Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm cigaret prvič probala na koncu 2. letnika, samo zdj ne kadim. Za alkohol se ravno ne spomnm, ker mi ga je oči dal za probat ko sem bla še manjša, prvič sm se pa napila v 3. letniku (17 let)
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
cigaret sam 1x ...na začetku 6 klassa. iz čiste radovednosti. od takrat naprej nikol več niti dima ...se pravi 7, že skor 8 let je od tega.
alkohol ...hmm...7 razred oš. ....pijem pa tko...učasih čez vikend kaka pjačka. pijana sm bla pa (kokr js vem) sam 3x v 6 letih. pa še to je blo 2x za rojsn dan.
alkohol ...hmm...7 razred oš. ....pijem pa tko...učasih čez vikend kaka pjačka. pijana sm bla pa (kokr js vem) sam 3x v 6 letih. pa še to je blo 2x za rojsn dan.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Čik sem iz radovednosti prižgala s takratnimi sošolci v sedmem razredu OŠ, ampak sploh nisem videla kje je point užitka , alkohol sem prvič poskusila nevem kdaj, da sem bila pa pod njegovim vplivom pa prvič na začetku drugega letnika SŠ.
-
Miss She - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
- Kraj: gorenjska
cigarete sm prvič probala hmm v OŠ ... začetek 7.razreda...hehe smehi k se spomnem ko sva se s kolegico sekirale, da naju ne zvohajo...valda oborožene sva ble z žveki, jabolkom...hehehehe.... amm alkohol pa....hmm mislm da tud neki tazga...OŠ...7, 8 razred...ampk ne v veliki meri...
- citronella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2007
alkohol: nimam pojma, vem da sm še majčkena peno od pira pr fotru srkala
čiki: začetk prvega letnika sr. šole
čiki: začetk prvega letnika sr. šole
-
FelicityRox - Sramežljivka
Alkohol - kakih 12 let
Cigareti - Prav tako..sem od 12 leta redna kadilka (na zalost.!!) in nisem ponosna na to.!!!!!!
(mam 16 let sam tok za informacijo)
Cigareti - Prav tako..sem od 12 leta redna kadilka (na zalost.!!) in nisem ponosna na to.!!!!!!
(mam 16 let sam tok za informacijo)
- citronella
- Sramežljivka
am pr 4 letih..... kok ti je tu ratalu?
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
kadila nisem nikoli, še prijet mi je ful tešk cigaret, če ga sluuučajn morm komu prijet...alkohol pa konec 1. letnika, se pravi 16. let-konkretno pitje
drugač sem pa pila alkohol, ko smo s strši doma kaj proslavljal..kakšen požirek
drugač sem pa pila alkohol, ko smo s strši doma kaj proslavljal..kakšen požirek
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Prvič sm probala kadit ko sm še bla v mali šoli al vrtcu. S sosedo sma njenemu stricu ukradle en cigaret in faracajk. Sm skor bruhala, ko sm potegnala...
Napila sem se pa prvič v kakšnem 7. razredu Spila sem tri bambuse in sm tut mogla it kr bruhat.
Napila sem se pa prvič v kakšnem 7. razredu Spila sem tri bambuse in sm tut mogla it kr bruhat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov