Sanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 09. Maj. 2011 13:16

to se je tudi meni dogajalo nekaj časa, ampak ne vsak dan. točno tako kot si opisala, če sanje uidejo iz rok se zbudiš, potem ko zaspiš nazaj pa sanjaš naprej, tam kjer so se sanje prej končale. nisem odkrila razloga, bila sem takrat mlajša (cca 14 let). sanje so se nehale same od sebe.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 09. Maj. 2011 16:13

Če si utrujena od tega, pojdi k zdravniku. Lahko tudi poskušaš najti nasvet na kakem tujem forumu (kot si sama rekla, je v tujini tega precej). Sicer pa kolikor vem sanje običajno tu niso vzrok, ampak posledica - vzrok je najverjetneje zunanji (vse od slabo prezračene sobe, pretople sobe, slabe prehrane, stresa, ...). Malo pomisli, če bi lahko bilo kaj od tega.

Meni se sicer dogaja podobno, ampak mi je čisto carsko :D Tako je že ohoho časa, ampak sanje si v celoti zapomnim samo, če se lahko dobro naspim, medtem ko če spim bolj malo sicer vem, da sem sanjala, ampak sanje hitreje pozabim oz. se jih slabše spomnim. Pa zanimivo je, da tudi jaz nimam nobenih nočnih mor, oz. jih lahko 'izklopim', če grejo sanje v to smer. Pa imam rada horror. :D Je pa res, da jaz nisem nikoli utrujena, ko se zbudim, če le spim dovolj dolgo.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 11. Maj. 2011 9:22

meni se dogaja podobno, imam zelo intenzivne sanje, zelo realne, ponavadi se spominjam vsega. je pa res, da imam dostikrat neprijetne sanje, ne ravno moreče, ampak sem vseeno olajšana ko se zbudim. Kaj bi pomagalo proti temu ne vem, se pa meni to dogaja po obdobjih, vem da se mi je to dogajalo nekaj časa nazaj, pa potem ne več ,sedaj pa spet
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Maj. 2011 11:33

Navadi se. Js se že dva tedna nisem naspala, deloma zaradi nove postelje, deloma zaradi totalno odfukanih sanj. So obdobja, ko sanjaš intenzivneje in maš filing, da živiš dvojno življenje. Pač živiš s tem, razen če ti res kakšen strokovnjak pomaga. Men se ne da s tem ukvarjat. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Maj. 2011 15:34

No vidiš, če pa že celo leto nisi nikoli naspana, si pa itak že navajena. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 11. Maj. 2011 19:41

jaz mam take zive sanje skor vsak dan.mogoce 3x na mesec da jih nimam.men je pa super, ceprov sem vcasih pol ful pod utisom se ceu dan.
mogoce prevec razmislas o stvareh, pa ti podzavest dela v sanjah..
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 11. Maj. 2011 20:25

jaz skoraj nikoli ne sanjam (oz se svojih sanj ne spomnim) Sem pa včeraj po zeloooo dolgem času sanjala, da sem strmoglavila z letalom in so mi v zameno dali gajbo jabolk. Če si bil v prvem razredu pa si dobil jagode :lol:
Don't worry, be happy!!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Maj. 2011 10:47

najbrž ne bo najbolj uporaben nasvet, ampak po mojih izkušnjah je edini, ki funkcionira.

izi joint pred spanjem.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 12. Maj. 2011 13:18

sej ni nujno da gre za lucidne sanje.. lahko da imaš tako rahel spanec in potem mal globje dremaš...

Men se je leta dogajal, da sem sanjala in imela sanje ravno tako pod nadzorom, vendar s to razliko, da sem se zavedala tudi realne okolice (pač slišiš če se kaj dogaja, vsak šum, dihanje partnerja itd.)

Danes še vedno sanjam, in se redko katerih sanj ne spomnim. Je pa dejstvo da so takšne sanje kr utrujajoče.. kaj narest..kaj vem.. poskusi z avtogenim treningom ali pa kopeljo in se dodatno sprosti pred spanjem.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Maj. 2011 16:45

floribunda napisal/-a:najbrž ne bo najbolj uporaben nasvet, ampak po mojih izkušnjah je edini, ki funkcionira.

izi joint pred spanjem.

1+

meni gre tudi občasno na živce to sanjanje.
joint pa res pomaga, ampak kaj ko ga skadim enkrat na mesec/dva. :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 14. Maj. 2011 22:16

Začni igrat horror igrce boš tak ko js sanjala..klanje z zobmiji ki mi vdirajo v blok :twisted: ..in pa morje iz robčkov :lol:
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 17. Maj. 2011 13:12

Kaj pa, če še malo natreniraš svoj nadzor nad sanjami in potem poskusiš sanjati kaj takega kar bi te spočilo :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov