Prvič (kajenje in alkohol)

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 24. Okt. 2005 18:35

js pa probala čikce tut tm nekje u 6 klassu.. redn sm začela kadit tko na začetk 1 letnika,u bistvu u počitncah ko sm končala 8 klas.. pa se zdj tko kao odvajam od kajenja.. pa mi ne rata lih.. a pijem pa tut kar se da zmerno.. učas je res kšna koma pa to... sam to res redko :D :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 24. Okt. 2005 18:38

prvo cigareto sm poskusla zelo zgodej, tam nekje pr 12 letih, sam to ni blo še čist pravo kajenje, bl puhanje. zdej pa 3 leta redno kadim, pa tud fanta mam, k kadi.

kdaj sem prvič probala alkohol se glih ne spomnem, vem pa da sem bla prvič pijana na silvestrovo 1999/2000. to se pa zihr spomnem in ne bom nikol pozabila. :D

prej sm pila na feštah, zdej pa skor da nč več. odkar mam izpit mislm da sm ene dvakrat pila, drgač pa ne pijem alkohola.
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 24. Okt. 2005 21:37

kaditi nisem nikoli poskusila in me niti slučajno ne mika
alkohola pa sploh ne pijem, ker mi okus ne pdgovarja...poskusila sem pa že skoraj vse kar obstaja in mi je vse zanič...jah taka pač sem
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 25. Okt. 2005 8:49

KADITI:
prvič sem probala v petem razredu ko smo bli na rojstnem dnevu...sam tam smo bol puhal... :D
redno sem pa začela kadit v prvem letniku in zdej skos kadim...
probavam počasi vedno manj da bom lahka enkrat bla ponosna in rekla->"ne kadim!" :D

PITI:
nevem sem mnda tud probala na rojstnem dnevu...ja ja in to na mojem mislim da 15 rojstnem dnevu ko smo si kuple literco in smo ble čist iiiii :D pa smo šle se skrit v nek plac da nas nebi nobedn vidu da pijemo...smo ble čist presrane...pa kolegica je skos spraševala "ka če nas kdo vidi?"... Slika
zdej pa pijem tak na rojstnih dnevih al pa ko grem ven pa tak...
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2005
Kraj: girl next door

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica69 » 25. Okt. 2005 11:21

jst tut se nikoli nisem prizgala cigarete... in sm zlo ponosna na to.... :freude:
pijem pa na kakem zuru, sicer pa ne... pa nikoli kadar vozim! :schlaumeier:
"well, that answers one question but arouses several others!"
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 25. Okt. 2005 14:44

Jst bom rajš kr tiho :D :twisted: :P
This too shall pass.
Uporabniški avatar
*orange cat*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *orange cat* » 25. Okt. 2005 15:55

jst sm pa samo enkrat probala kadit!!! pa sm pol skori bruhala pa vrtel se mi je :lol: ja no pijem pa tko... na žurkah pa praznovanjih drgač pa niti ne:)
Uporabniški avatar
irresistible
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a irresistible » 27. Okt. 2005 19:52

Mislim, da sem kaditi prvič probala v 2. letniku (ali 3. celo) in mi ni bilo nič posebnega. :) Alkohol sem prvič probala že kot zelo mala punčka, všeč mi je bil okus piva in včasih sta starša dovolila kak požirek ali dva. :) Resnično pijana, v pravem pomenu besede, sem bila pa za svoj 18. rojstni dan. :) Pijem še sedaj, če gremo s kolegi kdaj ven, ampak sedaj poznam mero, tako da sem samo "vesela" in mačka ponavadi ni.
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lil*a » 24. Maj. 2006 19:23

hja..tk je to..začetek sredne ..k pa prides v sredno solo pa probas vsega hudiča.vsj jz sm ga..:)
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 24. Maj. 2006 22:51

nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??

jest sm oboje pri 14. pa mi ni blo nč prov všeč :)

kaditi.. to se res ne spomnm.. mislm da v 5. razredu..

alkohol.. to pa pr osmih pivo, sm iz mtkine flaše, sam mi je blo res zanč.. :D .. drgač pa zdej.. sploh ne pijm alkohola in mi niti ni do tega da bi ga..
babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a babyface*** » 25. Maj. 2006 15:24

prvič sm kadila v sedmem klasu ... sam ne kadim redno - kadar mi paše
pit sm pa začela v drugem letniku ... sam pijem tko na žurkah, da bi sred dneva pila to zaenkrat še ne :D
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Maj. 2006 15:34

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 25. Maj. 2006 17:42

Kaditi sem prvič poskusila nekje tam v sedmem razredu - mami (ki ma vedno škatlo cigaret v torbici, čeprav kadi mogoče 1x na mesec) sem ukradla en cigaretek in šla 'kao' na sprehod in se tam davla s tem cigaretom (seveda sem ga polovico vrgla stran) :D Redno sem kadila od 2. letnika gimnazije, nehala pa sem pred kakšnim mescom.

Hm, no gledea alkohola... imamo vikend z vinogradom in ko sem bla stara 6 let je dedi mene in sestrično peljal s sabo, ko je pretakal vino in seveda sva se ga midve lepo nacukale. :D Mami je skoraj dobila živčni zlom, ko naju je vidla, dedi pa je bil kregan. :D
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 25. Maj. 2006 17:50

kajenje... prvič k sm bla v 2. razredu, k je meu stric čik v pepelniku pa j šov na wc, drugač smo pa v petem in šestem razredu hodil v gozd. tko 5 nas je blo pa 2 čika smo mel :) al pa smo kadil srobot... to so bli časi ja...poj sm pa na začetku 1. letnika začela redno kadit. travo pa sem prvič na koncu 8.razreda, pa od takt sm jo tko ene 15kt.

ALKOHOL... prvič v 6.razredu na sestričninem rojstnem dnevu, sm spila 0.5 vodke z sokom (pa mij blo ful zanič). prvič sm se ga pa napila na koncu 7. razreda na sestričninem rojstnem dnevu isto z vodko in sokom. na koncu 8. sem začela vn hodt, najprej enkt na 2 tedna, na sredini prvega letnika pa vsak vikend, zmer se ga napijem, enkt na mesc tud tko na bruham. zmer se ga pa tok da mi najbl dogaja...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Maj. 2006 21:29

oboje v osmem razredu, ko sm prišla v tapravo družbo :roll:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov