Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
js pa probala čikce tut tm nekje u 6 klassu.. redn sm začela kadit tko na začetk 1 letnika,u bistvu u počitncah ko sm končala 8 klas.. pa se zdj tko kao odvajam od kajenja.. pa mi ne rata lih.. a pijem pa tut kar se da zmerno.. učas je res kšna koma pa to... sam to res redko
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
prvo cigareto sm poskusla zelo zgodej, tam nekje pr 12 letih, sam to ni blo še čist pravo kajenje, bl puhanje. zdej pa 3 leta redno kadim, pa tud fanta mam, k kadi.
kdaj sem prvič probala alkohol se glih ne spomnem, vem pa da sem bla prvič pijana na silvestrovo 1999/2000. to se pa zihr spomnem in ne bom nikol pozabila.
prej sm pila na feštah, zdej pa skor da nč več. odkar mam izpit mislm da sm ene dvakrat pila, drgač pa ne pijem alkohola.
kdaj sem prvič probala alkohol se glih ne spomnem, vem pa da sem bla prvič pijana na silvestrovo 1999/2000. to se pa zihr spomnem in ne bom nikol pozabila.
prej sm pila na feštah, zdej pa skor da nč več. odkar mam izpit mislm da sm ene dvakrat pila, drgač pa ne pijem alkohola.
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
KADITI:
prvič sem probala v petem razredu ko smo bli na rojstnem dnevu...sam tam smo bol puhal...
redno sem pa začela kadit v prvem letniku in zdej skos kadim...
probavam počasi vedno manj da bom lahka enkrat bla ponosna in rekla->"ne kadim!"
PITI:
nevem sem mnda tud probala na rojstnem dnevu...ja ja in to na mojem mislim da 15 rojstnem dnevu ko smo si kuple literco in smo ble čist iiiii pa smo šle se skrit v nek plac da nas nebi nobedn vidu da pijemo...smo ble čist presrane...pa kolegica je skos spraševala "ka če nas kdo vidi?"...
zdej pa pijem tak na rojstnih dnevih al pa ko grem ven pa tak...
prvič sem probala v petem razredu ko smo bli na rojstnem dnevu...sam tam smo bol puhal...
redno sem pa začela kadit v prvem letniku in zdej skos kadim...
probavam počasi vedno manj da bom lahka enkrat bla ponosna in rekla->"ne kadim!"
PITI:
nevem sem mnda tud probala na rojstnem dnevu...ja ja in to na mojem mislim da 15 rojstnem dnevu ko smo si kuple literco in smo ble čist iiiii pa smo šle se skrit v nek plac da nas nebi nobedn vidu da pijemo...smo ble čist presrane...pa kolegica je skos spraševala "ka če nas kdo vidi?"...
zdej pa pijem tak na rojstnih dnevih al pa ko grem ven pa tak...
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
jst sm pa samo enkrat probala kadit!!! pa sm pol skori bruhala pa vrtel se mi je ja no pijem pa tko... na žurkah pa praznovanjih drgač pa niti ne:)
-
irresistible - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
Mislim, da sem kaditi prvič probala v 2. letniku (ali 3. celo) in mi ni bilo nič posebnega. Alkohol sem prvič probala že kot zelo mala punčka, všeč mi je bil okus piva in včasih sta starša dovolila kak požirek ali dva. Resnično pijana, v pravem pomenu besede, sem bila pa za svoj 18. rojstni dan. Pijem še sedaj, če gremo s kolegi kdaj ven, ampak sedaj poznam mero, tako da sem samo "vesela" in mačka ponavadi ni.
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??
jest sm oboje pri 14. pa mi ni blo nč prov všeč
kaditi.. to se res ne spomnm.. mislm da v 5. razredu..
alkohol.. to pa pr osmih pivo, sm iz mtkine flaše, sam mi je blo res zanč.. .. drgač pa zdej.. sploh ne pijm alkohola in mi niti ni do tega da bi ga..
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
prvič sm kadila v sedmem klasu ... sam ne kadim redno - kadar mi paše
pit sm pa začela v drugem letniku ... sam pijem tko na žurkah, da bi sred dneva pila to zaenkrat še ne
pit sm pa začela v drugem letniku ... sam pijem tko na žurkah, da bi sred dneva pila to zaenkrat še ne
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Kaditi sem prvič poskusila nekje tam v sedmem razredu - mami (ki ma vedno škatlo cigaret v torbici, čeprav kadi mogoče 1x na mesec) sem ukradla en cigaretek in šla 'kao' na sprehod in se tam davla s tem cigaretom (seveda sem ga polovico vrgla stran) Redno sem kadila od 2. letnika gimnazije, nehala pa sem pred kakšnim mescom.
Hm, no gledea alkohola... imamo vikend z vinogradom in ko sem bla stara 6 let je dedi mene in sestrično peljal s sabo, ko je pretakal vino in seveda sva se ga midve lepo nacukale. Mami je skoraj dobila živčni zlom, ko naju je vidla, dedi pa je bil kregan.
Hm, no gledea alkohola... imamo vikend z vinogradom in ko sem bla stara 6 let je dedi mene in sestrično peljal s sabo, ko je pretakal vino in seveda sva se ga midve lepo nacukale. Mami je skoraj dobila živčni zlom, ko naju je vidla, dedi pa je bil kregan.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
kajenje... prvič k sm bla v 2. razredu, k je meu stric čik v pepelniku pa j šov na wc, drugač smo pa v petem in šestem razredu hodil v gozd. tko 5 nas je blo pa 2 čika smo mel al pa smo kadil srobot... to so bli časi ja...poj sm pa na začetku 1. letnika začela redno kadit. travo pa sem prvič na koncu 8.razreda, pa od takt sm jo tko ene 15kt.
ALKOHOL... prvič v 6.razredu na sestričninem rojstnem dnevu, sm spila 0.5 vodke z sokom (pa mij blo ful zanič). prvič sm se ga pa napila na koncu 7. razreda na sestričninem rojstnem dnevu isto z vodko in sokom. na koncu 8. sem začela vn hodt, najprej enkt na 2 tedna, na sredini prvega letnika pa vsak vikend, zmer se ga napijem, enkt na mesc tud tko na bruham. zmer se ga pa tok da mi najbl dogaja...
ALKOHOL... prvič v 6.razredu na sestričninem rojstnem dnevu, sm spila 0.5 vodke z sokom (pa mij blo ful zanič). prvič sm se ga pa napila na koncu 7. razreda na sestričninem rojstnem dnevu isto z vodko in sokom. na koncu 8. sem začela vn hodt, najprej enkt na 2 tedna, na sredini prvega letnika pa vsak vikend, zmer se ga napijem, enkt na mesc tud tko na bruham. zmer se ga pa tok da mi najbl dogaja...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov