Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
savna je zakon! Najbolj je, če majo še kšne arome not. Všeč mi je indijanska (v termah čatež). Bi jo mela kr doma
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Js tut sem redn obiskoval savno, predvsem v Čateških, sam po moje majo še najboljš savne v Zrečah. Nekako mi je bolš ambient, pa bolj sproščenega se tam počutim. Drugače je pa dobr občutek ko čutiš kako ti vročina seva iz telesa
Edin kar priporočam (čeprov bi se najdu kak tak ki se mu je to zgodl) da ne zadremate v savni. Men se je enkrat zgodl, pa sem bil skor 1h notr, pa me je pol ful glava bolela. Mogoč sem naredu napako, ker sem hitr vstal, pa letu vn
Edin kar priporočam (čeprov bi se najdu kak tak ki se mu je to zgodl) da ne zadremate v savni. Men se je enkrat zgodl, pa sem bil skor 1h notr, pa me je pol ful glava bolela. Mogoč sem naredu napako, ker sem hitr vstal, pa letu vn
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
poleti...kaj šele da bi se mučla v savni..no pa tut nekateri zdravniki so mi jo clo odsvetovali,ker imam astmo drugi da je to odlično zame...tko da še zej ne vem a je dobr al ne!!!
Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 16. Feb. 2010 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
kam si pa šla purple v savno a v atlantisa?
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no ja sej tud men ni tista vročina kej preveč ušeč.sam pol je filing ko vn pridm res enkaraten in potem naslednji tedn počutje tud....
če ne mi je pa ful bed k so tm sami nagci in ne morš drugam pogledat kot v nageca...miljon lulčkov vidš
zanč sem vidla še čisto nagega srečka katanca
če ne mi je pa ful bed k so tm sami nagci in ne morš drugam pogledat kot v nageca...miljon lulčkov vidš
zanč sem vidla še čisto nagega srečka katanca
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov