Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
kadit u 7mu klasu. sam mi ni kul. mislm brezveze denar vržeš proč.
alkohol pa nikol ni blo zadržkov. pač doma niso tolk zateženi pa to. rečmo pr južni kamot spijem kkšn kozarčk vina pa to. pa če gremo s frendi vn kšn bandidos, breezer, pa tekila je ok, pa vodka tut ni slaba. pač probujem an. edin pira ne maram.
učas se ga tut napijem (rečmo kkšne 3x na let ponavad kadr gremo km z orkestrm) ampak ne tok ful da bi kozlala pa neb vedla zase. pč tko, daj bl zabavn =)
alkohol pa nikol ni blo zadržkov. pač doma niso tolk zateženi pa to. rečmo pr južni kamot spijem kkšn kozarčk vina pa to. pa če gremo s frendi vn kšn bandidos, breezer, pa tekila je ok, pa vodka tut ni slaba. pač probujem an. edin pira ne maram.
učas se ga tut napijem (rečmo kkšne 3x na let ponavad kadr gremo km z orkestrm) ampak ne tok ful da bi kozlala pa neb vedla zase. pč tko, daj bl zabavn =)
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Čiki prvič v 7. razredu OŠ, alkohol pa v 1. letniku gimnazije
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
- Tecna-R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??
jest sm oboje pri 14. pa mi ni blo nč prov všeč
Tm ko sem bila stara ene 13-14 se ne spomnem tocn,sm probala prvic cigarete pol sm jih neki casa kadila sam mi ni blo vsec,zdj pa sam rada kej spijem in to je to,no pa tut kej ilegalnega skadit pride kdaj prow.
- Miss*Cyara*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2006
Prvič sem pila po 2.letniku (no, če ne štejem raznih blagih koktejlčkov- pol je to bil 1. letnik, al pa ko sem bla mala sem jezik namakala v likerje ) Zdaj pa pijem alkohola res fulll malo... parkrat na leto ko grem ven...
Kadila pa nisem in nikol ne bom
Kadila pa nisem in nikol ne bom
- funny_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2005
Prvič poskusla kadit v 2.letniku gimnazije, alkohol v 1.letniku gimnazije.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kadila sem prvič zlo mlada-v kakem 3. razredu. Se mi je tak zagnuslo-moram bit res zelo zelo pijana, da kadim (do sedaj 2×)
Pila prvič mal več pa na valeti...pa tud prej že kak požirek.
Pila prvič mal več pa na valeti...pa tud prej že kak požirek.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz sm prvič probala kadit na konc prvega letnika (16let), blo mi je brezveze, tak da ne kadim.
Alkohol, tko dab ga res pila pa v OŠ, mislm da okol 7razreda, čeprav sm se prvič napila oz. tko da sm čutla da sm pijana za valeto(15let).
Alkohol, tko dab ga res pila pa v OŠ, mislm da okol 7razreda, čeprav sm se prvič napila oz. tko da sm čutla da sm pijana za valeto(15let).
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
* Kadila prvič v 6.razredu ko smo začeli vn hodit zvečer...
* Alkohol v 7.razredu ko smo že mal bolj ven hodili pa po feštah pa to..
* Travo pa v 1.letniku ker je trava itak na vsakem ovinku
* Alkohol v 7.razredu ko smo že mal bolj ven hodili pa po feštah pa to..
* Travo pa v 1.letniku ker je trava itak na vsakem ovinku
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
Shannon napisal/-a:Nikoli sploh probala nisem. Ne vem, zakaj bi naredila nekaj tako neumnega.
se podpišem!
alkohol pa... v kakem drugem razredu mi je fotr, ko je pil pivo, odstopil kak kozarc! se spomnim da mi je bla takooo dobra
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Prvič sem kadila, ko so ble počitnce na pragu v srednjo šolo. Pila sem prvič, hmm, kar pozn, se mi zdi ... drug, tretji letnik srednje šole, pa še to nism čist prepričana (intenzivno (tk da sm bla pjana) pa šele lansko leto).
Travo sm pa probala sam enkrat, ko sm bla že vn iz SŠ, pa še to sm nardila sam dva dima.
Travo sm pa probala sam enkrat, ko sm bla že vn iz SŠ, pa še to sm nardila sam dva dima.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
KAJENJE
1. v 7. razredu oš. jaz, sošolka in 2 sošolca smo šli na šolska igrišča in se skrili med drevesa. sošolka je od doma prinesla cigarete in tako smo vsi skupaj skadili 1 cigaret. Tkrat se mi je to zdelo "kul" če prav se mi je gabilo.
Nikol nisem redno kadila; mogoče 2-3krat na leto ob "posebnih priložnostih" si privoščim tak ali drugačen dim.
ALKOHOL
To se je pa začelo nekje v 8. razredu; (ko sem bila pijana že od enega piva )... Bruhala in zakomirala sem pa prvič pri 15ih..
1. v 7. razredu oš. jaz, sošolka in 2 sošolca smo šli na šolska igrišča in se skrili med drevesa. sošolka je od doma prinesla cigarete in tako smo vsi skupaj skadili 1 cigaret. Tkrat se mi je to zdelo "kul" če prav se mi je gabilo.
Nikol nisem redno kadila; mogoče 2-3krat na leto ob "posebnih priložnostih" si privoščim tak ali drugačen dim.
ALKOHOL
To se je pa začelo nekje v 8. razredu; (ko sem bila pijana že od enega piva )... Bruhala in zakomirala sem pa prvič pri 15ih..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov