Prvič (kajenje in alkohol)

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Okt. 2007 13:50

sanjaanja napisal/-a:Joj tem o kajenju in alkoholu je že toliko.

torej ne sodeluj v njih če te motijo. :)

jst sm prvič probala v osmem razredu, potem v prvem letniku pa začela kadit.alkohol pa istočasno.
Travo pa tud v prvem letniku.
To je pa vse.
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 25. Okt. 2007 14:31

Sama se spomnim, da sem vedno govorila, da ne bom kadila. In tega se držala kar dolgo. Sicer tudi zdaj ne kadim redno, ampak občasno. Predvsem takrat, ko sem pod vplivom alkohola :D

No, čike sem prvič poskusila en dan po 18. rojstnem dnevu, alkohol pa 8. razredu na valeti :oops:
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 25. Okt. 2007 16:10

Alkohol sm prvič v mal večji količini popila u osmem razredu, prvič kadila sm pa tud v osmem razredu.. alkohol me ni nikol preveč miku. cigareti so me dost bol zamikal ampak useeno ne kadim :)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Okt. 2007 17:35

Purple meni se zdi, da si predvsem ti alergična na odpiranje podobnih tem. Jaz nisem mislila na to, da je podobna tema že odprta, ampak na to, ali se res znamo pogovarjati samo o slabostih, dajmo še kakšno pozitivno temo odpret.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 25. Okt. 2007 20:25

kadit sm začela ene 5 let nazaj u prumu letniku, prvič sm ga pa tud pila ene 5 let nazaj za nou let k sm bla pr tipu..u osnovn šol sm bla še pridna punčka hehe zj se pa same pizdarije dogajaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 25. Okt. 2007 20:29

Janja84 napisal/-a:Sama se spomnim, da sem vedno govorila, da ne bom kadila. In tega se držala kar dolgo. Sicer tudi zdaj ne kadim redno, ampak občasno. Predvsem takrat, ko sem pod vplivom alkohola :D

:

se strinjam s tabo
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Okt. 2007 20:57

sanjaanja napisal/-a:Purple meni se zdi, da si predvsem ti alergična na odpiranje podobnih tem. Jaz nisem mislila na to, da je podobna tema že odprta, ampak na to, ali se res znamo pogovarjati samo o slabostih, dajmo še kakšno pozitivno temo odpret.

no, nisem več, bila pa sem.predvsem glede popolnoam nesmiselnih tem..
drugače imaš pa prav, pozitivnih je res premalo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Okt. 2007 21:07

Purple, jaz drugače nisem odprla še nobene teme, ker se mi res ne da brskat po iskalniku. Berem pač kar je trenutno aktualno.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Okt. 2007 21:22

Kdaj sem začela? Hum... :? Let me think. Pri 6 letih sem že skurila kak čik. Takrat sem probala kaditi tudi dedkovo pipo. Alkohol sem v majhnih količinah pila tudi nekje tam. Kaditi sem pričela v 7. razredu, redno pa v 1. letniku. Travo sem kadila parkrat v 1.letniku, potem nekaj časa ne, malo spet v 2. al 3. letniku, od takrat nič več. Alkohol pijem pa em.... Ka pa vem... V OŠ, 5. razred je bila prvič doza.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 26. Okt. 2007 12:33

Kadila nisem nikoli. Niti poskusla, ker se mi je totalno zagablo, ker sta kadila moj dedek in stric in sem mela včasih občutek kot da me vse peče.

Alkohol - že od malega sem ga lahko malo probala po kosilu, babica mi je dala nekaj požirkov vina za poskusit, tak da se nisem mela nikoli želje napit. Do zdaj sem se ga napila samo enkrat, amapk nsiem bruhala. Nič akj posebnega :wink:
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 26. Okt. 2007 12:40

kajenje - probala 1x ko sm bla majhna.. fuj :)
alkohol - prvič na maturantskem izletu.. (čeprav sm bla prej odločno proti in nikoli nism bila pijana .. se na unem maturancu nism treznila 12 dni :D :D )
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 01. Jun. 2008 21:19

hm...za alkohol se ne spomnim...pa ne da je blo to že tolk časa nazaj ampak se res ne spomnim :oops: drgač pa sem kadit probala letos za novo leto pa mi ni blo nič posebnega. probala pa sem zarad alkota, čene ne bi :D :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 01. Jun. 2008 21:48

vse pri 19-ih letih :D :D Zdej jih mam 20. heh

ne.. saj res, cigaret sm probala pr rosnih letih.. tam pr 5ih :D, k mi je en družinski prijatelj dal za kadit.. Nism pa še kadila trave itd.

Prepozno vgl. odvisno v kakšni družbi se giblješ.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 01. Jun. 2008 22:57

pivo sm probala že pr 5.letih na morju :D

cigarete pa konc osnovne šole in sm tok kašlala, sm mislna da se bom zadavla :D
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 01. Jun. 2008 23:05

Uhm.. Prvič sm spila neki alkoholnega, ko sm bla stara 14 let.. Lih valeto smo meli, pol smo šli v en bar in vsi so pili alkohol.. Pa sm ga tud jst probala..
Drugač družba je tud že prej pila, sam jst sm bla takrat pridna in sm vedno rekla "ne" :)
Kadit pa sm tud probala prvič, ko sm bla stara 14 let.. Eden, dva, trije (cigareti).. Več ne.. Konec 1. letnika (?! --> nism prepričana.. al je bil začetek drugega?) srednje šole se je pa začelo bl "zares"..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov