Prvič (kajenje in alkohol)

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 17. Sep. 2007 18:46

kajenje: nikol poskusla
alkohol: samo poskusla pri 18,ampak mi ne diši
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 17. Sep. 2007 19:31

Tudi sama v življenju še nisem poskusila cigarete in nimam niti najmanjše želje. Alkohol pa tu pa tam - bolj redke priloznosti. :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 18. Sep. 2007 8:19

pomoje da oboje 2.letnik srednje šole. kar se tiče kajenja mi nikoli ni pasalo, sploh se mi ni zdelo da jst pa cigareti pašemo skupaj, tko da nikol nism intenzivno. seveda kdaj še, ampk samo enkrat v treznem stanju.
kar se pa tiče alkohola je blo pa malo bolj pogosto, ampk po mojem mnenju ne preveč. predn sm mela izpit itak vsak vikend ko smo bli zunaj, pa še to ponavadi glih toliko da sem čutila da se mi malo vrti. ko sem naredila izpit za avto, bi pa lahko rekla da sem pila zelo malo alkohola.
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 18. Sep. 2007 9:40

alkohol sm prvič probala v 2.letniku se pravi pri 16letih...pa pač pijem tk če je kaka žurka pa še to ne vedn.... cigaret sm pa probala pr 19,5 pa mi ni blo kul tk da sm sam probala in to je blo to:) :P
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 18. Sep. 2007 10:21

Alkohol sm probala konc 2.letnika, cigarete sm pa sam na hitr probala ker me je zanimal okus v 3.letniku-pa so mi bleh..tud zdj.Ne kadim :D
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 18. Sep. 2007 11:18

uuuh a sm jst najbolj zgodaj začela...kak se pokvarjeno počutim :D :D :D

npaila sm se ga tko zgodaj da se sama niti ne spomnem, starši so mi povedal. je bil en stric na obisku, pa je pustil tisti likerčič, ki so mu ga nalili. medtem ko sta ga starša pospremila do vhodnih vrat, sem jaz tisto spila. baje mi je pasalo,ker je blo sladko.
no, povzročila sem precej preglavic, saj ju je bilo strah, da bom morala k zdravniku na pumpanje al karkol že, a sem hvalabogu le nekaj momljala, se opotekala in se odvlekla spat :D

prvič sm pa kadila, ko je očka odvrgel ogorek v travo, jst pa nebodigatreba za njim...in sm potegnila...in mi nč ni blo.

Prvič sm se ga napila pr 16. letih al pa še malo kasneje, ponavadi se ne nalivam toliko, da bi blo treba bruhat al pa kej, res pa je, da mam kar visok tolerančni prag. kadim tudi redno zdaj, že od 17. leta, vendar bo treba počasi opustit.

joj kera žalostna zgodba :eek:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetkana » 19. Sep. 2007 12:27

kadit sm poskusla konec 8. razreda. sm še parkrat po tem kak cigaret pržgala, no še zdj ko mi zapaše, sam to je res reeeeeeedko:D
alkohol sm pa tud tam nekje konec 8. razreda poskusla. pijem tud zdj občasno. v zmernih količinah seveda :P
trave pa še nism poskusla in me tud ne vleče da bi...
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 19. Sep. 2007 19:31

Kdaj sem prvič probala alkohol se sploh ne spomnim, vem pa, da sem si prvič sama nekje naročila alkoholno pijačo v 1. letniku gimnazije. Cigareto sem enkrat in edinkrat probala v 2. letniku, ker me je pač zanimalo, kak to gre.
...
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 19. Sep. 2007 19:44

cigaret sem probala pri 13 :roll: pol čez kaki 2leti sem nekaj časa kadila, zdaj pa lahko samo rečem fuj cigaretom... :/
alkohol sem prvič pila pri 14. uufff kak sem se napila :? tak pač je, ko ne veš kje je meja.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 19. Sep. 2007 21:07

Prvič sem poiskusila cigaret v 6 razredu, napila sem se ga pa prvič v 8 razredu (pila sem pa že prej)...

Jap.. Zgodnja sem pri vseh zadevah!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 19. Sep. 2007 21:12

ALKOHOL: Napila sem se ga prvič v 8 razredu

CIGARETI: Nism še probala in tudi dvomim da bom! Smrdi mi že samo ko nekdo kadi blizu mene :)
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 19. Sep. 2007 21:17

madonca ste zgodnje :D

jaz sem alkohol sicer poskusila že kot otrok pri starših, samo se mi je vsaka stvar zagravžala že po prvem požirku. tako da sem bila potem do konca 1. letnika srednje šole proti alkoholu. no ampak potem se je vse spremenilo in sem začela tudi malo bolj globoko gledati v kozarec.
prvič sem kadila konec 2. letnika, ampak mi je bilo nagravžno. potem sem še večkrat kakšnega prižgala, tako po žurih, bolj za šalo kot zares. ampak mi nikoli ni pasalo in sem se zavestno odrekla temu (se preveč poznam in vem, da če bi enkrat začela, ne bi mogla nehat).
pijem pa še kar kdaj pa kdaj ;)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _TheCosmoGirl_ » 19. Sep. 2007 21:53

heh...se ko sm bla cist mejhna so mi dudo namakal v vino ko smo sli k babici :) cigaret sm probala na skrivaj pr mami pr ene 6 letih-firbec :)
drgac pa kot malo bol odrasla sem oboje v 6 razredu-->se napila in nakadila cigaret :wink: travo pa sm prvic letos poleti :)
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 20. Sep. 2007 0:09

nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??

Po resnici povedano se ne spomnem točno... Mislim, da sem prvi cigaret poskusila v srednji, čist tko na začetku, prvi letnik... Ampak mi ni bilo niti malo všeč in sedaj se mi prav gabijo čiki in njihov vonj, vonj, ki se dejansko vpije v kadilca... Juck!
Kar se tiče pa alkohola... Hmm, se mi zdi, da so mi sorodniki kar kmalu dajali za probat domači vinček, sploh kuhanega... Ampak seveda, zanemarljive količine. Zdaj pa, da sem se res napila, pa mislim, da bo spet pravi odgovor 1.letnik srednje.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 20. Sep. 2007 13:37

Leann napisal/-a:
nessy napisal/-a:Kdaj ste prvič poskusile kaditi (če sploh ste) in pa kdaj ste prvič poskusile alkohol??

Po resnici povedano se ne spomnem točno... Mislim, da sem prvi cigaret poskusila v srednji, čist tko na začetku, prvi letnik... Ampak mi ni bilo niti malo všeč in sedaj se mi prav gabijo čiki in njihov vonj, vonj, ki se dejansko vpije v kadilca... Juck!

Jaz isto. Alkohol pa probala prej, drugače pa tak prav pila itd. pa v srednji šoli na kakih žurkah. Drugač se mu pa zadnje čase izogibam ker me skoz želodec boli po njem. :cool:

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov