:17

lakeesha napisal/-a:^^ le@ a to je savna? je kšn link?

lakeesha, to je en rekreativni center v Lukovici (RCU), majo tud teniška igrišča, pol majo un balon postavljen, k notr hokej igrajo, tud picerija je, na vrhu majo pa savno, men je tam res luštn. Midva sva ponavad vsak teden hodila, ker je itak ful pocen... :wink: Če rabiš telefonsko pa povej!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]