Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pomoje da oboje 2.letnik srednje šole. kar se tiče kajenja mi nikoli ni pasalo, sploh se mi ni zdelo da jst pa cigareti pašemo skupaj, tko da nikol nism intenzivno. seveda kdaj še, ampk samo enkrat v treznem stanju.
kar se pa tiče alkohola je blo pa malo bolj pogosto, ampk po mojem mnenju ne preveč. predn sm mela izpit itak vsak vikend ko smo bli zunaj, pa še to ponavadi glih toliko da sem čutila da se mi malo vrti. ko sem naredila izpit za avto, bi pa lahko rekla da sem pila zelo malo alkohola.
kar se pa tiče alkohola je blo pa malo bolj pogosto, ampk po mojem mnenju ne preveč. predn sm mela izpit itak vsak vikend ko smo bli zunaj, pa še to ponavadi glih toliko da sem čutila da se mi malo vrti. ko sem naredila izpit za avto, bi pa lahko rekla da sem pila zelo malo alkohola.
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
alkohol sm prvič probala v 2.letniku se pravi pri 16letih...pa pač pijem tk če je kaka žurka pa še to ne vedn.... cigaret sm pa probala pr 19,5 pa mi ni blo kul tk da sm sam probala in to je blo to:)
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
uuuh a sm jst najbolj zgodaj začela...kak se pokvarjeno počutim
npaila sm se ga tko zgodaj da se sama niti ne spomnem, starši so mi povedal. je bil en stric na obisku, pa je pustil tisti likerčič, ki so mu ga nalili. medtem ko sta ga starša pospremila do vhodnih vrat, sem jaz tisto spila. baje mi je pasalo,ker je blo sladko.
no, povzročila sem precej preglavic, saj ju je bilo strah, da bom morala k zdravniku na pumpanje al karkol že, a sem hvalabogu le nekaj momljala, se opotekala in se odvlekla spat
prvič sm pa kadila, ko je očka odvrgel ogorek v travo, jst pa nebodigatreba za njim...in sm potegnila...in mi nč ni blo.
Prvič sm se ga napila pr 16. letih al pa še malo kasneje, ponavadi se ne nalivam toliko, da bi blo treba bruhat al pa kej, res pa je, da mam kar visok tolerančni prag. kadim tudi redno zdaj, že od 17. leta, vendar bo treba počasi opustit.
joj kera žalostna zgodba
npaila sm se ga tko zgodaj da se sama niti ne spomnem, starši so mi povedal. je bil en stric na obisku, pa je pustil tisti likerčič, ki so mu ga nalili. medtem ko sta ga starša pospremila do vhodnih vrat, sem jaz tisto spila. baje mi je pasalo,ker je blo sladko.
no, povzročila sem precej preglavic, saj ju je bilo strah, da bom morala k zdravniku na pumpanje al karkol že, a sem hvalabogu le nekaj momljala, se opotekala in se odvlekla spat
prvič sm pa kadila, ko je očka odvrgel ogorek v travo, jst pa nebodigatreba za njim...in sm potegnila...in mi nč ni blo.
Prvič sm se ga napila pr 16. letih al pa še malo kasneje, ponavadi se ne nalivam toliko, da bi blo treba bruhat al pa kej, res pa je, da mam kar visok tolerančni prag. kadim tudi redno zdaj, že od 17. leta, vendar bo treba počasi opustit.
joj kera žalostna zgodba
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- sweetkana
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 2. 2007
kadit sm poskusla konec 8. razreda. sm še parkrat po tem kak cigaret pržgala, no še zdj ko mi zapaše, sam to je res reeeeeeedko:D
alkohol sm pa tud tam nekje konec 8. razreda poskusla. pijem tud zdj občasno. v zmernih količinah seveda
trave pa še nism poskusla in me tud ne vleče da bi...
alkohol sm pa tud tam nekje konec 8. razreda poskusla. pijem tud zdj občasno. v zmernih količinah seveda
trave pa še nism poskusla in me tud ne vleče da bi...
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
madonca ste zgodnje
jaz sem alkohol sicer poskusila že kot otrok pri starših, samo se mi je vsaka stvar zagravžala že po prvem požirku. tako da sem bila potem do konca 1. letnika srednje šole proti alkoholu. no ampak potem se je vse spremenilo in sem začela tudi malo bolj globoko gledati v kozarec.
prvič sem kadila konec 2. letnika, ampak mi je bilo nagravžno. potem sem še večkrat kakšnega prižgala, tako po žurih, bolj za šalo kot zares. ampak mi nikoli ni pasalo in sem se zavestno odrekla temu (se preveč poznam in vem, da če bi enkrat začela, ne bi mogla nehat).
pijem pa še kar kdaj pa kdaj
jaz sem alkohol sicer poskusila že kot otrok pri starših, samo se mi je vsaka stvar zagravžala že po prvem požirku. tako da sem bila potem do konca 1. letnika srednje šole proti alkoholu. no ampak potem se je vse spremenilo in sem začela tudi malo bolj globoko gledati v kozarec.
prvič sem kadila konec 2. letnika, ampak mi je bilo nagravžno. potem sem še večkrat kakšnega prižgala, tako po žurih, bolj za šalo kot zares. ampak mi nikoli ni pasalo in sem se zavestno odrekla temu (se preveč poznam in vem, da če bi enkrat začela, ne bi mogla nehat).
pijem pa še kar kdaj pa kdaj
to infinity and beyond!
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
heh...se ko sm bla cist mejhna so mi dudo namakal v vino ko smo sli k babici cigaret sm probala na skrivaj pr mami pr ene 6 letih-firbec
drgac pa kot malo bol odrasla sem oboje v 6 razredu-->se napila in nakadila cigaret travo pa sm prvic letos poleti
drgac pa kot malo bol odrasla sem oboje v 6 razredu-->se napila in nakadila cigaret travo pa sm prvic letos poleti
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??
Po resnici povedano se ne spomnem točno... Mislim, da sem prvi cigaret poskusila v srednji, čist tko na začetku, prvi letnik... Ampak mi ni bilo niti malo všeč in sedaj se mi prav gabijo čiki in njihov vonj, vonj, ki se dejansko vpije v kadilca... Juck!
Kar se tiče pa alkohola... Hmm, se mi zdi, da so mi sorodniki kar kmalu dajali za probat domači vinček, sploh kuhanega... Ampak seveda, zanemarljive količine. Zdaj pa, da sem se res napila, pa mislim, da bo spet pravi odgovor 1.letnik srednje.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Leann napisal/-a:nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??
Po resnici povedano se ne spomnem točno... Mislim, da sem prvi cigaret poskusila v srednji, čist tko na začetku, prvi letnik... Ampak mi ni bilo niti malo všeč in sedaj se mi prav gabijo čiki in njihov vonj, vonj, ki se dejansko vpije v kadilca... Juck!
Jaz isto. Alkohol pa probala prej, drugače pa tak prav pila itd. pa v srednji šoli na kakih žurkah. Drugač se mu pa zadnje čase izogibam ker me skoz želodec boli po njem.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov