Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Milchi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2006
Men je najboljša infrardeča sauna, k jo mamo tut doma. Všeč mi je, kr ni tok vroče (max 60stopinj), kr v finski mene začne pečt nos, pa kr ne morm dihat...
Infra te ne segreje samo zunanje, ampak tut pod kožo. ugodno vpliva na regeneracijo mišic, kožo - celulit, akne... pokuriš pa tudi veliko kalorij-hujšanje.
sj men je tut bedno it med folk v kake toplice...sm je pa zdravo, da se kdaj pa kdaj mau prečistiš.
Infra te ne segreje samo zunanje, ampak tut pod kožo. ugodno vpliva na regeneracijo mišic, kožo - celulit, akne... pokuriš pa tudi veliko kalorij-hujšanje.
sj men je tut bedno it med folk v kake toplice...sm je pa zdravo, da se kdaj pa kdaj mau prečistiš.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Vabljena sem v nedeljo v infrardečo savno ampak me zanima kako vse to skupaj poteka?
Lahka opišete?
Me pa malo skrbi ker jaz včasih padem v nezavest ko je zrak zatohel in vroč oz. ko dehidriram...
Lahka opišete?
Me pa malo skrbi ker jaz včasih padem v nezavest ko je zrak zatohel in vroč oz. ko dehidriram...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
buffy-ann napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz te savne tolk nemaram. Mam kr filing da se bom zadušla al pa da bom umrla od vročine to res ni zame
Enako, jaz tega tud ne maram.
uf ja...jaz mam iste probleme, pol pa se strah pred zaprtimi prostori doda svoje, pa je idealna kombinacija
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
sama se odločam za obisk savne, ampak teh je več vrst pa me zanima kake izkušnje mate vi z njimi!
sicer so pa baje nasploh ful vredi kar se lepote in zdravja tiče, no vsaj naj bi ble!
sicer so pa baje nasploh ful vredi kar se lepote in zdravja tiče, no vsaj naj bi ble!
Zadnjič spremenil nanyka, dne 30. Jan. 2007 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Jaz sem se vedno bala, kako bi prenesla savno, ker npr. na soncu mi vedno začne srce razbijat, pa sem bila potem prav prijetno presenečena nad vsem skupaj, mi je bilo zelo všeč. Res pa je, da ne zdržim dolgo notri.
Preizkusila sem turško (tista s paro, kar všečna), finsko (suha - ta mi je bila preveč vroča, me je kar peklo v nosu) in pa infrardečo (ta mi je bila še najbolj všeč).
V savni dobiš brisačo ali pa rjuho, si pa gol, brez kopalk.
Všeč so mi tudi "bazenčki" v teh savnah in pa to, da na ležalnikih lepo počivaš. Moje izkušnje so pozitivne, sicer da bi na počutju res opazila nevem kakšne spremembe, jih nisem, ampak je bilo pa fajn.
Uh, kar pogosto, bi tud to pasalo, če bi bila možnost, ja.
_nana_ napisal/-a:sama se odločam za obisk savne, ampak teh je več vrst pa me zanima kake izkušnje mate vi z njimi!
Preizkusila sem turško (tista s paro, kar všečna), finsko (suha - ta mi je bila preveč vroča, me je kar peklo v nosu) in pa infrardečo (ta mi je bila še najbolj všeč).
V savni dobiš brisačo ali pa rjuho, si pa gol, brez kopalk.
Všeč so mi tudi "bazenčki" v teh savnah in pa to, da na ležalnikih lepo počivaš. Moje izkušnje so pozitivne, sicer da bi na počutju res opazila nevem kakšne spremembe, jih nisem, ampak je bilo pa fajn.
čmokica napisal/-a:hodm 3× na teden u savno.. učas grem v turško,finsko največkrat pa v infrardečo
Uh, kar pogosto, bi tud to pasalo, če bi bila možnost, ja.
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
jst sm bla do zdej sam 1x v savni, pa mi ni kj preveč pasala, ne da se mi past na tisti vročini. tko da ne čutm nobene potrebe po tem, raj se grem v toplice kopat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]