Prvič (kajenje in alkohol)

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Jul. 2008 17:18

Mislim da sem prvič kadila in pila alkohol v 8. razredu.. Potem nisem več kadila, alkohol sem še vedno pila v družbi.. Kadit sem začela v srednji spet nazaj v 2. letniku, ampak sem po enem letu nehala.. Alkohola pa tut že kar dolgo nisem več pila..

Čeprav baje sem bila že pijana ko sem bila majhna, samo se tega ne spomnim :lol: teta povedala da sem se prizibala zaspano v kuhinjo ker sem pivo pila :D
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 19. Jul. 2008 18:22

Alkohol.. ko sm bla majhna sm skozi spila en požirček s kozarca od mame (ponavadi ko smo bli na obisku al ko smo meli obsiker, ker čene moji ne pijejo)
Malo več sm pa začela pit v 15. letniku in pol se je itak količina samo še stopnjevala (pred 17. letom nism bla nikoli pijana) :D
Cigarete sm probala prvič proti koncu OŠ, samo mi ful niso pašale.. Mi ni blo jasno kje vidi folk v tem užitek :nixweiss:
Pol se je v SŠ vsako tolko zgodilo da sm na kakem žuru skadila en čik (in še to ko sm bla pijana), samo to obdobje se je končalo. Kadilka ne bi nikoli upala bit kr me pač cigareti ne pritegnejo in rajš zapravim ves tisti denar za kej bolj koristnega in manj škodljivega :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 19. Jul. 2008 21:41

js sem pa prvič probala alkohol u 8. razredu OŠ, tut čike takrat enkrat. in wem da tisto poletje po 8. razredu je bilo najbol divje poletje do zdaj :D vikende sm preživla s sumlijvo družbo, veliko količino alkohola, čiki, travco.
dons sploh nemorm wrjet kaj vse sem počela tisto poletje :twisted: pol v prvem letniku gimnazije sm pa pristala v čis drugi družbi, z uno družbo sm pa prekinla use stike.in sm se ful popravla :wink:ok, kak čik sem še useen skadila usak dan, ampak travce nism pa nikol več kadila.alkohola pride pa zdej u poštev sam še ob posebnih priložnostih :scherzkeks: in mi je ful bolš tko kokr je zdej, ker me ob vikendih ni strah al me bojo doma dobil da sm nažgana :grinsevil:
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 29. Jul. 2008 7:16

jaz sm pa prvi čik skadila v prvem letniku (prej sm bla ful proti temu), pa alkohol tud... takrat sm mela tisto neko najstniško obdobje... zdj pa alko ob posebnih priložnostih, čiki pa vsak dan :?
se pa trudim da bom zmanjšala št.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 29. Jul. 2008 12:12

alkohol sem prvič probala v 7 razredu, bivstvo za novo leto, če sem bolj natačna
kadit pa še nism probala, pa tud ne mislim...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 29. Jul. 2008 20:09

Kaditi še nisem probala, piti probala v 8. razred devetletke.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 30. Jul. 2008 9:58

Prvič sem probala alkohol v 8.razredu (ampak še to je bil pomoje kakšn banditos al pa kej podobnga) in takt itak sploh nism bla pjana in nč.
Tko kej mal bl močnga sm pa probala komi na koncu 1. letnika.

Kadit sem probala lani avgusta..pa še to samo iz trme ker sem bla neki tečna. In me sploh ne vleče kadit. Sempatja probam kakšn nov okus če ma kdo kakšne zanimive čike..drgač pa ne kadim.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 30. Jul. 2008 10:51

Kadit nisem probala, sem pa že kot otrok spila kak požirek vina ali piva. pri nas doma to ni bilo nič takega. Pijana pa še nisem bila, tudi se nisem namerno opijala. Deci vina ali piva pa itak še danes paše. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 31. Jul. 2008 10:48

Alkohol sem probala že kot zelo mala, zdej ga pijem na žurkah, če ga.
Kaditi mi je dal enkrat očka za probat za finto pa sem cel večer potem kašljala. Zdej enkrat smo se ga ful napili pa sem ful skadila in seveda potem tudi vse zbruhala, tak da me več ne pritegne, hvala ;D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 31. Jul. 2008 11:11

Prvi čik sm probala v tretjem razredu OŠ. :D Sm mela neke čudne sošolce in valda so potem še nas punce potegnal zravn. Se pa prav spomnem k sm takoj mami povedala, da sm kadila, ker smo mel naslednji dan sistematskega in nas je sošolc čist prestrašu, da bodo ugotovil, ko bomo dal kri. :D
Drugač pa nism nikol redno kadila, mogoče kdaj kak čik na kaki žurki, drugač pa ne.
Alkohol pa mislim da prvič v osmem razredu OŠ.
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 31. Jul. 2008 12:23

alkohol sm probala pr kakih 13 al 14. letih...ga zdej pijem pač ko grem ven (med vikendi...al pa pol na zabavih, pa kdaj tut vmes)...kadit sm pa prvič poskusla pr 17, pa zdej tut občasno kadim(zabave, pa kadr sm živčna grema s prjatlco)...čeprav sm skos govorila, da nikol kadila, samo potem, ko sm pa probala mi je blo pa oky...in sm začela...
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jul. 2008 13:44

Ne vem, al sem čudna al ne, ampak nisem poskusila niti čika, torej nisem kadila, in tud alkohola nisem poskusila.
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 17. Avg. 2008 16:17

Kadit sm začela 1. letnik srednje šole. Alkohol sm isto probala v 1.letniku sam mi sploh nepaše. Mi smrdi. Kadim pa še zmer :oops:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Avg. 2008 16:38

Probala kadit menda tam v zadnjem razredu OŠ, drugače pa zdaj ne kadim, cigareti mi smrdijo :tot: :) alkohol pa sem tudi enkrat v OŠ prvič probala, zdaj pa spijem kakšen kozarček samo na kakem rojstnem dnevu ali pa za novo leto :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a monika11 » 17. Avg. 2008 18:13

*ka!a* napisal/-a:Ne vem, al sem čudna al ne, ampak nisem poskusila niti čika, torej nisem kadila, in tud alkohola nisem poskusila.

jst sm tut taka,tko da..don`t worry.. :D nis sam ti "čudna". :lol:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov