Savna

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 16. Mar. 2007 21:28

savna je zakon, sem redna obiskovalka savn, joj kok je to noro dober, sploh pa SVET SAVEN V ATOMSKIH TOPLICAH kot vsanjah res noro... Ste mi kr luste naredile in mislim, da grem jutri zopet v savno....
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
kat_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kat_ka » 20. Mar. 2007 10:12

savnanje je res zakon, mi smo zdej na smucanju hodil usak vecer v savno in smo bli cist prerojeni. bi jo mela kr doma!!!! :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 23. Mar. 2007 15:37

Snow flake napisal/-a:ah dej no MilkyWay, vsi bomo enkrat na tem, sevede mladim ne paše pogled na telesa starejših, ampak takšna je narava in tako jo moraš vzet, konec koncev pa ne rabiš toliko gledati po ljudeh, kakšni so ...
... samo vedi, v starejših letih verjetno tudi zelo paše savnanje in tisti, ki si tega želijo in si lahko privoščijo, predvsem z namenom, da se potem počutijo bolje, bodo to tudi storili, pač ne moramo pa imeti terminov, kdaj bo za mlade, kdaj bo pa za starejše ...

se opravičujem za OT

ja sej maš prow...sej usi bomo taki 1x...ma d ti povem d js sm ful nestrpna do starejših...in...k si rekla d ni treba d jih gledm--->ne moreš mimo tega :wink:
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 26. Mar. 2007 8:21

_BiNcA_ napisal/-a:Hm...mam eno vprašanje! Ali kej škod če greš isti dan najprej v savno potem pa še v solarij?? :roll:
Hm, ta vikend, ko sem bila v savni, je bil tam tud solarij, vprašala sicer nisem, ampak pomojem ni nič narobe, če greš po savni še v solarij.

MilkyWay, sej vem, sem ta vikend bila obkrožena s samimi upokojenci, in paše, če še kak mlad pride notri, ampak kaj moreš, če želiš it tja, ne moreš mimo tega, vem pa, kako si se počutila :wink: .

ninasara, tu, kjer sem bila sedaj, pa so praktično vsi hodili sem in tja v natikačah, razen v savne, tja notri pa seveda vstopiš povsem gol, tako da imajo povsod nek svoj sistem, malo povprašaj tam, ti bodo pvedali, kako pa kaj pa se boš imela fajn :)
onina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onina » 26. Mar. 2007 22:19

Prijateljica me že kar nekaj časa vabi naj se ji pridružim pri obiskovanju savne, pa me, ker sem malce sramežljiva zanima koliko je golote v savni.

V savni si verjetno lahko zavit v brisačo. So ženske zavite samo okoli pasu in kažejo prsi?

Kako izgleda tuširanje, ohlajevaje v bazenu in sprehajanje med prostori?

Pa še nekaj me zanima, kakšno frizurco imajo punce? So res večinoma obrite na nulo ali črtico?
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 27. Mar. 2007 7:50

Mal ti bom jaz povedala, še podrobneje mogoče katera izmed drugih deklet :)

Ko prideš tja, dobiš brisačo ali rjuho.
V garderobi se slečeš do golega in zaviješ vanjo.
V "počivalnici" (ležalniki) in med prostori si zavita v brisačo, s seboj imaš lahko tudi kopalni plašč, če želiš.

V turško savno (parna) vstopiš povsem gola, brisačo obesiš na klukico ob vratih. Brisače ne nosiš s seboj, saj bi bila povsem mokra.
V finsko savno vstopiš z brisačo (obvezno, da se tvoj pot ne bo vpijal v les), položiš jo na klopico in se usedeš nanjo, ali pa uležeš, če je dovolj prostora, če ti pa paše, pa si lahko zavita vanjo, vendar ti verjetno to ne bo preveč odgovarjalo.
Vedi, da so tam vsi goli in da ni veliko takih, ki bi oprezali za ljudmi oz. si jih podrobno ogledovali, če pa že so, pa se ne meni zanje.
Ko greš iz savne, se odeneš v brisačo, ko greš do tuša, tam se stuširaš (ali pa grež direkt iz savne pod tuš, nato pa se odeneš v brisačo, v tem času si pač gola) in po želji še shladiš v ohlajevalnem bazenu ali pa se za kratek čas razvajaš v jakuzziju, brisačo spet pustiš na kljukicah ali pač primernih prostorih za to.

Frizurce pa po želji, sama sem šla povsem pobrita, nekatere imajo oblike, nekatere pa povsem naravne. Glede tega se nikar ne obremenjuj in naredi tako, kot ti paše. :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Mar. 2007 7:53

MEni je v savni super...sploh če jih je več različnih na razpolago in jih mal menjavaš

V savni si verjetno lahko zavit v brisačo. So ženske zavite samo okoli pasu in kažejo prsi?

Iz svojih izkušenj lahko povem, da so ženske večinoma zavite do pasu...če pa že ne...pa svoje "tamale" glih ne razkazujejo in so kvečemu v takem položaju, da se nič ne vidi. Nekateri moški pa so tudi spodaj nezakriti...kakor komu paše

Kako izgleda tuširanje, ohlajevaje v bazenu in sprehajanje med prostori?

Jaz sem se sprehajala med prostori tako, da sem bila cela zavita oz. imela zakrit zgornji in spodnji del

Pa še nekaj me zanima, kakšno frizurco imajo punce? So res večinoma obrite na nulo ali črtico?

Lej...s tem se ne tko obremenjevat..večinoma jih spodnjega dela (kot sem že omenila prej) ne razkriva..če že pa...se ne vidi...tako da niti ne vem, kako so urejene spodaj. Je pa možno, da so pobrite...ker se tako bolje počutijo..

Skratka, savna sploh ni tak bav-bav. Tudi mene je blo sprva malo strah..vendar potem ko vidiš, da to sploh ni taka golota...Poleg tega pa je v savni bolj ali ne vse v pari in je motno...pa tudi temneje je. ...(da ne boš mislila, da te obdajajo reflektorji) :lol: POjdi probati in če se boš počutila odvreči rjuho iz sebe ..jo boš...če pa ne...pa je to čisto normalno
aneša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a aneša » 03. Apr. 2007 18:44

Mene pa zanima, kje se da najet savno za dve osebi?
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 03. Apr. 2007 18:57

Js k sm bla prvič v savni sem bla zavita v brisačo, da me ja ne bo kdo videl. Čez 1 uro sem pa ugotovila, da so vsi čist sproščeni, noben te ne gleda ker si nag. Vsak ki je tam, pride zato da se sproti in ožame :)

aneša: s kje pa si? mislim, za katero regijo sprašuješ?
aneša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aneša » 03. Apr. 2007 19:03

Zanima me za Ljubljano in okolico.
aneša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aneša » 04. Apr. 2007 16:30

Res bi lepo prosila, če kdo ve za kakšno dobro ponudbo savnanja za dve osebi v Ljubljani, naj mi odgovori.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 18. Nov. 2007 13:37

Mene pa zanima, če je bila katera že v VIP savni v Kranju, v Megacentru?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 17. Dec. 2007 16:52

mene pa zanima če res savnanje povzroča pokanje kapilar? a ma kera izkušnje s tem?
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 18. Dec. 2007 23:55

jz sm bla v nedeljo prvič v savni :D
Predvsem v finski in infrardeči.
No v začetku (k nisi navajen take vročine)se mi je mal zavrtel ampak pol nadaljno je blo pa super.Morm rečt da je počutje po savnanju blo fenomenalno. :D

Pa ogromno mors pit po savni..to pa tk al tak dobis tm kaksn čaj/vodo in jabouk
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 18. Dec. 2007 23:57

Če je kdo student/ka se da karte za savnanje dobit prek sou sporta..ugodno :D Mi smo sli na ta način v vodni park bohinj (majhna zadeva ampak blo je supeer-predvsem savnanje)..pa se en izlet smo mel.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]