Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
ko sem bla stara 6 let sem stalno atijo vzela cigaret iz škatle in se delala kot da kadim .. pol pa sem pravla da ko bom vlka bom kadila .. ata mi je zato 1x dal prižgan cigaret in ko sem jaz to potegnila v sebe sem se skoraj zadušila .. potem sem bla do 15 leta full proti cigaretom .. pol pa je prišla SŠ in sem začela kadit ..
alkohol pa prvič pri 14 , ko nisem mela mere in me je ena sošolka napila .. preveč no zdaj mam vsaj mero
alkohol pa prvič pri 14 , ko nisem mela mere in me je ena sošolka napila .. preveč no zdaj mam vsaj mero
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
kaditi sm probala enkrat v šestem razredu, ko smo s frendicami najdle čik pa da gremo mal probat kko je to. pa se nam je usem zagablo.
alkohol sem pa probla najbrš že tkoj k sem shodila(ma ded hram )kar se mi tud zj mal pozna vendar nisem bila nkol pjana, pa tud zj ga zlo zlo mal pijem...
skratka sm zlo pridkena :angel:
alkohol sem pa probla najbrš že tkoj k sem shodila(ma ded hram )kar se mi tud zj mal pozna vendar nisem bila nkol pjana, pa tud zj ga zlo zlo mal pijem...
skratka sm zlo pridkena :angel:
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
-
rain - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: falling
Prvo cigareto sem prižgala v 7. razredu... do konca leta sem že redno kadila. Še zdaj kadim, in po eni strani bi nehala, ker je enostavno predrago pa še obleke smrdijo. Po drugi strani mi pa zelo paše med odmorom na dvorišče na čik. Do takrat, ko bom mela otroke, bom že nehala
Alkohol sem pa že v otroštvu poskusila, za novo leto recimo pol kozarca šampanjca Prav pijana pa sem bila prvič tudi konec 7. razreda, temu pa se sploh ne mislim odpovedat! Zadosti se že poznam, da vem, kje imam mejo. Enkrat na teden res ne škodi
Alkohol sem pa že v otroštvu poskusila, za novo leto recimo pol kozarca šampanjca Prav pijana pa sem bila prvič tudi konec 7. razreda, temu pa se sploh ne mislim odpovedat! Zadosti se že poznam, da vem, kje imam mejo. Enkrat na teden res ne škodi
have i gone? and left you here alone
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
alkohol sem prvic pila okrog 14. In nisem lih navdusena na to
kadila pa sem okrog 16. in hvala bogu, prvic in zadnjic
kadila pa sem okrog 16. in hvala bogu, prvic in zadnjic
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
svoj prvi cigaret bi lahko pržgala že pr rosnih 5ih letih, ker je moja mami kadila ampk se mi je že takrat zagablo in sem si prisegla da nikol ne bo kadila... in do zdj še nism nikol in tut ne nameravem...
glede pijače pa.... hehe, dostkrat sm pila pivo pr očiju... včasih kak kozarec vina ali šampanca, resno se je začel v SŠ ko smo redno pili, samo u mrtvo pa pijana še nikol nism bla, zmer samo tok da ni panike in da vem kaj počnem...
glede pijače pa.... hehe, dostkrat sm pila pivo pr očiju... včasih kak kozarec vina ali šampanca, resno se je začel v SŠ ko smo redno pili, samo u mrtvo pa pijana še nikol nism bla, zmer samo tok da ni panike in da vem kaj počnem...
-
Pepsi Kola - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
redno sm zacela kadit en let nazaj se prav pr 14ih, alkohol sm pa mickn prej, prvic u 7klasu(13let)
Pijte Pepsi Kolo!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
za alkohol nism prepričana kdaj sm ga prvič probala, recimo čokoladni liker sm že pr 13 rada za nov let spila drgač tko pjačo pa za valeto, torej pr 15letih.
kadit sm pa rpobala let kasnje, pr 16, probala, enega in nikoli več.
kadit sm pa rpobala let kasnje, pr 16, probala, enega in nikoli več.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Hm kadila sem enkat, ko sva s frendico šle v gozd na skrivaj.Stare sva ble okol 12let. To je blo edinokrat. So mi že velikat ponujal, dej probej, ampak pol nikol nism, ker se mi zdi čist brezveze. Drago je, smrdiš ful, pa itk glavna stvar, tut zdravo ni.
Prvič sem mal več alkohola popila nekje na sred 2. letnika. Pa še to ne vem točn.
Prvič sem mal več alkohola popila nekje na sred 2. letnika. Pa še to ne vem točn.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
po pravici in s ponosom povem, da nisem probala niti enkrat cigarete, pa sem stara 17 pa pol.. in niti ne nameravam, me ne mika.. v moji familiji doma noben ne kadi, razen mojega fanta, ki pa ga ostro odvajam
glede alkohola pa.. pijem le, če je kaka zabava ali kaj podobnega, samo iz golega dolgočasja pa ne
ne kadim-zdravo živim
lp
glede alkohola pa.. pijem le, če je kaka zabava ali kaj podobnega, samo iz golega dolgočasja pa ne
ne kadim-zdravo živim
lp
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
kadit sm začela u 6. razredu, pit pa tud tm nekje..
sm se mi zdi da velika večina mladih to dela sm zrd tega da biizpadl frajerji al pa odrasli ne pa zrd tega k bi jim blo to res.....dobr in tej na začetku komod nehajo k jim gre sm za imidž kasnej pa je že prepozn.........
sm se mi zdi da velika večina mladih to dela sm zrd tega da biizpadl frajerji al pa odrasli ne pa zrd tega k bi jim blo to res.....dobr in tej na začetku komod nehajo k jim gre sm za imidž kasnej pa je že prepozn.........
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
cigarete probala v 6 razredu- z celim razredom, ampak mi ni blo nc posebnga in ne kadim...
hmmm... pijem ga pa sam ko sem uzuni, pa ne tko da sem koma, sam ksna pijacka pac... dobr, ucas se ga gremo res napit, frendi,iz fore, sam to je redko... da sem se ga prvic napila je blo pa pomoje iz 8razreda v 1 letnik...
hmmm... pijem ga pa sam ko sem uzuni, pa ne tko da sem koma, sam ksna pijacka pac... dobr, ucas se ga gremo res napit, frendi,iz fore, sam to je redko... da sem se ga prvic napila je blo pa pomoje iz 8razreda v 1 letnik...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov