Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
oboje v 6.razredu osnovne sam se nič ni obdržalo,ker dons ne kadim,pijm pa redko,samo decembra kako kuhano vino pa šampanjc toj pa kr to.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
v 8 razredu OŠ
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Hmm, cigarete sem probala tak malo za hec pri 6-ih letih ko je ati pustil prižganega na pepelniku in šel telefonirat (kriza). Drugače pa nekje v 1. letniku se mi zdi... pa včasih na kakšni pijanici skadim kakšnega (drugače pa strogo proti)
Alkohol pa (tak da sem se malo opila) v 1. letniku
Alkohol pa (tak da sem se malo opila) v 1. letniku
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Kadila prvič pri 16 letih, napila se ga prvič ko sem bla stara 6 let, drgač pa zdej če spijem kak deci 1x na par mesecev je velik.
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Pila prvič pri 14ih,
kadila že prej, pri 11h sva s frendico sprobavale uno srobotovno (sj poznate ane), čike pa pol pr 15-16ih.
Zdj pijem za vikende, kadar ne vozim, kadim pa isto med vikndi... zdj odvisn s kako družbo sm - če vsi okol mene kadijo, pol tut men zapaše, drugače ne.
kadila že prej, pri 11h sva s frendico sprobavale uno srobotovno (sj poznate ane), čike pa pol pr 15-16ih.
Zdj pijem za vikende, kadar ne vozim, kadim pa isto med vikndi... zdj odvisn s kako družbo sm - če vsi okol mene kadijo, pol tut men zapaše, drugače ne.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
cigarete sem probala mislim, da pri enih 7...sem staršem vkradla... pač zaradi firbca...sedaj ne jaz ne oni ne kadimo...alkohol pa pravici ne vem..menda že zgodaj kak šluk pri starših...drugače pa sedaj pijem alkohol...ampak v mejah normale...sem pač iz vinogradniške družine..pa je treba probat...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
em...kadit sm probala k sm bla ene 8 stara, k je mami kadila. pa pol še ene parkrat kasnej, pa mi je usakič blo krneki. pol alkohol pa tko uno mal že k sm bla ful mejhna, da sm pa prou vn šla in si naročila kej alkoholnga pa k sm bla 12 stara, takrt sm tud prvič zakomerala in bi tud šla na pumpanje če nebi bla lih na enm otočku kr nekje
- Taddo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2005
ufff... oboje sem probal že zelo zgodaj nekje ko sem bil star 6 let. Ker pač oče kadi pa sem mu enkrat enega ukradel iz radovednosti - pač me je zanimalo. Kar se pa tiče kajenja ne kadim redno pač kdaj gremo ven pa tudi pijem nena redno kak kdaj... včasih pač brez tega ne moreš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov