Savna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jest sem bla sam enkrat. Men je blo všeč. Bom pla ziher še.
Bla sem v hotelu, sam v takem času, ko sva bla v najini savni (ne vem, točno, katera je bla), samo jaz in lubi.
Bla sem v hotelu, sam v takem času, ko sva bla v najini savni (ne vem, točno, katera je bla), samo jaz in lubi.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Moja najljubša savna EVER je pa v Kolnu. Noro je. Imajo ogromno savn (tudi zunaj imajo savna vas) in stalno se v kakšni dogaja program. Imajo zaposlene gospodične, ki cel dan delajo samo na programih. Pa še luštne so.
Poleg tega so pa Nemci izredno zavedni, kako se obnaša v savni in ni nobenih problemov - takih kot pri nas.
Poleg tega so pa Nemci izredno zavedni, kako se obnaša v savni in ni nobenih problemov - takih kot pri nas.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
pri nas hodijo celo v kopalkah v saune ,zloraba saun je to za mene
Kako bom naj naga v sauni,če so drugi v kopalkah
Je pa full koristna za imunost zdej....
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Dančy napisal/-a:kokr sm od enih slišal, ko so bli v turški savni, sploh niso švica spral dol iz ploščic na katerih so sedel,....in od takrat ne maram več hodt...
Jst ko pridem v turško in ko grem iz nje sperem ploščice kjer bom oz. sem sedela. Res pa je, da ene boli k* in sm pridejo se usedejo, pa grejo.
Moj sistem savnanja v Termah Čatež:
tuš, obrisat, infrardeča, tuš, vsi štirje bazeni, počitek, finska, tuš, vsi štirje bazeni, počitek, ekstra vroča finska (90-110 stopinj), tuš, vsi štirje bazeni, počitek, turška, tuš, vsi štirje bazeni, počitek in za konec solna savna, tuš, vsi štirje bazeni in počitek.
Včasih spustim al navadno finsko al pa uno ekstra vročo...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- Elizabetka
- Komunikatorka
majchy napisal/-a:Dančy napisal/-a:kokr sm od enih slišal, ko so bli v turški savni, sploh niso švica spral dol iz ploščic na katerih so sedel,....in od takrat ne maram več hodt...
Jst ko pridem v turško in ko grem iz nje sperem ploščice kjer bom oz. sem sedela. Res pa je, da ene boli k* in sm pridejo se usedejo, pa grejo.
Moj sistem savnanja v Termah Čatež:
tuš, obrisat, infrardeča, tuš, vsi štirje bazeni, počitek, finska, tuš, vsi štirje bazeni, počitek, ekstra vroča finska (90-110 stopinj), tuš, vsi štirje bazeni, počitek, turška, tuš, vsi štirje bazeni, počitek in za konec solna savna, tuš, vsi štirje bazeni in počitek.
Včasih spustim al navadno finsko al pa uno ekstra vročo...
kakšna je infrardeča še nism probala,me zanima...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Elizabetka, infrardeča zgleda kot finska, sm da so na stene pritrjeni infrardeče cevke (kot v kopalnici, če jo mate). Je dokaj hladna (v primerjavi z ostalimi), tako da si lahko kr dolgo notr, deluje pa počas in bolj v globino kot ostale, zato je dobra za začetek da te čist pregreje, pa še več kalorij pokurš.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- Elizabetka
- Komunikatorka
hvala za info.kopalnice pa imamo kr tri tko da sem čista
-
Elizabetka napisal/-a:pri nas hodijo celo v kopalkah v saune ,zloraba saun je to za mene
To je pa največja traparija. Kopalke v savni. Je bil en najstnik, ki je bil s starši v savni. In je prišel zaposleni in mu je rekel, da se sleče. In ni in ni hotel. Na koncu je bademajster obupal in ga pustil.
-
Navadna finska savna s solnimi lučkami.
- Elizabetka
- Komunikatorka
mal je tak slankast zrak meni odgovarja
- skorpijončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
- Kraj: AMSTRDAM
Tudi midva z mojim dragim si veckrat privosciva taksen paketek(ce je kaksn poseben dan lahko dokupis se sampanjc;)Velenje?Ninica napisal/-a:men je tut savna ful fajn...pa pol se počutiš ko prerojen po njej...
midva s fantom sva šla v individualno savno z jacuzijem...paket za 2 uri..stane okol 5500 sit...in si sam,maš zraven barček, solarij,tuše,jacuzi,...skratka fajna ideja za popestritev večera v dvoje z najdražjim
Zivljenje je lepo!
-
saarah - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
- Kraj: ljubljana
jagoda napisal/-a:Ja, finska savna je zakon! Hodim pa k prijateljici, ker imajo savno doma in je prav super! Upam, da mi bo kdaj zneslo tok, da si doma uredim svojo savno.
sj sploh ni draga kolkr sm gledala,se jo da dobit že od 200.000 naprej.A glede mozoljev res pomaga?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov