Prvič (kajenje in alkohol)

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 18. Avg. 2008 9:38

uf... zelo hmalu... tam nekje konec 6. razreda, začela piti in kaditi... seveda takrat samo občasno, potem konec srednje šole pa kaditi kar redno, piti pa samo ob kakšnih posebnih priložnostih...
čunga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a čunga » 02. Sep. 2008 22:28

Hmmm..no jst sem pa alkohol mislm da tam nekje v osmem razredu, sam tko bl kakšen bandidos...pol pa zdej konc srednje šole mal bolj pogosto :o (žurke, pač za vikende)...
Glede kajenja sem bila pa še do letos ful proti, pol je pa pršla ena družba, pa pač firbec in sem probala...pa ene parkrat pijana probala...in mi na čase kar zapaše. Ampak bo ostalo pri temu :razz:
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 02. Sep. 2008 22:34

kajenje --> prvi dan polnoletnosti

alkohol --> v 8. razredu na valeti
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 02. Sep. 2008 22:41

*ka!a* napisal/-a:Ne vem, al sem čudna al ne, ampak nisem poskusila niti čika, torej nisem kadila, in tud alkohola nisem poskusila.

Jst sm čudna sam 1/2. :D Za kadit me ni nikol imelo, tud nism še probala, pa tud mislm, da nikol ne bom. No, z alkoholom sm se pa tud dokaj pozno "spoprijateljila", na maturantskem izletu pr 18 sm bla prvič mal opita, tko da mi je dogajalo. Tko ornk pijana, da sm mogla it mal na wc pogledat, sm bla pa pr ene 21-ih se mi zdi. Sm pila vodko..eno..nč, drugo...nč, tretjo..pa kaj je zdej to, me bo kej prjelo??!! Čez 15 minut...da ne govorim! :steinigung: Skratka, starejša, bolj neumna! :roll: Sam mi ni žal, to kar tej mulci delajo že pri 13,14,...letih, ko se najbolj na polno razvijajo, je čist tu mač! No skratka zdej pijemo tko na žurih, v mejah normale, da smo dobre volje. :bia:
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnca » 04. Sep. 2008 18:33

prvic probala čik oz sam en dim, pr 7.letih. blo prvic in zadnic, k sm pol tok kaslala :D
alkota p n pijem.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Sep. 2008 10:35

Jaz sem prvič kadila v 7.razredu; in kakor se spomnim mi ni blo preveč všeč.
Alkohol sem začela pit v 8.razredu... Zakomirala in bruhala sem pa prvič ko sem bila stara 15 let (1 letnik)...

Dandanes kadim zelo poredko (4-5krat letno); včasih mi zapaše kak cigaret ko sem pijana, občasno se pa zajebavamo s cigarami, kdaj pa kdaj pa kakšen dim trave... Nikol pa nism redno kadila, ker mi enostavno ne paše čez dan kadit...
Alkohol pa pijemo ko smo zunej, se pravi skor vsaki vikend... To ne pomeni da sem pijana vsak viknd, ampak npr v gostilni naročim koktejl, pivo... :bia:
jordanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jordanka » 05. Sep. 2008 13:32

ja alkohol je biu po mojem mnenju ze kr zgodi se ne spomnm kdaj je blo prvic ampak zdj ne pijm vec zard ene zlo slabe izkusnje...cigarete pa ne hvala, ne kadim in tud ne bom!
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 05. Sep. 2008 13:37

Glede na to, da je imel oče vinoteko ... :yau: Naučili so me kulture pitja že zelo zgodaj.

Cigaret mi je pa mami nekje v 3. razredu dala pa je bil tako ogaben, da nikol več. :lol:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Sep. 2008 13:44

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 05. Sep. 2008 14:03

Jaz sem bla v osnovni ful pridna, sploh nisem pila, kaj sele kadila. No potem v srednji sem zacela pocasi ven hodit, najprej sploh nisem pila, potem so se zacele pijacke, kot npr. ena malibucola, ali pa en bacardi breezer.. pol smo pa zaceli mal bolj na hard zurat.. kadila se prvic konec prvega letnika, potem pa nisem skoraj eno leto. In od takrat naprej sem pa kar redno kadila..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 05. Sep. 2008 21:54

Jst spadam k bolj "pridnim". Jst sm prvo cigareto prižgala na maturantskem izletu, pri 18-ih; enako sm na izletu tud alkohola mal več ko en požirček spila :D Ampak je blo vse to bolj iz firbca, ker zdej ne kadim in ne pijem oz. spijem kej res zlo redko, če je kaka fešta... :)
Uporabniški avatar
Teich.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Teich. » 06. Sep. 2008 21:29

Alkohol v enem 8. razredu, ko smo si sošolci naredli piknik :D & kadila še nisem in ne bom - stara sem 17.
Sem se to odločila pri 8 letih ko sem stricu vneto skrivala cigarete in se drla na njega da naj ne umre :? . Na koncu se je odvadil - Proud of me :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov