Punci smrdijo noge

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 25. Feb. 2011 10:28

Kakšno službo pa ima, da ne bi smela po zimi nosit nogavic? :?
Drugače se pa v lekarni najbrž dobi tudi kaj za odpravljanje tovrstnih težav. Jaz ne uporabljam nobene stvari za noge pa mi ne smrdijo.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 25. Feb. 2011 22:53

cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa tega ne bi šla razlagat njenim prijateljicam, ampak bi ji povedala sama. Čudno, da tako švica. No ja 100 ljudi 100 čudi. Jaz zašvicam recimo samo poleti na boso nogo. Če imam gor nogavice pa nikoli.

???Naprimer, če tečeš pol ure ne zašvicaš? Znojenje je zdravo. Ni pa priejtno :D
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 26. Feb. 2011 14:45

Jst mam ogabno rešitev. Baje, da pomaga, če si popudraš noge (z pudrom za dojenčkovo ritko recimo), ker pobere vlago.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 26. Feb. 2011 14:48

... napiši potem tu, kak se je odzvala :D karkoli boš pač poskušal naredit...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 26. Feb. 2011 15:11

Nyree napisal/-a:Jst mam ogabno rešitev. Baje, da pomaga, če si popudraš noge (z pudrom za dojenčkovo ritko recimo), ker pobere vlago.

In kaj točno je tuki ogabnega? Sej puder se razmaže in se verjetno ne vidi, če ga punce redno uporabljajo po britju in ni nobeni ogabno to delat, ne vem zakaj bi blo v tem primeru.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Feb. 2011 15:29

GorazdR napisal/-a:če pa bo kaj spraševala ji bom pa kar direkt povedal.

Potem bo pa 2 tedna Desanka Sakić garala na polno...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Feb. 2011 15:40

Vi mate res ene debile od bab, če vam naložijo "desanko sakić" za dva tedna, sam zato, ker ji neki malo krutega povete direkt in iskreno :P
pač povej ji, da ji smrdijo noge fak! :P
It was forever..but it didnt last long..
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 26. Feb. 2011 17:24

tor napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa tega ne bi šla razlagat njenim prijateljicam, ampak bi ji povedala sama. Čudno, da tako švica. No ja 100 ljudi 100 čudi. Jaz zašvicam recimo samo poleti na boso nogo. Če imam gor nogavice pa nikoli.

???Naprimer, če tečeš pol ure ne zašvicaš? Znojenje je zdravo. Ni pa priejtno :D

Jaz sklepam, da ona skoz švica v noge, ne samo kadar teče. Ker če le takrat, ko je fizično zelo aktivna, najbrž Gorazd ne bi pisal tukaj o problemu, ampak ji rekel naj se gre umit.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 26. Feb. 2011 18:39

Kupi ji celi komplet - naprimer puder za stopala proti potenju, gel za tuširanje, kopalno sol, penečo kopel, pa za finto še kaj drugega ko nima nobene veze s kompletom (zato, da tisti puder za stopala ne zgleda čudno).
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Feb. 2011 18:50

..Evelyn.. napisal/-a:Vi mate res ene debile od bab, če vam naložijo "desanko sakić" za dva tedna, sam zato, ker ji neki malo krutega povete direkt in iskreno :P
pač povej ji, da ji smrdijo noge fak! :P

Me prav zanima, če bi bila ti popolnoma hladna, če bi ti tip en dan uletu z izjavo, da ti noge smrdijo na 2 metra.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Feb. 2011 19:02

Ja, bi bla, kaj pa, a naj zamerim tipu, ker meni noge smrdijo? :D Kaj pa pol ko bosta živela skupaj, pa bo bodisi mož ali žena pršu/pršla iz službe/treninga, da se jo/ga bo vohal do kuhinje, bomo kr tiho in si zmišljeval le kako jim povedat uh ah, da ne bodo partnerji užaljeni? :D "Da ne pridš sem do mene s tem smradom, pejd pod tuš!" :D Ker je to čisto nekaj normalnega, ni niti stvar, za ktero bi moral bit punco nekaj grozno sram.. Torej moj nasvet je, preprosto ji na lep način poveš, da ji noge smrdijo, mal se posmejita. To je to.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 26. Feb. 2011 19:07

ja itak. Takšne stvari je treba povedati. Pa tle ne potrebuješ nič lepšat, pa kupovat punci nekih krem, pudrov pa tega sranja. A je tko težko rečt, ej noge ti smrdijo?
Js bi bla užaljena samo v primeru, če mi tip ne bi hotel povedati in bi šel kakšne kreme kupivat.

Itak mi je pa vedno blo čudno kako en človek ne zavoha, da smrdi?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 27. Feb. 2011 10:30

Drugače obstajajo deo spreji za noge in za čevlje, v DMu vem da jih imajo.

Par slikic: klik, klik, klik, cela linija za noge
Our passion is our strength <3
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 27. Feb. 2011 13:55

arrow napisal/-a:
Nyree napisal/-a:Jst mam ogabno rešitev. Baje, da pomaga, če si popudraš noge (z pudrom za dojenčkovo ritko recimo), ker pobere vlago.

In kaj točno je tuki ogabnega? Sej puder se razmaže in se verjetno ne vidi, če ga punce redno uporabljajo po britju in ni nobeni ogabno to delat, ne vem zakaj bi blo v tem primeru.

Ma jst enega ka poznam, ka je to delal, so mu ostali delčki pudra na nogi in očitno si jih ni otresu dovolj pa je "snežil" povsod, kjer si je sezul nogavice. Ampak je mel res hud problem drugače, mislim, da je z botoksom to pol porihtal (al nek poseg je mel, kaj vem kaj že).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Feb. 2011 14:03

Jah, kako pogosto se pa znajdeš v situaciji, ko slačiš nogavice v družbi in tako "snežiš" naokrog?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]