Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Oboje sem poskusila v šestem ali sedmem razredu osnovne šole, nikoli pa nisem redno kadila ali pila (oboje le občasno, ko je pač bila kakšna žurka, itd.). Zdaj pa sploh ne kadim, pijem pa tudi bolj redko.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Prič sem probala pit v 6 al 7 razredu! Kadit sem pa zacela v 7 razredu, nehala sem pa v 4 letniku! Zdaj pa ne pijem in ne kadim!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm jaz sem kadit po moje pri ene 8, sem bla firbčna. Ampak mi ni blo všeč. Pol sem pa spet pri 16. in pol tut kadila nekaj časa (še zdej kakšnega prižgem).
Pit pa...hmm... Kakšen požirk najbrž že zgodaj, da sem pa spravla kakšen kozarc dol pa tut pri 16. Pa mi zmeraj manj diši, razen kakšenga coctaila ali kakšne fine mešance.
Pit pa...hmm... Kakšen požirk najbrž že zgodaj, da sem pa spravla kakšen kozarc dol pa tut pri 16. Pa mi zmeraj manj diši, razen kakšenga coctaila ali kakšne fine mešance.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Kadit?
Do svojih 23-ih še nikol nism probala (pridna, ne ) in mislm, da tut nebom...
Pit?
Khm... v 1. letniku sr. šole... po je blo pa to kr redno vsak petek (ampak smo itak mogl ob 22h dam it k je bil zadn bus ) no poj od 3. - 4. letnika sr. šole do ene 2. letnika faxa se nam je pa čist strgal, smo ga skoz pil, pa žural četrtek, petek, sobota... no ti časi so zdej že čist mem (včasih jih kar pogrešam ) tko, da pijem mogoče še ene 5x na let. Neda se mi več sploh vn hodt
Do svojih 23-ih še nikol nism probala (pridna, ne ) in mislm, da tut nebom...
Pit?
Khm... v 1. letniku sr. šole... po je blo pa to kr redno vsak petek (ampak smo itak mogl ob 22h dam it k je bil zadn bus ) no poj od 3. - 4. letnika sr. šole do ene 2. letnika faxa se nam je pa čist strgal, smo ga skoz pil, pa žural četrtek, petek, sobota... no ti časi so zdej že čist mem (včasih jih kar pogrešam ) tko, da pijem mogoče še ene 5x na let. Neda se mi več sploh vn hodt
- birikina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
cigarete..ko sm mela 5let mi je očka daw...pa sem se skori zadušila potem pa pri 17ih... in sem ugotovila da to ni zame!
Alkohol konec prvega letnika ..... sem se ga prvič napila
Alkohol konec prvega letnika ..... sem se ga prvič napila
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov