Rast prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zrediš se in ker se ti bo nabrala maščoba bojo tut joške zrastle ker je to maščobno tkivo simpl ko pasulj (kot stranski učinek bi navedla tud rast ostalih delov telesa - rit, trebuh, stegna kar najbrž ni zaželeno )
Drgač pa osebno mislm da ti bojo ko boš dost stara zrasle do primerne velikosti za tvojo postavo. Ne se sekirat
Drgač pa osebno mislm da ti bojo ko boš dost stara zrasle do primerne velikosti za tvojo postavo. Ne se sekirat
- Blair&Chuck
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2009
je pa moja kolegica jedla neke hormone ker je mela težave z menstruacijo pa so potem prsa zrasla... je čist odvisn pomojem, sam sm mislna če kšna pozna kak naraven način =)
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja kakor je že blo omenjeno najbrž kontracepcijske tabletke bi pripomogle (pri nekaterih ja) sam nevem če se sam zarad tega da ti zrastejo prsi splača jest to kemijo. Itak pa grejo po jemanju v prejšnje stanje tko da...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Od kontracepcijskih zrastejo ja, vsaj meni so, ampak to ni lih naraven način. Ko jih nehaš jest se pa vrnejo na prejšnjo mero (preverjeno).
Potem sem enkrat dobila neke tablete reklamne, za rast prsi, še zdej jih mam med zdravili, jih nism poskusila, vsebujejo pa tak kot KT estrogen in ne vem kere še vse hormone, moreš jih pa skos uživat, koliko so naravne nej presodi vsaj posameznik zase, meni se niso zdele naravne in nisem spila niti 1 tabletko, pa tut sm z mojimi zadovoljna tko da se nism hotla filat s hormoni. Naravnega načina pa itak da ni, ker so prsi gensko pogojene, sestavljene iz maščobnega tkiva, edino če se zrediš se ti bodo povečale, če shujšaj pa prvo gredo prsi stran.
Potem sem enkrat dobila neke tablete reklamne, za rast prsi, še zdej jih mam med zdravili, jih nism poskusila, vsebujejo pa tak kot KT estrogen in ne vem kere še vse hormone, moreš jih pa skos uživat, koliko so naravne nej presodi vsaj posameznik zase, meni se niso zdele naravne in nisem spila niti 1 tabletko, pa tut sm z mojimi zadovoljna tko da se nism hotla filat s hormoni. Naravnega načina pa itak da ni, ker so prsi gensko pogojene, sestavljene iz maščobnega tkiva, edino če se zrediš se ti bodo povečale, če shujšaj pa prvo gredo prsi stran.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^naraven način je samo, kot že omenjeno - zanositev.
Al pa zredit se, ja.
Sam mislim, da punca ni mela česa takega v mislih.
Al pa zredit se, ja.
Sam mislim, da punca ni mela česa takega v mislih.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
joj no, a ni logično, da naravnega načina rasti prsi pač ni, drgač ne bi noben hodu pod nož Men je smešn, ko katera reče kolk so ji od kontracepcijskih zrasle joške, mislm da tiste pol številke noben drug ne opazi, razen nje same. Vsaj jaz pri kolegicah, ki so tko trdile, da so jim od KT zrasle, tega nisem opazla, pr seb pa sploh ne. Sploh pa te neke razne tablete, kapsule in kreme iz reklam, to je en velikk nateg in ne nasedat temu. Tiste, ki si želite večjih prsi, raj zberte dnar za operacijo al se pa pač sprijaznite s takimi kot jih mate .
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ampak a ni ravno to point, da se ona glede sebe boljš počuti? Če je to tko dosegla, zakaj pa ne?evva napisal/-a:Men je smešn, ko katera reče kolk so ji od kontracepcijskih zrasle joške, mislm da tiste pol številke noben drug ne opazi, razen nje same.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov