Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- _mary_jane_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2008
alkohol sem prvič probala v 8. razredu, cigareto pa pri 17h. kadila sem samo še na kakšni žurki, pila pa večkrat. zej sm se pa nekak umirila in sploh ne hodim več tok vn. seveda včasih je še aktualna kšna konkretna žurka, sam brez kajenja.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Prvič sem probala kadit nekje pri 13ih letih med poletjem (pa še celo Boss, ker je sošolka vzela doma fotru ), tako da se mi je kajenje priskutilo tam nekje do konca 2. letnika sš, ko sem začela redno kaditi (ampak druge cigarete, ne Bossove ). Alkohol pa se ne spomnim kdaj sem ga prvič pila. V bistvu kolikor se spomnim, sem majhne kozarčke (za vino) spila na vsake toliko (beli vinček od dedka), ko sem bila še mlajša, ker so stari ljudje govorili, kako je zdravo piti vinček tu in tam. Se vidi, da sem že vajena tega od nekdaj, čeprav pijem zdaj bolj rdeče vino, ker mi je boljše. Prvič pa sem se napila na koncu 2. letnika sš (sem pa že prej večkrat pila alkohol, ampak toliko kolikor sem pač nesla ).
-
b_5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2008
jst pa sm prvč kadila konec osnovne..na nekmu žuru..pa ne da bi bla tko pjana..enostauno mi cigaretni dim od vedno diši in sem želela poskusiti.
alkohol pa tako kot večina ze od otroštva poznam okus vina. rdeče mi je bilo od vedno najbolje..prvič pod vplivom tega pa tudi konec oš.. vendar imam meje..kar je najbolj pomembno
alkohol pa tako kot večina ze od otroštva poznam okus vina. rdeče mi je bilo od vedno najbolje..prvič pod vplivom tega pa tudi konec oš.. vendar imam meje..kar je najbolj pomembno
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
pri 14. zacela kadit, kar pocnem se vedno... alkohol pa (vino) ze dolgo dolgo, od malega po malem...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
alkohol sm provala že k sm bla bol majhna, za foro kašn požirk piva pr mami al kaj, čene pa u enem 7 razredu k smo z sošolci naskrivaj pili bandidose.
Čik pa sm prvič nrdila dim za valentinovo, pr 15. sam zdei ne kadim . .
Čik pa sm prvič nrdila dim za valentinovo, pr 15. sam zdei ne kadim . .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Za alkohol... ne spomnem se kolk sem bla stara. Mislim, da še nisem hodla v šolo. Na okenski polici moje zdajšnje sobe je ati pustil steklenico s 3/4 piva notri. Mi2 s sosedo sva ga "poskusili". Baje sva pustili požirek ali dva . Ja ja... zgodaj sem začela. Zato me pa nikoli v življenju ni mikal alkohol. Mogoče kak kozarček. Za kajenje... mislim, da je blo v 6. razredu OŠ - ko je mami pustila na pepelniku cigaret. Niti nisem do konca vase potegnila, ko sem dala to smrdo iz rok. Kasneje nisem niti več poskušala kadit.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov