Punci smrdijo noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
lahko bo mislila, da se ji s tem hoče ponudit za masažo pol pa boš šele mel vohanja...
- GorazdR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Hvala za vse odgovore! Res ste super! Kot se že ugotovile se ji noge zelo potijo. Včeraj se je npr. zjutraj stuširala. Dopoldne sem ji zmarisral noge in jasno niso smrdele. Ob mojem "gnetenju" so se ji sicer potile, toda dišale so samo po milu. Popoldne sva šla na kratek sprehod po PST-ju. Zvečer je dala svoje bombažne nogavice v koš - malo kasneje še jaz svoje in brž ko sem odprl pokrov je že zasmrdelo. Ful mi je čudno, ker drugače sploh ne smrdi - nikjer. Zanimivo je tudi, da ji noge po nošnji superg smrdijo nekako po enem siru, če pa nosi nylonke ali balerinke pa veliko bolj močno - bolj po kisu.
Skratka, danes grem v millerja in ji kupim kakšen preparat, preden ji vse to dam pa ji bom pač vse razložil. Lepo in počasi - da ji hočem samo dobro in da me to moti. Saj pari si morajo res vse zaupat. Kolikor jo poznam mi ne bo zamerila, gotovo pa jo bo šokiralo.
vam sporočim
Gorazd
Skratka, danes grem v millerja in ji kupim kakšen preparat, preden ji vse to dam pa ji bom pač vse razložil. Lepo in počasi - da ji hočem samo dobro in da me to moti. Saj pari si morajo res vse zaupat. Kolikor jo poznam mi ne bo zamerila, gotovo pa jo bo šokiralo.
vam sporočim
Gorazd
- GorazdR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ja kr v redu je šlo, mor'm priznat. Dejansko imam občutek, da se je kar oddahnila. Jo bom jaz masiral po tuširanju s kremo, kupil sem ji tudi nogavice s posebnimi srebrnimi nano delčki, ki preprečujejo razvoj vonja. Ji je bilo tudi všeč. Glede jazz čevljev ne bo mogla nič narediti, ker jim mora imeti obute na boso nogo, in pri vseh zasmrdijo.
hvala in lp
Gorazd
hvala in lp
Gorazd
-
papircek - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2012
Pozdravljeni,
tudi sama sem imela podobne težave. Neprijeten vonj nog - stopal. Noge so se mi, še posebej ob pospešeni vadbi oz. raznih aktivnostih, zelo potile in nogavice, čevlji so dobili neprijeten vonj. V družbi mi je bilo nerodno in s težavo sem sezula čevlje, saj se mi je zdelo, da se vonj kar širi. Res neprijetna zadeva.
Ker pa sem na forumu zasledila, da so ljudje s podobnimi težavami, sem se odločila, da napišem svojo solucijo, rešitev, ki mi je dejansko pomagala.
Pa lep večer in upam, da se tudi vi znebite neprijetnega vonja, kakor koli že.
tudi sama sem imela podobne težave. Neprijeten vonj nog - stopal. Noge so se mi, še posebej ob pospešeni vadbi oz. raznih aktivnostih, zelo potile in nogavice, čevlji so dobili neprijeten vonj. V družbi mi je bilo nerodno in s težavo sem sezula čevlje, saj se mi je zdelo, da se vonj kar širi. Res neprijetna zadeva.
Ker pa sem na forumu zasledila, da so ljudje s podobnimi težavami, sem se odločila, da napišem svojo solucijo, rešitev, ki mi je dejansko pomagala.
Pa lep večer in upam, da se tudi vi znebite neprijetnega vonja, kakor koli že.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov