Razmere v slovenskem zdravstvu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Men se zdi, da doktorji doskrat ne jemlejo dost stvari resnih. V torek sem dala kri in mi je ženska 4krat v levo roko zapičla iglo in kao ni najdla žile, pol v desni roki je pa celo najdla in pol mi reče da mam ful skrite žile, kar pa sploh ni res in so mi do zdej še vsi v prvo najdl! Res je use u kurcu!
Če nisi del rešitve, si del problema.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Moj oči je bil pa ravno danes pr zdravniku (pulmologija al kaj je) .
In je bla zdravnica baje zelo zelo prijazna in se je eno celo uro pogovarjala z njim. Ga je blo ful strah it k je mel dihalne težave, pa mu je sestra pred enim letom umrla zarad raka na pljučih.
V glavnem... Uni v čakalnici so najbrž popizdil , sam mi je pa všeč, da obstaja še malo več zdravnikov, ki paciente res poslušajo in si za njih vzamejo čas, če vidijo, da je to potrebno. Ja, kljub polni čakalnici jeznih bolnikov!
Na žalost je pa tako... Da je bil moj oče ful zadovoljen, ostali so pa zdaj še malo bolj jezni na zdravnike. Lahko bi blo pa obratno, pa bi on jezno čakal zunaj, pa bi bil en drug srečen. Nikol nam ni prav, v glavnem.
In je bla zdravnica baje zelo zelo prijazna in se je eno celo uro pogovarjala z njim. Ga je blo ful strah it k je mel dihalne težave, pa mu je sestra pred enim letom umrla zarad raka na pljučih.
V glavnem... Uni v čakalnici so najbrž popizdil , sam mi je pa všeč, da obstaja še malo več zdravnikov, ki paciente res poslušajo in si za njih vzamejo čas, če vidijo, da je to potrebno. Ja, kljub polni čakalnici jeznih bolnikov!
Na žalost je pa tako... Da je bil moj oče ful zadovoljen, ostali so pa zdaj še malo bolj jezni na zdravnike. Lahko bi blo pa obratno, pa bi on jezno čakal zunaj, pa bi bil en drug srečen. Nikol nam ni prav, v glavnem.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
ravno danes sem bila v ljubljani na dermatološki kliniki v laboratoriju. sem mislna, da bom vse sestre, zdravnice, ljudi na sprejemni in ljudi na informacijah sam nekam poslala. najprej čakam eno uro da mi sestra pove da moram najprej na sprejemno.(preden sem prišla do zdravnice, sem na informacijah vprašala, kam moram iti in če mi je potrebno kaj narediti pred tem, so rekli NE) potlej pridem do zdravnice, jo pozdravim mi ne odzdravi. zguvarjala se je na eno besedo in na zelo grob način. sem čisto zgrožena nad ljubljano. na jesenicah vem so zelo prijazne sestre in zdravniki. ljubljana se pred njimi lahko skrije!
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
NIKAKVE,NIKAKVE NIKAKVE Prej te pustijo crknt kot pa da ti pomagajo.Ma sploh mi je škoda trošit besede za to nima smisla.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kdo je na strani